GÜNDEM - 23 Ekim 2018 Salı 15:11

İhlas Haber Ajansı'na yeni logo!

A
A
A
İhlas Haber Ajansı'na yeni logo!

Türkiye'nin ilk özel haber ajansı olan İhlas Haber Ajansı, kuruluşunun 25. yılında logosunu değiştirdi.

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında çektiği görüntülerle gündem oluşturan İhlas Haber Ajansı’nın yeni logosu, düzenlenen lansmanla tanıtıldı. 

Yeni logonun tanıtım toplantısında konuşan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, “Biraz daha heyecanımızı arttıracak bir logoya geçtik. Eminim bundan sonraki haber üretimine katkısı olacaktır. İHA’nın 25 senelik çok iyi bir tecrübesi var. 50 yıllık İhlas yayın grubu arkasında olan İHA yeni başarılara imza atacak” dedi. 

Kurulduğu 1993 yılından bu tarafa, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında çektiği görüntüleri ülkemizin yanı sıra dünya izleyicileriyle buluşturan İhlas Haber Ajansı’nın yeni logosu İhlas Holding Binası’nda gerçekleştirilen lansmanla tanıtıldı. 

İhlas Haber Ajansı'na yeni logo!

Toplantı, İHA'nın kurulduğu yıldan bu tarafa, dünyanın ve Türkiye'nin çeşitli noktalarında çektiği önemli olayların görüntülerinin gösterilmesiyle başladı. 

Toplantıda sıcak olaylarda gösterilen başarıya dikkat çekilirken, Saddam Hüseyin’in devrilişi ve 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine katılan askerlerin teslim oluşu gibi birçok önemli görüntüyü dünyaya İHA’nın ulaştırdığı belirtildi. Toplantıda konuşan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, yaşanan olaylarda İHA ekibinin gösterdiği hız ve sağduyuya dikkat çekerken, İHA'nın yeni logoyla başarılı işler yapmaya devam edeceğinden emin olduğunu ifade etti. 

İhlas Haber Ajansı'na yeni logo!

“25 senelik çok iyi bir tecrübe var” 

Haberciliğin heyecan işi olduğunu, İHA’nın büyük bir tecrübe ve yeni logosuyla yolunda emin adımlarla ilerleyeceğini ifade eden Ahmet Mücahid Ören, “Habercilik bir heyecan işidir. Rahmetli Enver Bey öyle derdi. Habercilik, yayıncılık, gazetecilik insanın damarlarında kaynaması lazım. Tanıtım filminde izledik, suda boğulmak üzere olan çocuğa her şeyini bırakıp yardıma koşan muhabir arkadışımız. Bu heyecan damarlarda yaşayan bir şey. Yeni logomuzun renkleri de, bu heyecana bizleri sanki yaklaştırıyor. Gazetede, TGRT Haber'de aynı şeyi yaptık. Biraz daha heyecanımızı arttıracak bir logoya geçmiş olduk. Eminin bundan sonraki haber üretimine bunun katkısı olacaktır. 25 senelik çok iyi bir hikaye var arkamızda, çok iyi bir tecrübe var. 50 seneye dayanan bir medya kuruluşudur İhlas Holding. Biz burada çok şeyler öğrendik. Bu öğrendiklerimizle, hizmetlerimizi artık her gün biraz daha ileriye götürmek zorundayız. Burada bir kan değişimi, tazeleme oldu. Yeni İha Muhabir uygulamamız ile, teknolojik anlamda, herkesin bir İHA muhabiri olabileceği imkanları akıllı telefonlara sunacağız. Her geçen gün inşallah hem ülkemizde hem coğrafyamız da daha etkili olacağız. Kısa bir süre sonra, dünyanın değişik bölgelerinden gönüllü muhabirlerimizin akıllı telefonları ile çektikleri görüntüler İstanbul’a ulaşacak. Bir gün gelecek, dünyamızın ulaşamadığımız hiçbir yeri kalmayacak” dedi.

İhlas Haber Ajansı'na yeni logo!

