SPOR - 18 Mart 2018 Pazar 12:50

Galatasaray, taraftarlarına teşekkür etti

A
A
A
Galatasaray, taraftarlarına teşekkür etti

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe maçı için deplasmana gelen taraftarlarının gösterdikleri davranış, sağduyu ve destekleri için teşekkür mesajı yayınladı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:  "Ait olduğu, gönül verdiği renklerden bir an olsun vazgeçmeyen, Galatasarayımıza olan bağlılığını her şartta büyük cefa ve vefa örneği göstererek esirgemeyen Büyük Galatasaray Taraftarı, dün akşam oynanan Fenerbahçe derbisinde bir kez daha Türk sporuna emsal teşkil edecek bir destek göstermiştir.

Devletimiz tarafından sağlanan 35 otobüsle, Ülker Stadyumu’nda yerini alan 2160 Aslan, ilk dakikadan son dakikaya kadar takımımızı büyük bir coşkuyla desteklemiş, oluşturulan zor şartlara rağmen hiçbir şekilde olumsuz bir duruma sebep olmamıştır. Bu bağlamda İETT ve emniyet güçleri dahil tüm ilgili kuruluşlar taraftarımızın sağduyulu yaklaşımından ötürü kulübümüze teşekkürlerini iletmiştir.

Her branşta olduğu gibi futbolda da hedeflediğimiz şampiyonluk yolunda bizlerin en büyük destekçisi olan taraftarımıza koşulsuz destekleri ve örnek davranışlarından ötürü teşekkür eder, bundan sonraki süreçte de aynı coşku ve sağduyu ile Galatasarayımıza olan desteklerini devam ettirmelerini dileriz."  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Gaziantep’te uyuşturucu tacirlerine şafak operasyonu: 5 gözaltı Gaziantep’te jandarma ekiplerince uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan şafak operasyonunda 5 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı ve Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı koordinesiyle uyuşturucu madde üretimi ve ticareti yapma suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik şafak operasyonu yapıldı. Tespit edilen beş farklı adrese yapılan eş zamanlı şafak operasyonunda 5 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 5 şahıstan 2’si tutuklandı Gözaltına alınan ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 5 şahıstan M.B., R.S. ve A.A. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken A.M. ve M.T. isimli şahıslar ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uyuşturucu hapları tuvalet gideri ile sakız kutusunda saklamışlar Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalar neticesinde bin 308 adet captagon hap, 21 gram kubar esrar, 20 gram plaka esrar, 2 adet hassas terazi, 5 cep telefonu ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Aramalar sırasında tuvalet giderinde ve sakız kutusunda zulalanmış halde uyuşturucu hap bulunması ise dikkat çekti. Konu ile ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.