ASAYİŞ - 14 Temmuz 2022 Perşembe 13:07

Komşu dehşeti kamerada! Kulak memesi kopartıldı, eşi ve çocukları acımasızca yumruklandı

A
A
A
Komşu dehşeti kamerada! Kulak memesi kopartıldı, eşi ve çocukları acımasızca yumruklandı

Nevşehir'de ayakkabı dolabının üzerine çantasını koyan komşularına sinirlenen şahıs beraberindekilerle birlikte kadın ve çocukları acımasızca yumrukladı. Eve gelen Fethi Özdemir'e de saldıran şahıs, komşusunun kulak memesini kopardı. Dehşet anları ise saldırıya uğrayan ailenin çocukları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde meydana gelen olayda; iddiaya göre Fethi Özdemir'in eşi karşı komşusunun ayakkabı dolabının üzerine çanta koydu. Duruma sinirlenen şahıs, beraberindekilerle Özdemir'in evine saldırdı. Kapıyı açan kadın ve çocukları acımasızca yumruklayan şahıslar, eve gelen Fethi Özdemir'e de saldırdı. Olayda Fethi Özdemir'in kulak memesi koparken, hastanede tedavi altına alındı. İlk tedavisi tamamlanan Özdemir'in başına ise 6 dikiş atılırken, darp edilen kızı ve eşi de hastanedeki ilk müdahalesinin ardından taburcu edildi.

Her şeyin bir çantanın ayakkabı dolabının üzerine konulmasıyla başladığını aktaran Fethi Özdemir, komşularından şikayetçi olduklarını ifade ederek; Karşı komşumuz tarafından önce eşim ve çocuklarım eve gelirken saldırıya uğradı. Sonrasında telefon üzerine eve geldim. Eve geldiğim andan itibaren yine aynı 6 kişi tarafından saldırıya uğradık. Beni, eşimi ve çocuklarımı darp ettiler. Konu; bir çantayı ayakkabı dolabının üzerine koymayla başladı. Sonrasında kendileri akrabalarını çağırarak ailem ve ben saldırıya uğradık. Kollarımda, kafamda 6 tane dikiş var, kulak mememin yarısı yok. Şikayetçi olduk ve hala karşı dairemizde oturuyorlar. Can güvenliğimiz yok, uyuyamıyoruz. Yetkililerden yardım istiyoruz" dedi.

