MAGAZİN - 15 Ocak 2008 Salı 17:59

Ferhat Göçer eşinden boşandı

A
A
A
Ferhat Göçer eşinden boşandı

"Cennet" şarkısıyla ünlenen sanatçı Ferhat Göçer, 7 yıllık eşi Ayla Göksel Göçer'den anlaşmalı olarak boşandı.

Üçüncü eşi Ayla Göksel Göçer ile tek celsede boşanan Ferhat Göçer, adliye çıkışı basın mensuplarının boşanma hakkındaki sorularına kaçamak yanıtlar verdi.

Şiddetli geçimsizlik ve ruh ayrılığı

Magazin gündeminden bir türlü düşmeyen sanatçı Ferhat Göçer, Kadıköy 3. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada üçüncü eşi olan Ayla Göksel Göçer ile bugün anlaşmalı olarak boşandı. Tarafların hazır bulunduğu duruşmada boşanma nedeni olarak ikili arasındaki evlilik temelinin sarsıldığı, fikren ve ruhen farklılıklar bulunduğu ve şiddetli geçimsizlik olduğu gösterildi. Hakim, çiftin boşanmasına hükmederken, çocukları Can'ın vekaleti ise anne Ayla Göksel Göçer'e verildi.

Eşi adliyeyi ağlayarak terk etti

Ferhat Göçer, boşanma sebebi olarak da "Çok zor bir dünyanın içinde yaşıyorum. Onun da belli bir kariyeri var. Sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz, onun bu kararına saygı duymak zorundayım" açıklamasında bulundu. Boşanmanın ardından eşinin ağlayarak adliyeyi terk ettiği öğrenilirken, Ferhat Göçer ise eşinin adliyeye gelmediğini söyledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Osman Zeki Korkmaz: "Böyle duyarlı oyuncu grubu ile çalıştığım için çok şanslı hissediyorum" Vanspor FK Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, İstanbulspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, oyuncularının performansından memnun olduğunu ve artık kendi taktiğiyle sahaya çıkan bir takım olduğunu söyledi. Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Vanspor, FK, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Vanspor FK Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz gün annesi vefat eden İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’na baş sağlığı dileyerek sözlerine başlayan Korkmaz, "Maç özelinde çok fazla konuşmak istemiyorum. İstanbulspor benim için özel bir camia. Futbol açısından bakarsak iki haftadır geliştirdiğimiz bir oyun var. Geçen hafta oynadığımız Ümraniyespor maçının mantıksal galibiydik. Fakat maç sonunda istenmeyen bir sonuç oldu. Bu oyunu analiz ederek bu hafta maçın geneline nasıl yayacağımız üzerine çalıştık. Bugün 90 dakika bu şekilde oynadık. Bundan sonraki süreçte de Vanspor kendi taktiği ile maçlara hazırlanacak ve o şekilde sahaya çıkacaktır. Sakatlık sıkıntımız var. Eldeki oyuncularımızdan yararlanmaya çalışıyoruz. Oyucularım burada ortaya çok büyük karakter koyuyor. Böyle duyarlı oyuncu grubu ile çalıştığım için çok şanslı hissediyorum" diye konuştu. "Maça gelen tüm Vanlılar, yanında en az bir kişi daha getirsin" İç sahada oynanan maçlara taraftarları davet eden Osman Zeki Korkmaz, "Devreyi olabildiğince iyi bir yerde bitirmemiz gerekiyor. En az geçen haftadaki atmosfer gibi bir atmosfer yakalamamız gerekiyor stadyumumuzda. Ben de arkadaşlarımı maçımıza davet edeceğim. Maça gelen tüm Vanlılar da yanında en az bir kişi getirsin. Bir önce ikinci devrenin hazırlığını yapmamız gerekiyor. Kritik bir maç oynayacağız" şeklinde konuştu. İstanbulspor’a rakip olmanın duygusal yönüne değinen Korkmaz, "İstanbulspor benim eski takımım değil, ailem. Şu anda ülkenin köklü kulüplerinden bir tanesinin teknik direktörlüğünü yapıyorum. Benim de Türk futbolunun da yeni hikayelere ihtiyacı var" açıklamalarında bulundu.