SPOR - 09 Mart 2009 Pazartesi 15:15

Kalkavan'ın başkanlık çalışmaları

A
A
A
Kalkavan'ın başkanlık çalışmaları

Şadan Kalkavan, Mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı için başkan adaylığı konusundaki çalışmalarının sürdüğünü, ancak henüz resmi bir açıklama yapmadığını belirtti.

Fenerbahçe Kulübü eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan, Mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı için başkan adaylığı konusundaki çalışmalarının sürdüğünü, ancak henüz resmi bir açıklama yapmadığını belirtti.

Şadan Kalkavan, yaptığı yazılı açıklamada, basında son haftalarda kendi adını ima ederek veya şahsını adres göstererek yapılan çeşitli açıklamaları üzüntüyle takip ettiğini belirterek, "Fenerbahçe başkanlığı son derece yüce bir görevdir. Bu göreve her Fenerbahçeli'nin talip olması gerekir. Bu doğrultuda niyet belirtmiş olmama rağmen henüz tüm diğer potansiyel adaylar gibi, adaylığımı resmen açıklamış değilim. Gelişmeleri yakından takip ediyorum. Bu önemli kararı alabilmek için çalışmalarım ve görüşmelerim sürmektedir" ifadelerini kullandı.

Bu aşamada ekibinde yer alacak kişilerin henüz netlik kazanmadığını belirten Kalkavan, "Zaten adaylığımı resmen açıklayacak olursam, ekibimi de Fenerbahçe camiasına ve futbol kamuoyuna arz edeceğim. Hal böyleyken bazı kişi ve gruplarla adımın ilişkilendirilmesi, rekabetin gereksiz yere ne kadar acımasız hale getirilebileceğini gözler önüne sermektedir. Daha sahaya çıkmadan başlatılmak istenen yıpratma çalışmasının ben bir parçası olmak istemiyorum. Basınımızın da bu hususta gereken titizliği göstereceğine inanıyorum. Bu nedenlerle şahsım tarafından ifade edilmemiş hiçbir söze itibar edilmemesini önemle rica eder, tüm taraflara ve özellikle de mevcut yönetime takımımızın her branşta sportif başarılarına odaklanılması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim" değerlendirmesinde bulundu.

İSTANBUL - İHA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir