VOLEYBOL - 30 Kasım 2013 Cumartesi 19:59

Galatasaray Fenerbahçe derbisi iptal edildi

A
A
A
Galatasaray Fenerbahçe derbisi iptal edildi

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde, Galatasaray Daikin ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maç, Galatasaraylı taraftarların küfürlü tezahüratı nedeniyle tatil edildi.

Bayanlar Voleybol Ligi'nin 9. hafta mücadelesinde oynanan Galatasaray Daikin-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle karşılaşma tatil edildi. Sarı-kırmızılı takımın ev sahibi olduğu ve Fenerbahçe taraftarının tribünlerde yer almadığı karşılaşmada Galatasaraylı taraftarların yaptığı küfürlü tezahüratlar nedeniyle hakemler soyunma odasına giderek maça ara verdiler.

Taraftarların küfürlü tezahüratları sonrasında aileleri ile tribüne gelen kişiler farklı bir bölüme geçerken soyunma odasına giden hakemler uzun süreli bir aradan sonra tekrar sahaya çıkarak maça devam etme kararı aldılar. Ancak taraftarların küfürlü tezahüratları devam edince hakemler maçı tatil etme kararı verdi. Sarı-lacivertli takımın setlerde 2-0 önde olduğu maçla ilgili kesin kararı Türkiye Voleybol Federasyon’u verecek.

SARI-KIRMIZILI YÖNETİCİLER ARAYA GİRDİ
Galatasaraylı yöneticiler hakemlerle yaptıkları ilk görüşmede "Taraftarlarımıza gereken telkinlerde bulunduk. Bir daha böyle bir durum yaşanmayacak. Aksi halde kararı size bırakıyoruz" demişti. Bu konuşmanın ardından hakemler maçı devam ettirmiş ancak sarı-kırmızılı taraftarların küfürlü tezahüratları sonlandırmaması üzerine maç tatil edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir