SPOR - 19 Kasım 2025 Çarşamba 07:59 | Son Güncelleme : 19 Kasım 2025 Çarşamba 08:01

İrfan Can Kahveci: "Muhtemel rakipleri gördüğümde hepsini yenebilecek takımız"

A
A
A

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu 6. ve son maçında A Milli Futbol Takımı, La Cartuja Stadyumu’nda oynadığı İspanya ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan milli futbolcu İrfan Can Kahveci, "Bu takımın bir parçası olduğum için çok gururluyum, çok mutluyum. Takımdaki herkes, Dünya Kupası’na gitmek için sahada her şeyini veriyor. Bugün, dünyanın en iyi takımlarına bile nasıl diş geçireceğimizi gösterdiğimizi düşünüyorum. İnşallah bunu mart ayında play-off’larda gösteririz. Kendi açımdan da martta, milli takım için sınavımız başlayacak. Benim de buradan sonrası için bir sınavım olacak, kulübümde. İnşallah her şey çözülür. Montella hocamız maçtan önce konuşmasında benim için çok güzel şeyler söyledi. Ona da ne kadar teşekkür etsem az kalır. Rolüm ne olursa olsun, saha içinde de saha dışında da takımın iyiliğini düşünen bir insanım. Her zaman da böyle olacağım. İnşallah süreç de uzamaz. Fenerbahçe ailemle de bu sorunu çözmek için elimden gelen her şeyi yapacağım" diye konuştu.
Play-off’lar hakkında da konuşan Kahveci, "Arkadaşlarımızla da konuşurken, play-off’tan gelecek muhtemel rakipleri gördüğümde biz hepsini yenebilecek bir takımız. Bu takımın Dünya Kupası’na gideceğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

"Hocamızla konuşmuştuk, verilen program dahilinde ekstra çalıştım"

Milli takım kampına gelmeden önce A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile konuştuklarını söyleyen 30 yaşındaki futbolcu, "Hocamızla bir konuşmamız olmuştu öncesinde ve bana verilen program dahilinde ekstra çalışmalarım oldu. Hocamız kampa gelmeden önce de söylemişti bana. Seni karakterinden dolayı, futbolculuğundan dolayı, bu takıma verdiğin katkılardan dolayı çağıracağım, antrenmanlarda senin durumuna göre bakacağım demişti. Ki ne kadar hazır olduğumu da gösterdim. Çalışmalarıma devam ediyorum. Hocamız dünyanın en iyi takımlarından birine karşı ilk 11'de de bana şans verdi. Ona tekrar buradan teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Ort

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da asayiş uygulaması: Aranan şahıslar yakalandı, uyuşturucu madde ele geçirildi Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde gerçekleştirilen geniş kapsamlı asayiş uygulamalarında aranan şahıslar yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi, çok sayıda araç ve iş yeri denetlendi. Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 12 ayrı noktada yapılan sabit asayiş uygulamasında 291 araç sorgulandı. Uygulamada 504 şahıs sorgulanmış olup, yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 2 aranan şahıs yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet birimlerinin katılımıyla 24 farklı noktada sabit, hareketli yol ve umuma açık iş yeri uygulaması gerçekleştirildi. Yapılan yol uygulamalarında 2 bin 741 şahıs sorgulanırken 4 aranan şahıs yakalandı. Denetimler sırasında 1 şahıstan 0,41 gram kokain, 1 şahıstan ise 2,94 gram bonzai ele geçirilerek şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı. Ayrıca 1 şahıstan havalı tabanca ele geçirilirken, şahıs hakkında idari işlem uygulandı. Uygulamalar kapsamında bin 230 araç sorgulandı, 1 araç trafikten men edilirken 17 araca toplam 115 bin 800 TL idari para cezası kesildi. Umuma açık iş yerlerine yönelik denetimlerde ise 12 iş yeri kontrol edildi, 129 şahıs sorgulandı ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Denetimler sonucunda 1 iş yerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilirken, 5 iş yerine idari para cezası uygulandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik denetim ve uygulamalarının aralıksız devam edeceği bildirildi.