RAMAZAN - 12 Temmuz 2015 Pazar 09:16

Kızılay Urla şubesinden Ramazan yardımı

A
A
A
Kızılay Urla şubesinden Ramazan yardımı

Urla Kızılay şubesi, Ramazan ayında yardım yapan vatandaşların gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Urla'da yaşayan 95 Roman aileye yardımda bulunan Urla Kızılay Şubesi Başkanı Nurgül Saltık; “İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere şubemize verilen gıda paketlerini yerine ulaştırmanın mutluluğu içindeyiz. Bizden desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlere Urla halkı adına teşekkür ediyorum. Cezaevinde yatan mahkumlarımıza, huzur evindeki yaşlılarımızı Urla Devlet Hastanesindeki hastalarımızı da unutmayarak bize ihtiyaç duyan Urlalılara yardımseverlerin desteğiyle ulaşmaya çalıştık.

Türk kızılayına olan güvenlerini bir kez daha sergileyerek bağışlarını bize emanet eden bağışçılarımıza, bizden desteklerini esirgemeyen Kızılay dostlarına ve gecelerini gündüzlerine katarak çalışan kızılaycılara şahsım ve yönetim kurulum adına bir kez daha şükranlarımı sunarım” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bartın Otomobil tırın dorsesine saplandı:1 yaralı Bartın’da otomobil kırmızı ışıkta duran tırın dorsesine ok gibi saplandı. Feci kazada önce araçta sıkışan yaralı sürücü, ardından ise otomobil saplandığı tırın dorsesinden kurtarıldı. Bartın Gölbucağı Kavşağı’nda şehir merkezi istikametine seyir eden S.T. idaresindeki 34 BJG 526 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta duran K.D idaresindeki 74 BE 133 kupa plakalı tırın dorsesine arkadan çarptı. Dorseye ok gibi saplanan otomobilin ön kısmında büyük hasar görürken, sürücüsü ise araç içerisinde sıkıştı. Kazanın ardından aracın kornası da takılı kaldı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sıkışan sürücüyü kurtarma çalışması yürütürken, korna sesini de kesmeye çalıştı. Ekipler zaman zaman yeniden çalan korna sesini kesmeyi başarırken, uzun uğraşlar sonucu da araçta sıkışan sürücü de araçtan çıkarıldı. Sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü S.T, sedye ile ambulansa götürülerek, ilk müdahalesi yapıldı. İlk müdahalenin ardından sürücü Bartın Devlet Hastanesi’ne götürülerek, tedavi altına alındı. Otomobil saplandığı dorseden kurtarıldı Kaza nedeniyle oto sanayiden il merkezine istikametindeki yol ulaşıma geçici süre kapanırken, çarpışmanın etkisiyle ok gibi dorseye saplanan otomobil ile tır, yapılan ileri geri manevralarla birbirinden ayrıldı. Sürücüsü tarafından tırın hareket ettirilmesi, çekici yardımıyla da otomobilin götürülmesinin ardından bölgedeki trafik normale döndü. Tır sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, yaralanan otomobil sürücüsünün ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.