“İHA çok hızlı, herkesten farklı bir kurum” 

İHA’nın yıllardır en kritik noktalarda çok önemli görevler gördüğünü ve çalışanlarının fedakarlıklarının, bu başarıda büyük katkısı olduğuna dikkat çeken İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas, “Başka kurumlarda çok fazla rastlanmayan bir şey İHA mensuplarında var. Bizim arkadaşlarımız vazifelerini ve kuruma olan bağlılıklarını her şeyin üzerinde tutuyorlar. İHA'nın en önemli özelliği bütün AR-GE çalışmalarını kendi iç bünyesinde yapmasıdır. Geliştirdiğimiz bütün sistemler, yazılımlar, İHA personeli tarafından yapılıyor. Bu da bizi başarıya daha fazla yakınlaştırıyor. Bir olay olduğunda arkadaşlarımız olaya karşı nasıl hareket edebileceğini, onu en kısa zamanda nasıl merkeze gönderebileceğini, yılların tecrübesiyle en hızlı hale getirdiler. O yüzden İHA çok hızlı, herkesten farklı bir kurum. Logo çok güzel, ifade ettiği anlamlar da çok güzel. Kırmızı ve beyazın çağrıştırdığı duygular var. Her şeyden önce hem vizörü hem kamera objektifini anlatmaya çalışıyor. Yeni logomuz inşallah hayırlı olacak” dedi. 

İhlas Haber Ajansı'na yeni logo!

“İHA Türkiye'de habercilik anlayışına çok büyük bir boyut kazandırdı” 

İHA’nın Tükiye’nin en ulaşılmaz denilen noktalarda yaşanan gelişmeleri insanlara görüntülü olarak servis etmesinin çok büyük başarı olduğuna dikkat çeken Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, “Her ne kadar kurum olarak şu an İHA'da olmasam da, ajans bizim bir parçamızdır. Hala öyle hissediyoruz. İHA, Türkiye'de habercilik anlayışına çok büyük bir boyut kazandırdı. Birçokları farkında değil, Türkiye'nin ücra köşelerinden insanların veya yayın kuruluşlarının, İHA sayesinde haberi oldu. Bu çok önemli bir ayrıntı ve hizmettir. İlk dönemlerde görüntü ancak ve ancak İHA'dan alınabilirdi Türkiye'nin herhangi bir yerindeki önemli görüntü olduğunda görüntü İHA’dan geliyordu. Çünkü diğer büyük denen ajansların orada bir faaliyeti yoktu. O bakımdan İHA, haberciliği sahaya götürdü. Logoyu bayağı inceledim. Çok modern, bana göre öncekinden daha güzel. İHA'nın gelişimine ayak uydurmuş” dedi. 

İhlas Haber Ajansı'na yeni logo!

“Yeni logo gayet güzel, dinamik, modern” 

İHA’nın yıllarca birçok noktadaki sıcak olayı tüm dünyaya servis etmekteki başarısına dikkat çeken Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan, “Çok dinamik, heyecanlı ve rekabetçi bir ajans. O sene Sivas'taki hadiselerle birlikte İHA'nın uluslararası arenadaki görünürlüğü, bilinirliği arttı. Çünkü o büyük hadiseyi veren tek ajanstı. Hem Türkiye'de hem dünyada bütün diğer yayın kuruluşları o görüntüleri İHA'dan aldılar. Birçok hadisede, Bosna Savaşında, Irak Savaşında, 15 Temmuz kalkışmasında, Zeytin Dalı Operasyonunda girilmez denilen yerlerde haberleri İHA getirdi. Yeni logo gayet güzel, dinamik, modern bütün yansıtılması gereken temaları yansıtan bir logo hayırlı uğurlu olsun” dedi.
İhlas Haber Ajansı, 51 ülkede bin 100 muhabir ile günde 300 görüntülü, bin fotoğraflı haber üretiyor. Arşivinde bir milyon görüntü ve 8.5 milyon fotoğraf bulunan İHA, yıllık 10 milyon dolarlık hizmet ihracatı gerçekleştiriyor.
Toplantıya, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, İhlas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Celep, İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, NTV Haber Müdürü Halil Demir, TRT Haber İstanbul Müdürü İhsan Yılmaz, TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ercan Seki, Fox Tv Yurt Haberleri Müdürü Serdar Ertuğrul, Kanal 24 Ekonomi Müdürü Sadi Özdemir, Haberler.com CEO'su Sümeyra Teymur, Karar Gazetesi Genel Müdürü Erhan Zorba, Akşam Gazetesi Haber Koordinatörü Hakan Oktay, Akit TV Haber Koordinatörü Muharrem Çoşkun, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, CNN Türk Bülten Planlama Müdürü Sema Bingöl, Takvim Gazetesi Haber Müdürü Osman Cengiz, Sondakika.com Genel Koordinatörü Serena Karamızrak, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş, Basın İlan Kurumu İstanbul Müdürü Mehmet Köşker katıldı. 

Yeni logonun tanıtımının ardından ise İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas ve İhlas Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörü İrfan Altıkardeş, bölge müdürleri ve ajans personelinin katılımıyla pasta kesildi.  

Hasibe Karadağ
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri İlklere imza atan Başkan Büyükkılıç’tan RES Projesi hamlesi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, toplu taşıma ulaşım ağının önemli bir ayağı olan raylı sistemin tüm elektrik, enerji ihtiyacını karşılayacak, öz tüketim fazlası enerjiden gelir sağlayacak Rüzgâr Enerji Santrali Projesi ile yine ilklere imza atacaklarını söyledi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda 15 gündem maddesi meclis üyelerince müzakere edilerek, karara bağlanırken, Başkan Büyükkılıç, mecliste yeni dönemin hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti. Meclis üyeleri, gündem maddeleri arasında yer alan Kayseri Ulaşım Turizm İnşaat Taahhüt Müşavirlik Telekomünikasyon San. Tic. A.Ş.’ye, Rüzgâr Enerjisi Santrali (RES) projesinin finansmanı için 22 milyon 252 bin Euro borçlanma yetkisi verilmesi talebini görüştü. Talep, meclis üyelerince oy birliği ile kabul edilirken, Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu proje, 21 megavatlık yılda 60 milyon kilovat bize enerji sağlayacak olan rüzgâr enerji santrali projesidir. İncesu bölgemizde, yer tamam, kredi için şimdi ön görüşmeler prensip olarak yapıldı. 2 yıl ödemesiz, 5 yıl ödemeli, yerli bir finansman olacak” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi’nin ilklere imza atan bir belediye olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, “Muhtemelen Eylül, Ekim ayında, Ulaşım A.Ş.’mizin enerji giderini karşılamak, sübvansiyonu gidermek adına çalışma yapıyoruz. Ekim ayında üretmeye başlayacağız. İlklere imza atan bir belediye” dedi. Ekonomiye katkısı aylık 30 milyon lira olacak bir proje Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Canbulut da meclis üyelerine bilgi vererek, “21 megavatlık yılda 60 milyon kilovat şu demek oluyor, raylı sistemde tükettiğimiz tüm enerjinin karşılanması, neredeyse bunun bir misli de enerji üretilmesi, ürettiğimiz enerji ile finansmanın karşılanması anlamına geliyor. İzinlerimiz biter bitmez, meclisimize sunduk. Ekonomiye katkısı aylık 30 milyon lira bir olacak bir proje” ifadelerini kullandı. Raylı sistemin tüm elektrik, enerji ihtiyacını karşılayacak Mecliste, Ulaşım A.Ş. tarafından hazırlanan proje tanıtım videosu da meclis üyelerine izletildi. Türkiye’de ve dünyada örnek alınan raylı sistem ağında günlük yaklaşık 200 bin yolcu taşınırken, yıllık 32 milyon kilovat/saat enerji tüketimi gerçekleşirken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. tarafından toplu taşımanın sürdürülebilir finansmanını oluşturmak, sera gazı emisyonlarını azaltmak, yenilenebilir enerji kullanım payını arttırmak amacıyla raylı sistemin tüm elektrik, enerji ihtiyacını karşılayacak, öz tüketim fazlası enerjiden gelir sağlayacak Rüzgâr Enerji Santrali projesi geliştirildi. İncesu’da toplam 21 megavat güce sahip, 3 adet rüzgâr enerji türbinden oluşacak yılda 60 milyon kilovat/saat enerji üretimi sağlayacak.
Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda hem esnaf hem de vatandaşlar mutlu Adana’da bu sene 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda stantlar açılırken Adanalılar kendini karnaval alanına attı. Adana’da bu sene Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali’ne dahil edilen 12’nci ‘Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın heyecanı tüm kenti sardı. Karnavala bu sene yerli ve yabancı yüz binlerce kişinin katılması beklenirken global krizler nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren esnafa ise karnavalın can suyu olması bekleniyor. Vatandaşlar akın etti Kentte yiyecek ve içecek satan esnafın Atatürk Parkı’nda, rengarenk el işi ürünlerinin yer aldığı stantların da Merkez Park’ta olduğu karnaval alanlarına vatandaşlar akın etti. Çok sayıda ziyaretçi, stantları gezip hatıra fotoğrafı çekildi. “Yoğunluğumuz devam ediyor” İhlas Haber Ajansı’na konuşan kebapçı esnafından Gül Tunçsoy, karnavalın favori yiyeceğinin Adana Kebap olduğunu söyledi. Tunçsoy, “Karnavalımız çok keyifli geçiyor, insanlarımız coşkuyla Portakal Çiçeği Karnavalını bekledi. Herkes Adana kebabını çok özlemiş. Şehir dışı ve yurt dışından gelen çok fazla kişi oldu. Adana’nın sabah ciğeri meşhurdur, çok fazla yoğunluk oldu. Hala da yoğunluğumuz devam ediyor” dedi. “Çok güzel aktiviteler var” Dönerci esnaflarından Nuri Erzi ise yoğunluktan memnun olduklarını belirterek, “Şuan hafta içi ve saatin erken olmasına rağmen çok fazla talep var. Bizde bunu karşılamaya çalışıyoruz. Akşama doğru dönerimiz kalmayacak gibi görünüyor. Hafta sonu şuan ki kalabalığın çok üstünde bir talep olmasını bekliyoruz. Karnavalda çok güzel etkinliklerimiz ve lezzetlerimiz var. Çok güzel aktiviteler var, karnaval dolu dolu geçiyor herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. “Türkiye’nin her yerinden herkesi bekliyoruz” Kızıyla birlikte karnaval alanına gelip gezen Derya Evrim, “Karnaval çok güzel geçiyor. Çeşitli illerden gelen arkadaşlarımızla tanıştık. Şuan çok kalabalık ama hafta sonu daha kalabalık olması bekleniyor. Çok memnunuz, Türkiye’nin her yerinden herkesi bekliyoruz” diye konuştu. “Keşke bizim yaşadığımız yerde de böyle etkinlikler olsa” Şanlıurfa’dan İstanbul’a giderken ailesiyle birlikte karnaval alanına gelen Emin Arslan, “Bayram nedeniyle Şanlıurfa’ya gittik oradan tekrar İstanbul’a dönerken Adana’ya festivale geldik. Parkın içerisinde bütün lezzetler burada tadabildiklerimizi tadıp sonrasında yolumuza bakacağız. İstanbul’da böyle festivaller çok fazla olmuyor. Burayı görünce bakıyoruz ve diyoruz ki keşke bizim yaşadığımız yerde de böyle etkinlikler olsa” dedi.
Kahramanmaraş Etrafındaki bütün binalar yıkıldı, onun camı bile kırılmadı Kahramanmaraş Mimarlar Odası Hizmet Binası, 6 Şubat depremlerinde etrafındaki onlarca binanın yıkılmasına rağmen hala ayakta duruyor. Mimarlar Odası yönetimi, binanın rezerv alan içinde kaldığını ve kentsel hafıza alanı çerçevesinde yıkılmaması gerektiğini savunuyor. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin üzerinden 14 ay geçti. Depremler sonrası Onikişubat ilçesi Hayrullah Mahallesi’ndeki enkazlar kaldırılarak bölgeye Azerbaycan tarafından yapılacak olan bin civarında konutun yapımına başlandı. Yıkıcı depremde onlarca binanın yıkıldığı mahallede ayakta kalan birkaç binadan biri de Mimarlar Odası Hizmet Binası oldu. Binanın bir bölümünü oluşturan cam çerçeveler dahi depremde çatlamadı. Birkaç sıva çatlağı ile depremi atlatan bina, depremin yıkılmayan simgesi haline geldi. Şantiye ortasında kalan binanın gündeme gelen yıkılma konusu sonrası, ‘Hasarsız