ASAYİŞ - 24 Şubat 2020 Pazartesi 12:55

Okul müdürünün odasında öğrenciyi dövdü

A
A
A
Okul müdürünün odasında öğrenciyi dövdü

Arnavutköy'de bir lisede kızı ile tartışan erkek öğrenciyi müdürün odasında döven baba, güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay Arnavutköy'deki bir lisede yaşandı. İddiaları göre lise son sınıfa giden bir kız ile erkek öğrenci arasında sözlü tartışma yaşandı. Kız öğrenci eve gidince olayı babasına anlattı. Okula gelen öfkeli baba, kızına küfredildiği iddiasıyla müdürle görüşmek istedi. Veli ile görüşen müdür, küfür ettiği iddia edilen erkek öğrenciyi de odaya çağırdı. Bu sırada sinirlerine hakim olamayan baba, bir anda erkek öğrenciye saldırdı. Öğrenciyi yumruklayan babayı okul müdürü güçlükle sakinleştirdi. Tüm yaşananlar okuldaki güvenlik kameralarına yansıdı.

Saldırı sonucu burnundan yaralanan öğrencinin annesi Selda Turan okula gelerek kamera görüntülerini izleyince adeta şok yaşadı. Avukatı aracılığıyla güvenlik kamera görüntülerini alan anne, oğluna saldıran veliden şikayetçi oldu.

Oğlunun olay günü ağlayarak kendisini aradığını anlatan Selda Turan, "Müdür beyin odasında hayrettin bey vardı. Polisler de oradaydı. Çocuğuma saldıran Hayrettin bey de oradaydı. 'Çocuğunuzun üzerine yürüdüm vurmadım ama' dedi özür diledi. Ben de görüntülerini izlemek istedim. Görüntüyü izlemeseydim daha iyiydi. Ölseydim de görmeseydim derler ya öyle bir şey hissettim. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. O kadar kötü ve iğrenç bir şey ki. Ruhum acıdı. Sonra tekrar müdür beyin odasına gittim Hayrettin beye nasıl vurmadığını söylüyorsunuz dedim. Ben biraz sinirliyim kendimi tutamadım demeye başladı. Ondan sonra şikayetçi olduğumu söyledim" ifadelerini kullandı.

Olaydan dolayı oğlunun psikolojisinin bozulduğunu söyleyen anne Turan, hakkını aramaya devam edeceğini vurguladı.

Muhammet Emin Arslan
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.