DÜNYA - 09 Ağustos 2023 Çarşamba 09:34 | Son Güncelleme : 09 Ağustos 2023 Çarşamba 09:46

Otomobil evin ikinci katına saplandı

A
A
A
Otomobil evin ikinci katına saplandı

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde bir otomobil, müstakil evin ikinci katına girdi. Polis, aracın kasıtlı olarak eve sürüldüğünü açıkladı.

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde bir evin ikinci katına otomobil çarptı. Otomobil ikinci katta asılı kalırken, bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Otomobilden kendi çabasıyla çıkan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Otomobil, itfaiye ekibinin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının ardından ikinci kattan yere indirildi. İkinci katta oluşan boşluk, yaklaşan fırtına nedeniyle brandayla kapatıldı.Olay anında evde bulunan 3 kişinin ise yaralanmadığı öğrenildi.

Otomobil evin ikinci katına saplandı

“Kaza değil, kasıtlı eylem”

Eyalet polisi başlatılan soruşturma çerçevesinde, pazar günü yaşanan olayın kaza değil, “kasıtlı bir eylem" olduğunun tespit edildiğini açıkladı. Olayın nasıl meydana geldiği ise henüz bilinmiyor.

 

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Gaziantep Kolej Vakfı Anaokulu’nda coşkulu kep töreni 2023-2024 eğitim öğretim yılında okul öncesi eğitimini tamamlayacak olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu öğrencileri için düzenlenen kep töreni büyük bir coşku içerisinde geçti. Kuruluşunun 60. yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 2023-2024 eğitim öğretim yılında ana okulundan mezun olacak öğrenciler için muhteşem bir kep töreni düzenledi. Törene Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, GKV Özel Okulları okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Mezun olan öğrencileri kutlayan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel 2023-2024 eğitim öğretim yılında görev yapan GKV Özel Anaokulu idareci ve öğretmenlerine günün anısına birer çiçek takdim ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Minik öğrencilerin dans gösterileri konukları büyülerken öğrenciler ayakta alkışlandı. GKV’li miniklerin kep heyecanı duygusal anlara sahne oldu Eğitimin temellerinin erken çocukluk döneminde atıldığına dikkat çeken GKV Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt yaptığı konuşmasında, “Okulumuzda oluşturulan sevgi ve güven ortamında sunulan akademik, sosyal ve duygusal gelişim programımızla gelecekte fark oluşturacak bireylerin sağlam temelleri atılır. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları olarak öğrencilerimizin; yaşadığı doğaya duyarlı ve barış içinde yaşayan, yenilikçi, araştırma ve iletişim becerisine sahip, mutlu bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi. “Kardeşliği ve barışı özümsemiş bireyler yetiştiriyoruz” Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz sözleriyle öğrencilere de seslenen GKV Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt konuşmasına, “Sizler; yenilikçi, aklın ve bilimin dostu, akademik yönü güçlü, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, kardeşliği ve barışı özümsemiş bireyler olma yolunda ilk adımlarınızı atarak yarınlarımızın umudu olacaksınız. Gelecekte sizleri güzel ve yararlı işlerde görmek, emeğimizin sermayesi olacaktır. Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘ün ‘Küçük hanımlar, küçük beyler sizler hepiniz geleceğin bir gülü yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler sahneye alınarak konukları selamlarken, düzenlenen törenle öğrencilere sembolik mezuniyet belgeleri öğretmenleri tarafından takdim edildi.