GÜNDEM - 09 Şubat 2022 Çarşamba 13:04

MKE Genel Müdürü Akdere, altın madalya kazanan MKE personeli Yenigün’ü kabul etti

A
A
A
MKE Genel Müdürü Akdere, altın madalya kazanan MKE personeli Yenigün’ü kabul etti

Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Anonim Şirketi Genel Müdürü Yasin Akdere, Ordu’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda kendi sıkletinde birinci olarak altın madalyaya uzanan MKE personeli Furkan Yenigün’ü kabul etti.

MKE Anonim Şirketi Genel Müdürü Yasin Akdere, Kırıkkale’de bulunan MKE mühimmat deposunda çalışan ve Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Ordu’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda kendi grubundaki rakiplerini eleyerek altın madalya kazanan Furkan Yenigün’ü kabul etti. MKE Genel Müdürü Akdere, altın madalya sahibi personellerini kabul ederek kendisine boks eldiveni ve spor ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir çek hediye etti.

MKE Genel Müdürü Akdere, altın madalya kazanan MKE personeli Yenigün’ü kabul etti

“Çıktığın bu yolda arkanda dev bir marka, dev bir aile var”
MKE olarak spora ve sporcuya verdikleri desteklerden bahseden Akdere, “Tebrik ediyoruz, bizim için büyük bir gurur kaynağısın. Her şeyden önemlisi çıktığın bu yolda arkanda dev bir marka, dev bir aile var. Dev bir ailenin içinde de muhakkak ki sporcu kardeşlerimiz de olacak. Koşan, maratonlara katılan kardeşlerimiz de var, onları da destekliyoruz. Futbol takımlarımız var. Bir değil, üç değil, beş tane. Onlara da desteğimizi sürdürüyoruz. Onların başarısı bizim başarımız. Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi ailesinin başarısı. O anlamda da inşallah daha büyük başarılara ve daha büyük övünçlere imza atarız. Başta seni olmak üzere, antrenörlerini ve sana destek veren tüm ekibi tebrik ediyoruz. Çalışmalarınızı destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

MKE Genel Müdürü Akdere, altın madalya kazanan MKE personeli Yenigün’ü kabul etti

“Çok büyük hedeflerimiz var”
Sporu her zaman desteklediğini, spor yaparken sağlanan disiplin ortamının iş ortamına da yansıdığını vurgulayan MKE Genel Müdürü Akdere, “Ben sporu destekliyorum. Çalışma arkadaşlarım da spor yapsın diye destekliyorum. Çünkü gerçekten bir disiplin var. Bizim o disiplini aile içine, ondan sonra da işyerine taşımamız lazım ki başarıyı elde edelim. Çok büyük hedeflerimiz var. Görüyorsunuz, ardı arkasına projelerimiz birer birer ses getirmeye başladı. Ama sadece işte değil, senin yaptığın gibi büyük başarılarla ve önümüzde yapacağımız sosyal aktivitelerle de MKE sesini duyurmaya devam edecek” diye konuştu.

“Aşımızı yaptırıyoruz, aşı önemli”
Korona virüs dolayısıyla önlemlere de dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yapan Akdere, altın madalya sahibi sporcu Furkan Yenigün’e de aşı olup olmadığını sorarak, “Aşını yaptırdın mı? Aşımızı yaptırıyoruz. Ben dört aşımı da yaptırdım. Aşı önemli” tavsiyesinde bulundu.

Utku Şimşek - Nurullah Geylani

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Başkan Büyükkılıç: "El vicdan" Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medyadaki eleştirilere cevap vererek, "Sahada gece gündüz emek veren değerli kardeşlerimizin emeklerine saygısızlık yapılması bizleri derinden üzüyor. El vicdan diyorum" dedi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentte kar yağışı sonrası bazı sosyal medya sayfalarında yapılan eleştirilere şu şekilde cevap verdi: "Biz bu şehirde her daim birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptık. Çalışmalarımızı bu şekilde sürdürdük. Fakat bugün haber sitelerinde ve sosyal medyada yapılan çalışmaları adeta görmezden gelerek kendi cenahlarından 3-5 beğeni almak için aslı astarı olmayan açıklamalar yapıldı. Sahada gece gündüz emek veren değerli kardeşlerimizin emeklerine saygısızlık yapılması bizleri derinden üzüyor. El vicdan diyorum. Sabahın ilk saatlerinden itibaren etkisini artıran yoğun kar yağışına rağmen ekiplerimiz sahada hem makine gücüyle hem de insan emeğiyle büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışından önce hazırlıklarımızı tamamladık, koordinasyonu sağladık. Sabahtan bu yana da yürüttüğümüz tüm çalışmaları, şeffaflık gereği sosyal medya hesaplarımızdan anlık olarak paylaşıyoruz. Görmek isteyene hizmet de ortada, emek de Bu zorlu süreçte gece gündüz demeden emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma ve sabırla, anlayışla bizlere destek olan kıymetli hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum."
Denizli Denizli’de narkotik operasyonlarında 11 zehir taciri tutuklandı Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde ticaretine önlemeye yönelik çalışmalar sürdürülüyor. 28 ve 31 Aralık 2025 tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda 11 kişi tutuklandı. 28-31 Aralık 2025 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Denizli genelinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan ve "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcıları ile organizasyonların yakalanmasına yönelik planlı çalışmalar ve operasyonlar gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonlar kapsamında 14 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli şahısların üzerlerinde ve adreslerinde gerçekleştirilen aramalarda; 33 parça halinde toplam 21 bin 540 kullanımlık kağıda emdirilmiş sentetik kannabinoid (bonzai), 3 bin 155 adet sentetik ecza hap, 19 adet ecstasy hap, 8,5 gram metamfetamin, 6,5 gram esrar, 2,6 gram kokain, 1 adet ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin TL nakit para ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak" suçundan gözaltına alınan 14 şüpheli şahıstan karakoldaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Adli makama çıkartılan 14 şüpheliden 3’ü hakkında adli kontrol kararı verilirken, 11 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.