SPOR - 03 Ocak 2019 Perşembe 14:16

Fenerbahçe, Volkan Demirel'in affedildiğini açıkladı

A
A
A
Fenerbahçe, Volkan Demirel'in affedildiğini açıkladı

Fenerbahçe, kadro dışı olan kaleci Volkan Demirel'in affedilerek Antalya kampına katılacağını açıkladı

Fenerbahçe kulubü tarafından yapılan açıklamada; Bir süre önce kadro dışı kalan futbolcumuz Volkan Demirel, bugün Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde bir toplantı gerçekleştirerek, geçmişte yaşananlarla ilgili duyduğu üzüntüyü dile getirmiştir. Yönetim Kurulumuz, bu toplantının ardından Volkan Demirel’in durumunu tekrar değerlendirerek, kadro dışı kararının kaldırılmasına ve Volkan’ın takımımızın sezonun ikinci yarısı hazırlıkları kapsamında gerçekleştireceği Antalya kampı kadrosuna dâhil edilmesine karar vermiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız denildi.

Volkan Demirel: 'Başkanımız ve Asbaşkanımızdan özür diliyorum'

Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, kadro dışı kaldığı dönemde yaşananlardan dolayı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Asbaşkan Semih Özsoy’dan özür diledi. 

Fenerbahçe’de yaklaşık 3 aydır kadro dışı olan Volkan Demirel, Dereağzı Lefter küçükandonyadis Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Öncelikli olarak sarı-lacivertlilerin içinde bulunduğu duruma değinen Demirel, "Bu konuyla alakalı bu kadar gündemi meşgul ettiğim için özür dilerim. Camia olarak içinde bulunduğumuz durum hiçbir gönülden, ruhen ve akıllıca düşünen bir taraftar için kabullenebilecek bir durum değil. Hep beraber bu ruhu taşıyanlar olarak Fenerbahçe’yi hep birlikte yukarılara taşımamız gerektiğinin bilincindeyim. Ben de bundan sonra her şeyi yapmak için belki bulunduğum yerde belki bulunmadığım yerde elimden gelen desteği vermek için yapacağım" ifadelerini kullandı.

“Kırmış olduğum insanlardan özür dilerim”

Kadro dışı kaldığı dönemde yaşananlar ve konuşulanlardan dolayı üzgün olduğunu belirten başarılı file bekçisi, "Geçtiğimiz süreçte yaşananlar var, olanlar var, konuşulanlar var. Bunlar geride kaldı, çok fazla konuşmaya gerek yok. Önümüze bakıp Fenerbahçe’nin bulunduğu ortamdan Fenerbahçe’mizi çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu yaşanan zamanda da kendi adıma yaptığım yanlışlar, kırgınlıklar, üzdüğüm insanlar varsa tüm camiam adına onlardan özür diliyorum. Başkanımızın da belirttiği gibi çok önemli bir insan benim için. Kendisinin beni sevdiğini biliyorum, ben de onu çok seviyorum. Başta başkanım olmak üzere asbaşkanımdan da özür diliyorum. Ben şu anda duygularıyla konuşan bir insanım. Sadece duygularımla hareket ederim. Bu yüzden kırmış olduğum insanlar olabilir. Kırmış olduğum insanlardan özür diliyorum. Ben Fenerbahçe için varım, var oldum, bundan sonra da Fenerbahçe için var olacağım" şeklinde konuştu.

Volkan Demirel’in toplantının sonunda gözlerinin dolduğu ve konuşmakta zorlandığı dikkatlerden kaçmadı.