Dehşet anları kamerada

Öte yandan karşı komşuları tarafından evlerinde saldırıya uğrayan Özdemir ailesinin çocukları, korku içerisinde yaşananları kaydetti. Küçük çocuk, saldıran kişilere karşı koyan ailesine bir yandan destek verirken bir yandan da dehşet anlarını saniye saniye görüntüledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Edirne Edirne Emniyet Müdürü Karaburun, vatandaşların bayramını kutladı Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, vatandaşlarla ve yollarda olan sürücülerin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, kuralları uyulması konusunda uyarılarda bulundu. Tüm yurtta olduğu gibi Edirne’de Kurban Bayramı dolayısıyla sabah erken saatlerinde kılınan namazın ardından vatandaşlar bayramlaştı. Neredeyse her gün sahada vatandaşlarla bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun Kurban Bayramı’nda da sürücülerin bayramını kutlayarak şeker ve kolonya ikram etti. Ayrıca Karaburun, sürücülerin trafik kuralarına uyması konusunda da uyarılarda bulunarak, kurallara uyulmasının önemine değindi. Emniyet Müdürü Karaburun, Kurban Bayramı dolayısıyla diğer uygulama noktalarına da giderek hem görev başındaki polislerin hem de sürücülerin bayramını kutladı. Kent genelinde denetimlerini sürdüren ekipler, vatandaşların bayramını tebrik edip kolonya ve şeker ikram etmeye gün boyu devam edeceği belirtildi. Emniyet kemeri takan ve hız kurallarına uyan sürücülere teşekkür eden Karaburun, güvenli trafik akışının sağlanması için uyarılarda bulundu. Karaburun, Edirne’de trafik güvenliği ve asayişin sağlanması için emniyet personelinin tam kadro sahada olduğunu söyledi. Gümrük kapıları, otoyollar ve kent merkezinde tedbirlerin alındığını belirten Karaburun, vatandaşların bayramını kutladı. Huzurlu bir bayram geçirildiğini belirten Karaburun, "Bizler görevimizin başındayız. Gurbetçilerimiz Edirne’mizden rahat bir şekilde gelip geçebilirler, vatandaşlarımız huzurlu bir şekilde bayramlarını kutlayabilir. Türk polisi her yerde olduğu gibi Edirne’de görevinin başında, 24 saat halkın hizmetinde. Bu noktada tüm mesai arkadaşlarıma gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Trafik konusuna bir kez daha dikkat çekmek istiyorum. Hız kuralları ve emniyet kemeri takılmasına uyalım. Yorgun yola çıkmayalım. Huzurlu bir şekilde bayramı geçirelim" dedi.
Bursa Osmangazi’de kurbanlıklar hijyenik ortamlarda kesildi Kurban ibadetlerini yerine getirmek için Osmangazi Belediyesi tarafından kurban kesim yeri olarak düzenlenen kapalı ve açık pazar alanlarını tercih eden vatandaşlar, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesme imkanı buldu. Osmangazi Belediyesi tarafından Bağlarbaşı, Kükürtlü, Yeşilova, Emek, Dikkaldırım, Küçükbalıklı, Hamitler, Doğanevler, Alacahırka, Sırameşeler, Yunuseli, Geçit (Gündüz Sok), Geçit (1. Gediz Sok.), Soğanlı-Çirişhane, Soğanlı, Yenibağlar, Hürriyet, Ziraat Pazarı, Panayır, Yunuseli-Akyıldız, Yenikent, Alemdar, Demirtaş mahallelerinde bulunan kapalı ve açık pazar yerlerinin yanı sıra Geçit Mahallesi’nde kurulan kurban satış noktası ile Veysel Karani Modern Kurban Satış ve Kesim Tesisi de kurban kesim noktaları olarak belirlendi. Bayram namazının ardından belirlenen kurban kesim alanlarına gelen vatandaşlar hazırlanan temiz ve hijyenik bu alanlarda kurbanlarını keserek ibadetlerini yerine getirdi. Yurttaşların temiz ve hijyenik ortamda ibadetlerini yerine getirmesi için büyük özen gösteren Osmangazi Belediyesi tarafından kesim alanlarına musluklar yerleştirilerek, vatandaşların su ihtiyaçları giderildi. Pazar alanlarında hazır bekletilen su tankerleri de kesimler sırasında sık sık yıkama çalışması yaptı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp konteynerleri ile kurban atıklarını topladı. Yurttaşlara kurban atıklarını koymaları için çöp poşetleri de dağıtan ekipler, belirlenen noktalar dışında kurban kesmemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Osmangazi Belediyesi tarafından belirlenen 23 kapalı ve açık pazar alanında kurban ibadetlerini yerine getiren yurttaşlar, kendilerine sağladığı imkanlardan dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkür etti. "Ekiplerimiz kötü görüntülerin oluşmasına izin vermiyor" Yurttaşların ibadetlerini temiz ve hijyenik ortamda gerçekleştirmesi için tüm imkanları seferber ettiklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, "Vatandaşlarımızın kurban vecibelerini sağlıklı ve güvenli bir ortamda yerine getirebilmeleri için günler öncesinden hazırlıklarımızı tamamladık. İlçe genelindeki 23 açık ve kapalı pazar alanını kurban kesim yeri olarak düzenledik. Bayramın birinci günüyle birlikte, yurttaşlarımız kurban kesim yeri olarak düzenlediğimiz noktalara giderek kurban ibadetlerini ve sağlıklı ve hijyenik bir ortamda gerçekleştirme imkanı buldu. Kesim yerlerinde gün boyu temizlik çalışması gerçekleştiren ekiplerimiz, kötü görüntülerin oluşmasına izin vermiyor. Temizlik İşleri, Fen İşleri, Zabıta ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimizin yanı sıra çağrı merkezi personelimiz de bayram süresince çalışmalar yürütecek. Yurttaşlarımız acil durumlarda bize ulaşabilir, herhangi bir sıkıntı durumunda belediyemizi arayarak istek, talep ve şikayetlerini bildirebilirler. Tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı kutlu olsun" dedi.