MAGAZİN - 29 Kasım 2008 Cumartesi 00:24

Müslüm Gürses ve Teoman'dan muhteşem düet

A
A
A
Müslüm Gürses ve Teoman'dan muhteşem düet

İpek Yolu Film Festivali'nin açılış gecesinde birlikte şarkı seslendiren Müslüm Gürses ile Teoman, izleyenden büyük alkış aldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen 'Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali'nin açılış gecesinde birlikte şarkı seslendiren Müslüm Gürses ile Teoman, izleyenden büyük alkış aldı.

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye rock müziğinin ünlü sesi Teoman şarkılarıyla renk kattı. Rahatsızlığı dolayısıyla geceye katılamayan Muhterem Nur'un onur ödülünü almak için Bursa'ya gelen Müslüm Gürses'te davetliler arasında yer aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Teoman, "Paramparça" adlı şarkısını Müslüm Gürses ile okumak istediğini belirterek, sahneye davet etti. İki ünlü sanatçının seslendirdikleri şarkı izleyenlerden büyük alkış alırken Gürses, Teoman'ı yaptığı şarkıdan dolayı tebrik etti. Müslüm Gürses, gecede istek üzerine iki şarkı daha söyleyerek, izleyenlere müzik ziyafeti sundu.

ERSİN YAŞAR - ORHAN AKIN - BURSA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Türkiye onu yoldan geçenlere bahçesinden ikram ettiği meyvelerle tanıdı, bugün acı haber geldi Isparta’nın Sav beldesinde "Hayır Bahçesi" ile tanınan ve yetiştirdiği ürünleri ücretsiz dağıtan 85 yaşındaki hayırsever İbrahim Çakmakçı, evinin bahçe girişine beton döktüğü sırada aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde Isparta’nın Sav beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, "Hayır Bahçesi" olarak bilinen alanda yetiştirdiği ürünleri vatandaşlara ücretsiz olarak ikram eden 85 yaşındaki İbrahim Çakmakçı, ziyaretçiler rahat girip çıksın diye bahçesinin girişine beton döktüğü sırada aniden fenalaşarak yere yığıldı. Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Çakmakçı’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Çakmakçı’nın cansız bedeni hastaneye kaldırıldı. İlk belirlemelere göre ölümün doğal nedenlerden kaynaklandığı değerlendirilirken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak. 30 yıl boyunca yoldan geçen herkes onun bahçesinde payını aldı Öte yandan Çakmakçı, 15 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden eşiyle birlikte kurduğu ‘Hayır Bahçesi’nde, yaklaşık 30 yıldır yetiştirdiği meyve ve sebzeleri yoldan geçenler ile ziyaretçilerle ücretsiz olarak paylaşıyordu. Kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gören İbrahim dedenin bu yılki tek hedefi ise bahçesinin yıllık 5 bin ziyaretçiye ulaşmasıydı. Acı haberi alan İbrahim Çakmakçı’nın sevenleri ise bölgede büyük üzüntü oluşturdu.