GÜNDEM - 18 Şubat 2020 Salı 12:36

Mehmet Veysel Akdemir ‘Heykel Kafası’ ile özel bir kitleyi bir araya getirdi

A
A
A
Mehmet Veysel Akdemir ‘Heykel Kafası’ ile özel bir kitleyi bir araya getirdi

Sosyal medya platformu Instagram’da kısa sürede milyonlarca insanın dikkatini çeken ‘Heykel Kafası’ yaptığı paylaşımlarla en fazla takipçi çeken hesap oldu.

Sosyal medya sayfası ‘Heykel Kafası’, 2019 yılında Türkiye’nin en hızlı büyüyeni oldu. Kurucusu Mehmet Veysel Akdemir olan sayfa, kuruluşunun ilk üç 3 ayında bir milyondan fazla takipçiye ulaşırken, milyonlarca kişiye de erişim sağladı.

Mehmet Veysel Akdemir, sosyal medyada sevgi ekip, mutluluk biçtiklerini belirterek, “Sosyal medya kullanıcıları güldükçe, biz mutlu oluyoruz. Onları tebessümden öteye taşıma güdüsü bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Takipçilerimiz bizden, onları güldürmemizi istiyorsa işte o zaman biz, yaptığımız işin zorluğunu fark ediyor ve ‘Daha fazla nasıl çalışırız?’ diyerek yeni yollara yöneliyoruz” dedi.

Mehmet Veysel Akdemir ‘Heykel Kafası’ ile özel bir kitleyi bir araya getirdi

‘Heykel Kafası’ projesini kardeşi ile birlikte hayata geçirdiklerini anlatan Akdemir, kitlelerinin muhteşem bir mizah anlayışı olduğunu ifade etti. Sosyal medyada birçok kişinin paylaşımlarından alıntılar yaptığını belirten Akdemir, “Mizahta farklı bir boyutla tasarımlar ve ince mesajlarla erişim sağladığımız herkese tebessüm ettiriyoruz” diye konuştu.

“Yeni bir marka kuruyoruz”
Yeni bir marka kurma çalışmalarından bahseden Akdemir, sıra dışı tasarımlar ve espri yeteneğini gösterebileceği yeni çalışmaları olduğunu kaydederek ,“Gelen tüm reklam tekliflerini reddediyoruz ve reddetmeye de devam edeceğiz. Yeni çalışmalarımızda da bu yoldan ilerlemeye devam etmeyi planlıyoruz “şeklinde konuştu.

Mehmet Veysel Akdemir ‘Heykel Kafası’ ile özel bir kitleyi bir araya getirdi

Mehmet Veysel Akdemir kimdir?
1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mehmet Veysel Akdemir ‘Heykel Kafası’ isimli Instagram’ın önemli sayfalarından birinin de fikir babası olarak biliniyor.

Kısa sürede milyonlara ulaşan ‘Heykel Kafası’ hali hazırda organik 1.3 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Mehmet Veysel Akdemir, İstanbul Ataköy'de bulunan ofisinde sosyal medya uzmanlığı ve farklı platformda çalışmalar yürütüyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.