Uygar Aydın - Bora Akyol 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul TFF: “TFF Seçimli Mali Genel Kurulu 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacaktır” Türkiye Futbol Federasyonu, 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak seçimli mali genel kurul tarihinin öne çekilmesi talebiyle ilgili imza sürecinin kulüplerin büyük çoğunluğunun sağduyulu tutumları sebebiyle amacına ulaşmadığını ve TFF Seçimli Mali Genel Kurulu’nun 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacağını açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Görev ve yetkileri Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kanunları ile belirlenmiş, FIFA ve UEFA’ya bağlı uluslararası bir kurum olan Türkiye Futbol Federasyonu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk futbolunun amir kurumu konumunu sürdürmeye devam edecektir. Bazı kulüplerin sportif başarısızlıklarının tutarsız bahanesi olarak sporseverlerin önüne TFF’nin ve kurullarının atılma çabası, TFF’nin kurumsal yapısının zaafiyete uğratılmaya çalışılması Türk futboluna ihanet etmektir. Türkiye’deki futbol ailesinin her aşamada ve her şartta doğru bilgilenmesi için tüm şeffaflığımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Herhangi bir kulübümüzün ve kulüp başkanımızın kötü niyetli ve amacı Türk futbolunu değersizleştirmek olan bazı odakların manipülasyonlarına maruz kalmamaları için talep ettikleri her türlü desteği ve bilgiyi kendileriyle paylaşacağımızı da bilmelerini isteriz. Uzunca bir süredir bazı kulüp yöneticilerinin kişisel hırs, çıkar ve menfaatlerini millî menfaatlerin önünde tutarak aceleye getirmek istedikleri seçimli kongre ve imza süreci kulüplerimizin büyük çoğunluğunun sağduyulu tutumlarıyla amacına ulaşamamıştır. Daha önce de ilan ettiğimiz gibi TFF Seçimli Mali Genel Kurulu 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacaktır. Bu süreçte Türk futbolunun ortak menfaatlerini her şeyin üzerinde tutarak son derece sorumlu davranan Türk futbol ailesinin büyük çoğunluğuna tekrar teşekkür ederiz. Bu açıdan özellikle Türk futbolunun içine sokulmaya çalışılan kaos ortamına hizmet etmemek ve hedefi dünya futbolunda söz sahibi olmak olan güzide kulüplerimizin saygıdeğer başkan ve değerli yöneticilerinin hiçbir yetkisi ve bilgisi olmayan bazı kaynakları referans almaması da büyük önem arz etmektedir. Zira gönül verdiği renkler birbirinden farklı olsa da ay-yıldızlı forma söz konusu olduğunda A Millî Takımımızla birlikte tek yürek olan milletimize duyduğumuz sorumluluğumuz gereği 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası arifesinde Türk futbolunun amir kurumu olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun en önemli konsantrasyonu A Millî Takımımızın başarısı olacaktır" ifadelerine yer verildi.
Aydın Başkan Tetik: “Hıdrellez Bayramımız kutlu olsun” Baharın getirdiği bereketin tüm dünyada daim olmasını ve hiçbir ülkenin yoklukla mücadele etmek zorunda kalmamasını dileyen Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Hıdrellez Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı. Tetik, mesajında dünyanın döngüsü ve devamlılığı için büyük önem arz eden, baharın sembolü, ekinlerin ve çiçeklerin gelişinin müjdeleyicisi Hıdırellez’in ülkede sevinç ve coşkuyla kutlanmakta olduğunu belirtti. Hızır ile İlyas Peygamber’in yeryüzünde buluştukları inancının da yaşatıldığını hatırlatan Belediye Başkanı Tetik, mesajının devamında “Halk inancına göre, Hızır ile İlyas peygamberler her yıl sadece bir kez Hıdrellezde buluşabiliyorlarmış. Hızır peygamberin karada, darda kalan kişilere yardımda bulunduğuna, onlara kılavuzluk ettiğine, aynı zamanda bolluk ve bereket getirdiğine, İlyas peygamberin de suların koruyucusu olduğuna inanıla gelmiş. Bununla birlikte 5-6 Mayıs tarihi de baharın başlangıcı olarak değerlendirilmiş. Zengin kültürümüzün bir parçası olan bu gün, geçmişle geleceğimiz arasında köprü vazifesi görmüş, kültürümüzü oluşturan örf, adet ve geleneklerimizin nesilden nesile aktarılarak günümüze kadar ulaşmasını sağlamıştır. Bolluk ve bereketin arttığı, bizlere baharı müjdeleyen Hıdırellez Bayramımızı en içten duygular ile kutlarken, tüm dua ve dileklerinizin kabul olmasını dilerim” ifadelerine yer verdi.