kent hafıza binasıdır yıkılamaz’ pankartı asıldı. Mimarlar Odası Kahramanmaraş Şubesi İkinci Başkanı ve Serbest Mimar Ahmet Gebel, “6 Şubat’ta çok büyük bir felaket yaşadık. Bu felaket karşısında içinde bulunduğumuz mahallede çok büyük bir yıkım geçekleşti ve oda binamız yıkılmayan iki üç binadan biri oldu. Binamız burada 15 yıldır kentimize ve mimarlara hizmet veriyor. Bölgedeki ve çevresindeki tüm yapıların yıkılmış olması odamızın ayakta kalmış olması insanlarda ve yurt dışında büyük merak uyandırdı. Odamız depremin simge yapılarından biri haline geldi. Simge yapılar ekseriyette yıkımlarla ve can kayıplarıyla oldular lakin odamız olumlu yönde, yıkılmamasıyla ve hakkıyla yapıldığı için yıkılmamasından dolayı simge yapı oldu. Bu bölge yapılaşma alanına olumsuz bir zemin. Genellikle alüvyon bir zemin olduğu Maraş ovasının devamı niteliğinde ve yapılaşma anlamında dikkatli projelendirilmesi gereken bir bölge. Binaların az katlı olması gereken bir bölge. Oda binamız bu anlamda zemin artı iki katlı bir bina. Zemin çalışmaları yapıldığı dönemde gerekli şekilde yapılmış bir bina ve imalat safhasında da mimarlar ve mühendisler gözetiminde projesine bire bir riayet edilerek en titiz şekilde uygulama sonucu yapılmış bir bina” dedi. "Adres tarif noktası ve kentsel hafıza noktası olarak korunsun" Binanın halk tarafından deprem öncesi ve sonrası adres tarif noktasında olduğunu, kentsel hafıza olarak korunması gerektiğini ifade eden Gebel, “Mimarlar Odası hizmet binası deprem öncesinde de adres tarif edilen yerdi. Bölge yıkıldı, enkazlar kaldırıldı ve tanınmaz hale geldi. Binamız hala bir mihenk noktası, hala odanın güneyinde arkasında ya da karşısında bölgenin mihenk taşı diyebiliriz. Kentsel hafıza anlamında biz çok kıymetli buluyoruz. 6 Şubat’tan geriye hiçbir şey kalmadı. O dönemi ve geçmişi hatırlamak adına ya da hatırlatmak adına kalan tek şey buradaki Mimarlar Odası ve karşımızdaki İnşaat Mühendisleri Odası binası. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından bu bölge rezerv alan ilan edildi. Bölge yeniden planlanıp yeniden projelendiriliyor ve yeniden inşa ediliyor. Proje safhasında oda binamızın istimlak edileceği varsayılarak bu bölgede hiçbir bina olmadan yeni bir bina yapılacağı varsayılarak yeni binalar projelendirildi. Mevcuttaki odanın da yıkılacağının bir kayıp olacağı, bir milli servet olduğu kullanılan ve yaşayan bir bina olduğu, depremin simgelerinden bir bina olduğu için korunması noktasında bir görüş ağırlık kazandı. Şu an için biz meslektaşlarımız ve bölge sakinleri bu binanın yıkılmasını istemiyor. İnsanlar geçmişini buraya bakarak hatırlıyor. Geçmişten kalan tek iz bu bina oldu. Her gün önünden geçerek çocuğunu okula bıraktığı, her gün yanındaki marketten alışveriş yaptığı, her gün önüne araba park ettiği bir bina. Geçmişten geleceğe koruyarak devam ettirmemiz gerekiyor. Odamız bu anlamda 6 Şubat öncesinin en belirgin izi. İnsanların adres tarif ederken ve evinin yerini hatırlarken gözünün önüne getirdiği bir yapı. Bu anlamda kentsel hafıza noktası olarak korunması gerektiğini düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kayseri Başkan Palancıoğlu Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak ‘Önce Gençlik’ diyerek yeni dönem projelerini hazırlayan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Salon Sporları Merkezi projesi ile sporu ve sporcuyu destekleyecek bir projeye