SPOR - 22 Ekim 2018 Pazartesi 13:07

Galatasaray'a Fransız hakem

A
A
A
Galatasaray'a Fransız hakem

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray'ın sahasında Alman ekibi Schalke 04 ile oynayacağı maçı Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 24 Ekim Çarşamba günü Schalke 04 ile oynayacağı karşılaşmada Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien düdük çalacak. Bastien'in yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Frederic Haquette yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Cyril Mugnier olacak.  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul ESCUDO’nun üreteceği zırhlı ve balistik plakalar dünya pazarında yerini alacak Savunma sanayi sektöründe ESCUDO markasıyla üretilecek olan zırhlı araçlar, balistik plaka ve başlıklar dünya pazarındaki yerini alacak. YOLBAK A.Ş. ve OSCORP Savunma Teknolojileri Endüstrisi “birlikten kuvvet doğar” geleneğiyle balistik plaka ve zırhlı plakalar alanında iddialı bir marka ile dünya pazarına açılıyor. OSCORP Savunma Teknolojileri Endüstrisi’nin savunma sanayi sektöründe uluslararası iş birlikleri ve oluşturduğu tedarik ağı, etkisini gösteriyor. Balistik koruyucu malzeme alanında Türkiye’de uzmanlığını kanıtlayan Yolbak A.Ş. iş birliğine giden OSCORP Savunma Teknolojileri Endüstrisi, uluslararası alanda iddiasını ortaya koyacak. İzmir Tesisleri’nde üretilecek olan ESCUDO markası; balistik koruyucu malzeme alanında Türkiye’ye katkı sağlayacak. Yolbak A.Ş., ağır araç ve ağır silah sistemlerine, hareket alanına uygun yüksek kapasite kazandıran teknik donanımlarla birlikte zırh koruması da sağlayarak, silah sistemleri ve araçların harekat etkinliğini üst düzeye taşıyan şirket olarak tanınıyor. Şirket; 1994 yılından bugüne tecrübe ve birikimiyle TSK olmak üzere farklı talep sahiplerinin yüksek kalite ve performans gerektiren ürün ve hizmet ihtiyaçlarını dünya standartlarında karşılayabilen yüksek mühendislik ve uygulama yeteneğiyle sektörde dikkat çekiyor. ESCUDO markasıyla üretilecek olan zırhlı araçlar, balistik plaka ve başlıklar Yolbak firmasının birikimi; OSCORP’un sahibi olduğu ağ ile dünya pazarında yerini alacak. Yolbak A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Celal Doğan ile OSCORP CEO’su Kenan Altunç, “Birlikten kuvvet doğar diyerek çıktığımız bu yolda her iki şirketin uzmanlıklarından elde ettiğimiz sinerji ile bu alanda ülkemizi daha yüksek noktalarda temsil etmeyi hedefliyoruz” ifadelerine yer verdiler.
Şanlıurfa Haliliye’de kadınlar sertifika alıp iş hayatına atılıyor Kadınlara değer veren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile Haliliye’ye kazandırılan millet evleri, kadınların meslek öğrendiği adres oluyor. Kursiyerlere aile ekonomilerine katkı sunabilecekleri ve kendilerini geliştirecekleri alanlar sunulurken, çocukları da kreş hizmetinden faydalanıyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları ile hayatın her alanında kadınların yanında olan Haliliye Belediyesi, kadınlara yönelik pozitif ayrıcalıklarını sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, millet evleri ve bünyesindeki merkezler ile meslek edindirme ve hobi kurslarıyla kadınlara yeni yaşam alanları oluşturuyor. Bu kapsamda hizmet veren Süleymaniye Millet evi el sanatları, dikiş nakış, kuaför, okuma yazma kursları ve kursiyer annelerin çocuklarına yönelik kreş hizmetiyle yoğun ilgi görüyor. İlgi alanlarına göre kurslara kayıt oluşturan kadınlara usta öğreticiler tarafından teorik ve uygulamalı eğitimler veriliyor. Haliliye Belediyesi tarafından malzeme ihtiyacının karşılandığı kurslar, kadınların meslek öğrendiği atölyeler oluyor. Üreten kadınlar, aldıkları eğitim ile aile ekonomilerine katkı sağlama imkanı bulurken, bir yandan da boş zamanlarını değerlendirerek, yeni hobiler kazanıyor. Günün büyük bir kısmını Haliliye Belediyesi bünyesindeki meslek edindirme kurslarında geçiren kadınlar, desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor. Öte yandan, kurs süresince eğitim alan ve başarılı bir şekilde tamamlayan kursiyerlere ise Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veriliyor.
Gaziantep Şahinbey Belediyesi 1 Mayıs’ı coşkuyla kutladı Şahinbey Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ’nünü Şahinbey Parkı’nda düzenlediği etkinliklerle çalışanları ile birlikte kutladı. Şahinbey Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Şahinbey Parkı’nda Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel, Başkan Yardımcıları Sait Şahin, Semih Kanıbir, Muhammed Ali Şahin, kurum müdürleri ve Şahinbey Belediyesi çalışanlarının katılımları ile kutladı. “İlçemiz için çalışmaya devam edeceğiz” Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü bir kez daha kutladığını söyleyerek, “On beş yıldır Şahinbey İlçemizi ve Gaziantep’imizi güzelleştirmek için mesai arkadaşlarımız ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yeni dönemimizde de bizleri yeniden Şahinbey Belediye Başkanlığı görevinde görmek isteyen Şahinbey halkı için işçi kardeşlerimiz ile birlikte omuz omuza vererek çalışmaya devam edeceğiz. Yeni projelerle Şahinbey İlçemize değer katacağız. İşçi kardeşlerimizin önceki yıllarda olduğu gibi yanında olmaya devam ediyoruz. Bir kez daha tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi. “Yaptığımız işlerde işçi kardeşelerimizin emekleri var” Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel, kutlama alanında Şahinbey Belediyesi çalışanları ile tek tek tokalaştı. Güzel, “Her biri bizim için ayrı ayrı değerli olan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. Şahinbey Belediyesi Türkiye’nin örnek bir belediyesi. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’da Türkiye’de örnek bir Belediye Başkanı; Şahinbey İlçemizde yaptığımız tüm eserlerde işçi kardeşlerimizin büyük emekleri var. Bir kez daha tüm iş kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı. Kura ile hediyeler verildi Şahinbey Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlamalarında Şahinbey Belediyesi çalışanlarına kura ile bisiklet, tablet ve spor ayakkabısı hediye etti.