GÜNDEM - 21 Temmuz 2021 Çarşamba 12:17

Eminönü'nde Adalar seferlerinde yoğunluk

A
A
A
Eminönü'nde Adalar seferlerinde yoğunluk

Kurban Bayramı'nda İstanbul'da kalanlar günü birlik tatil için Adalar'ın yolunu tuttu. Eminönü'nde adalara sefer düzenleyen teknelerde yoğunluk yaşandı. Yaşanan yoğunluk drone ile görüntülendi.

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde İstanbul'da kalanlar günü birlik tatil için yine Adalar'ı tercih etti. Eminönü'nde adalara sefer düzenleyen tur şirketlerinin tekneleri doldu. Adalar'da gezmek ve denize girmek isteyenlerin Eminönü'nde oluşturduğu yoğunluk drone ile havadan da görüntülendi.

Günübirlik adalara giden bir genç, "Büyükada ve Heybeliada gideceğiz. Gezilecek çok yerler var İstanbul'da. Güzel olduğu için oraya gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Çocukları ile adalara giden bir başka yolcu ise , "Bayram tatilinde İstanbul'dayız adalara gidiyoruz. Çocuklar hiç görmedi çocuklar görsün diye adalara gidiyoruz. İstanbul çok kalabalık oluyor normalde ama bayramda daha az yoğun olacağını düşündüğümüz için burada kaldık" şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Parkta darbettiği yaşlı adamın ölümüne neden olan üniversiteli genç tutuklandı Bolu’da parkta kendisine sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen 67 yaşındaki şahsı darbederek ölümüne neden olan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi tutuklandı. Olay, 7 Mart’ta kent merkezindeki Demokrasi Parkı’nda meydana geldi. İddiaya göre, parktaki bir bankta yalnız oturan üniversite öğrencisi K.K.’nin (19) yanına gelen Naim A. (67), bir süre sohbet ettiği gence sözlü tacizde bulundu. Duruma tepki gösteren ve öfkelenen K.K., Naim A.’yı darbetmeye başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aldığı darbelerle ağır yaralanan Naim A., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldığı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedaviye alındı. Genç ise ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Entübe edilen Naim A., 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Hayatını kaybeden Naim A., Kuzörenemirler köyünde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Naim A.’nın hayatını kaybetmesinin ardından K.K., Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yeniden gözaltına alındı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından adliyeye sevk edilen K.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.