GÜNDEM - 25 Nisan 2017 Salı 07:56

İstanbul hava durumu | Bugün hava nasıl olacak? 5 günlük hava durumu raporu | 25 Nisan 2017 Salı

A
A
A
İstanbul hava durumu | Bugün hava nasıl olacak? 5 günlük hava durumu raporu | 25 Nisan 2017 Salı

İstanbul'da bugün hava durumu nasıl olacak? Yapılan son değerlendirmelere göre; iç kesimlerin yüksekleri ile Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. İstanbul'da bugün havanın ise az bulutlu geçeceği bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimleri ile güneybatı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimlerin yüksekleri ile Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

İL İL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ...

UYARILAR

ZİRAİ DON UYARISI : Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, Göller yöresi ve İç Anadolu'nun kuzey ve batısında orta şiddette zirai don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai üreticilerimiz olmak üzere dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA
Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde güneydoğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BURSA °C, 20°C
Az bulutlu

ÇANAKKALE °C, 20°C
Az bulutlu

ISTANBUL °C, 17°C
Az bulutlu

KIRKLARELI °C, 19°C
Az bulutlu

EGE
Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHISAR °C, 16°C
Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

IZMIR °C, 22°C
Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

MANISA °C, 23°C
Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 21°C
Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

AKDENİZ
Az bulutlu zamanla batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde göller yöresinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ADANA °C, 26°C
Az bulutlu

ANTALYA °C, 23°C
Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

HATAY °C, 25°C
Az bulutlu

ISPARTA °C, 19°C
Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

İÇ ANADOLU
Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte kuzeybatı kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA °C, 15°C
Az bulutlu

ESKİŞEHİR °C, 16°C
Az bulutlu

NİĞDE °C, 16°C
Az bulutlu

YOZGAT °C, 13°C
Az bulutlu

BATI KARADENİZ
Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BARTIN °C, 18°C
Az bulutlu

BOLU °C, 15°C
Az bulutlu

DÜZCE °C, 19°C
Az bulutlu

ZONGULDAK °C, 15°C
Az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu, Rize ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı hadisesi bekleniyor.

AMASYA °C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu

ARTVİN °C, 10°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, iç kesimleri yer yer karla karışık yağmurlu

SAMSUN °C, 13°C
Parçalı ve az bulutlu

TRABZON °C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu

DOĞU ANADOLU
Az bulutlu, Ardahan çevrelerinin parçalı ve çok bulutlu karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM °C, 9°C
Az bulutlu

IĞDIR °C, 19°C
Az bulutlu

KARS °C, 9°C
Az bulutlu

MALATYA °C, 17°C
Az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN °C, 20°C
Parçalı bulutlu

DIYARBAKIR °C, 19°C
Parçalı bulutlu

GAZIANTEP °C, 21°C
Parçalı bulutlu

SIIRT °C, 20°C
Parçalı bulutlu

DENİZLERDE HAVA
Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı bulutlu, doğusu yağmurlu; Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), doğusu sabah saatlerinde 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle 6 (50km/sa), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), batısı 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Orta Karadeniz'de 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA
Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi.

EGE
Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğu, güneyinde kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ
Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatı, doğusu kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), zamanla kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 0,75m, Görüş: İyi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzurum Oltu’da 19 Mayıs coşkusu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Oltu’da düzenlenen törenle kutlandı. Oltu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ömer Bektaş tarafından Atatürk Anıtı’na Çelenk konuldu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Oltu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Oltu Gençlik ve spor ilçe müdürlüğü tarafından ağaç dikimi yapıldı ardından Aslanpaşa şehitliğine gidilerek dualar edildi. Daha sonra kutlama programı için ilçe stadyumuna geçildi. günün anlam ve önemini belirten konuşmasını, Oltu KYK yurt öğrencilerinden Berfin Bülbül yaptı. Oltu Fen Lisesi öğrencilerinden Melis Zehra Demir tarafından ‘’O Geliyor’’ adlı şiiri okudu. Oltu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öğrencilerince Güreş ve Jimnastik gösterileri yapıldı. Oltu Fen Lisesi öğrencilerinden Nahide Gül Macit tarafından ‘’Dağ Başını Duman Almış’’ adlı şiiri okudu. İbni-Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Karadeniz Yöresi Halk Oyunlarını gösterileri yapıldı. Oltu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Öğrencileri tarafından hazırlanan Taekwondo gösterisi yapıldı. Oltu Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencileri tarafından hazırlanan Kafkas Yöresi Halk Oyunları oynandı. Oltu Gençlik Merkezi müdürlüğünce hazırlanan müzik dinletisinin ardından resim sergisinin açılışı yapıldı. Program müzik dinletisi devam etti.
Manisa Alaşehir ADD bilgi yarışması düzenledi Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bilgi ve kültür yarışması düzenlendi. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından bilgi ve kültür yarışması düzenlendi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmayı Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da izledi. Atatürk Kızları, Akıncılar, Bandırma Vapuru, Harekat Ordusu, İstilasi Vatan, İttihat ve Terakki ve Kuvay-ı Milliye isimleriyle 8 grubun yarıştığı bilgi ve kültür yarışmasını Bandırma Vapuru isim grup 230 puanla birinci oldu. Grubun üyeleri Emre Kara, Ayşe Kara ve Cenk Yamak birinci olarak, mutluluklarını dile getirdiler. Yarışmada konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, “Bu bayram çok güzel bir bayram. ‘Geldikleri gibi giderler’ diyen Atamızın Samsun’a ayak bastığı gün mücadelenin başladığı gün. Ülkemizin üzerindeki kara bulutların kalkıp, aydınlığa giden bir yolun açıldığı bir günü kutluyoruz. Bu güzel günde Atatürkçü Düşünce Derneğimiz bu etkinliği düzenledi. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Tarihini bilmeyen başarıya ulaşamaz. Yarışmayı özel bir grup olan Bandırma Vapuru Kazandı. Zaten o vapura binen her zaman kazanıyor” dedi. Yarışmanın sonunda kazanan gruba ödülleri takdim edildi.