HENTBOL - 12 Ekim 2014 Pazar 12:32

Mudanyaspor Bayan Hentbol Takımı'ndan 6 transfer

A
A
A
Mudanyaspor Bayan Hentbol Takımı'ndan 6 transfer

Mudanyaspor Bayan Hentbol Takımı, zirve mücadelesi için 6 sporcuyu kadrosuna kattı.

Deplasmanlı Profesyonel 2. Lig A Grubu'nda mücadele veren Mudanyaspor Bayan Hetbol takımı, kadrosuna kattığı 6 sporcuyu basına tanıttı. Osmangazi Belediyespor’dan 5 Genç ve Uşakspor'dan bir oyuncuyu kadrosuna katan Mudanyaspor, güçlü bir kadro ile aksilik olmadığı takdirde ligi lider olarak bitirmeyi hedefliyor.

Futboldan sonra Bayanlar Hentbol Ligi'nde başarı çıtalarını en yükseğe çıkararak Mudanya’nın adını tüm Türkiye'de duyurmak istediklerini ifade eden Mudanyspor Başkanı Rüştü Cozlan, "Hentbol takımımızın başarılı olması ve Mudanya’mızı en iyi şekilde temsil edebilmesi için yönetim olarak elimizden gelen bütün desteği göstereceğiz. Bu sadece hentbol branşıyla kalmayıp bünyemizdeki diğer branşlarında başarı çıtasını yükseltmek için gayret sarf edeceğiz” diyerek sporculara başarılar diledi.

Mudanyaspor Hentbol Takımı'na yeni katılan sporcular, Meyem Asu Köse, Ebru Öztürk, Buse Erdoğan, Nurşen Altun, Sevda Sönük Osmangazi Belediyespor’dan Kübra Ercan ise Genç Uşakspor takımlarından geldi. 

HAKKI OVATMAN
BURSA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Yurtta hava durumu Yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyi ile Edirne, Tekirdağ, Bilecik, Muğla, Hatay, Çankırı, Gaziantep, Kilis çevreleri, Sakarya’nın güney ve doğusu, Denizli’nin güneyi, Antalya’nın batı ve doğu ilçeleri, Ankara’nın kuzey kesimleri ile Mersin’in batı kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize çevreleri ve Artvin’in kıyı ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıklarının Doğu kesimlerde mevsim normallerinin altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise; Kuzey ve batı kesimlerde kuzey ve kuzeybatı, güney ve doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23 İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 25 İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 31 Adana: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29 Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri ile batı ve doğu ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23 Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21 Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17 Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25
Aydın Başkan Erol: "Bayramlar, paylaşmanın, gönüllere dokunmanın en güzel vesilesidir" Bayramların dayanışma ve birliktelik ruhuna vurgu yapan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, "Bazen içten bir ziyaret, samimi bir tebessüm ya da gönülden edilen bir bayram tebriği, en kıymetli hediyeden daha değerlidir" dedi. Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Başkan Erol, Kurban Bayramı’nın merhametin, paylaşmanın ve kardeşliğin en güçlü şekilde hissedildiği müstesna zamanlar olduğunu söyledi. Başkan Erol, özellikle yaşlıların, ihtiyaç sahibi ailelerin ve uzun süredir ziyaret edilemeyen yakınların bayramda unutulmaması gerektiğine dikkat çekerek, "Bazen içten bir ziyaret, samimi bir tebessüm ya da gönülden edilen bir bayram tebriği, en kıymetli hediyeden daha değerlidir" ifadelerini kullandı. Kurban Bayramı’nın paylaşma ve dayanışma ruhuna da vurgu yapan Başkan Erol, ihtiyaç sahiplerinin gözetilmesi ve bayram sofralarının bereketinin paylaşılması gerektiğini belirtti. Buharkent Belediyesi olarak bayram süresince vatandaşların huzurlu ve sorunsuz bir bayram geçirmesi adına tüm ekiplerin görev başında olacağını ifade eden Başkan Erol, belediye ekiplerinin bayram boyunca sahada olacağını kaydetti. Başkan Erol mesajının sonunda "Başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı gönülden kutluyor; sağlık, huzur ve bereket dolu nice bayramlar diliyorum. Bayramımız mübarek olsun" ifadelerini kullandı.
Aydın Yetenek avcıları Köşk’te 402 öğrenciyle buluştu Aydın’da her yıl gerçekleştirilen yetenek taramalarıyla geleceğin sporcuları keşfedilirken, Köşk ilçesinde yapılan çalışmalarda yetenek avcıları 402 öğrenciyle bir araya geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde yürütülen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında Aydın’da gerçekleştirilen çalışmalar aralıksız sürüyor. Spor kültürünün erken yaşta kazandırılmasını amaçlayan program doğrultusunda, yetenek avcılarının son durağı Köşk ilçesi oldu. Program çerçevesinde ilkokul 3. sınıf düzeyindeki öğrencilerin motorik özellikleri, fiziksel uygunlukları ve temel sportif becerileri ölçülerek, spora yetenekli bireylerin tespiti hedeflendi. 402 öğrencinin katıldığı taramalarda bir yandan geleceğin şampiyonları belirlenirken bir yandan da öğrenciler potansiyellerini keşfetti. Alanında uzman ekiplerin titizlikle yürüttüğü taramalar, bilimsel ölçüm teknikleriyle desteklenerek objektif kriterler doğrultusunda gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıl Türkiye birincisi olan Aydın, bu yıl da tarama sürecindeki yüksek katılım oranlarıyla dikkat çekerken, konu ile ilgili Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada "Köşk ilçemizdeki tüm ilkokul 3. sınıf öğrencilerinin katılım sağladığı yetenek taramasında toplam 402 öğrencimiz, sportif becerilerini keşfetme fırsatı buldu. Çocuklarımızın spora yönlendirilmesi ve yeteneklerinin erken yaşta keşfedilmesi adına çalışmalarımız kararlılıkla devam ediyor" ifadeleri yer aldı.