daha imza atıyor. "Spor kulüplerimizin yer aramasına gerek kalmayacak" Kayseri’nin spor kenti olmasına katkı sağlayacak bir projeyi hayata geçireceklerini belirten Başkan Palancıoğlu, "Melikgazi’de bu yeni dönemde önce gençlik diyoruz. İnsanların hayatına dokunan, sağlıklı ve başarılı nesiller yetişmesine katkı sağlayan, sportif alanlarda desteklerine devam eden bir belediye olarak projeler hazırlıyoruz. Gençlerimiz bizim için değerli. Onları mutlu edecek, sosyalleşmeleri için gereken tüm projelerde yer almaya devam ediyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak geçtiğimiz 5 yıl içinde amatör sporcularımıza, kulüplerimize desteklerimiz oldu. Spor kulüplerimiz gençlerimizle ilgileniyor, onları belki de genç yaşta bazı kötü alışkanlıklardan ya da sapabilecekleri bazı yanlış yollardan koruyor. Biz de bu kapsamda desteklerimizi nitelikli bir tesis ile devam ettirmek istiyoruz. Salon Sporları Merkezi’mizle de spor kulüplerimizin yer aramasına gerek kalmayacak. Sporcularımızın iyi bir fiziki ortamda spor yapmalarını sağlayacağız. Burası şahıslarımız için değil de basketbol kulübü, voleybol kulübü gibi kulüplerimizin kullandığı yerler olacak. İçinde diğer sporlar olmak üzere savunma sporları da olacak. Farklı spor branşları şehrimize bir renk katıyor. Aynı zamanda birçok okulun spor eğitimlerini yapacakları ortak bir tesis olacak. Bu projemizi hayata geçirdiğimizde kulüplerin önü açılacak ve çok farklı sportif etkinlikler burada yapılacak. Kulüplerimizin sporlarını en iyi şartlarda yapması için elimizden ne gelirse yapacağız. Bu kapsamda sporun ve sporcuların yanında olmaya devam edeceğiz. Yeter ki gençlerimiz spor yapsın biz her zaman onların yanındayız" dedi.
Denizli Çameli Belediye Başkanı Arslan muhtarlarla buluştu DENİZLİ(İHA) – Çameli Belediyesi Konferans Salonu’nda Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkanlığında, Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Arslan, “Çameli’mizi ileriye götürmek için yapacak olduğumuz çalışmalarda gösterecek oldukları emekler için şimdiden teşekkür ederiz” dedi. Çameli Belediyesi Konferans Salonu’nda Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Durmaz ve Fethi Uğur, belediye birim müdürleri, personeller ile mahalle muhtarlarıyla Çameli Belediyesi Konferans Salonu’nda “Muhtarlar Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıda yeni seçilen ve tekrar seçilerek görevine devam eden muhtarlara ilk olarak görevleri için hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu. Muhtarların birbirleriyle tanışması sağlandı. Görevleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Başkan Arslan, “Mahallelerimiz hakkında istişarede bulunduk. Muhtarlarımızın belediyemizle halkımız arasında bir köprü görevi gördüğü ve vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda isabetli ve güzel hizmetler yapabilmek için en büyük yardımcılarımız muhtarlarımızdır. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte Çameli’mizi mahallelerimizi daha ileri götürmek ve geliştirmek için birlik ve beraberlik içinde gerçekleştireceğimiz projelerimizle ilçemize yeni değerler kazandıracağız. Muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diler; birlik, beraberlik ve dayanışma içinde hep birlikte Çameli’mizi ileriye götürmek için yapacak olduğumuz çalışmalarda gösterecek oldukları emekler için şimdiden teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.