SPOR - 28 Kasım 2018 Çarşamba 21:35

ÖZET İZLE | Fenerbahçe 0-0 Dinamo Zagreb özet izle | Fenerbahçe - Dinamo Zagreb kaç kaç?

A
A
A
ÖZET İZLE | Fenerbahçe 0-0 Dinamo Zagreb özet izle | Fenerbahçe - Dinamo Zagreb kaç kaç?

Fenerbahçe - Dinamo Zagreb özet izle... Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb ile karşı karşıya geldi. Peki Fenerbahçe - Dinamo Zagreb mücadelesi nasıl sonuçlandı? İşte Fenerbahçe - Dinamo Zagreb karşılaşmasının özeti ve mücadelenin detayları...

Fenerbahçe - Dinamo Zagreb özet izle... Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. hafta karşılaşmasında Dinamo Zagreb ile karşı karşıya geldi.

Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 8'e, Dinamo Zagreb ise 13'e yükseltti.

Grubun diğer maçında Spartak Trnava ile Anderlecht 0-0 berabere kalında Fenerbahçe'nin gruptan çıkması kesinleşti.

KARŞILAŞMANIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖZET İZLE | Fenerbahçe 0-0 Dinamo Zagreb özet izle | Fenerbahçe - Dinamo Zagreb kaç kaç?

Fenerbahçe gruptan çıkmayı garantiledi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Zagreb ile evinde 0-0 berabere kaldı. Grubun diğer maçında Spartak Trnava, Anderlecht ile 0-0 berabere kalarak puanını 4’e çıkardı. Bu sonuçlarla sarı-lacivertliler UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda puanını 8’e çıkartarak ikinciliği garantiledi.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. maçında evinde Dinamo Zagreb ile karşılaşan Fenerbahçe bu müsabakadan 0-0 eşitlikle ayrıldı. Müsabakaya hızlı başlayan sarı-lacivertli ekip oluşturduğu fırsatlardan yararlanamazken Dinamo Zagreb ise hücumda etkili olamadı. Grubun diğer maçında ise Spartak Trnava, Anderlecht ile sahadan golsüz berabere ayrıldı. Bu sonuçlarla sarı-lacivertliler UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda puanını 8’e çıkartarak ikinciliğini garantiledi. Fenerbahçe, grupta son maçını Spartak Trnava ile deplasmanda oynayacak.

Barış 102 gün sonra ilk 11’de 

Fenerbahçe’nin bu sezon Altınordu’dan transfer ettiği Barış Alıcı 102 gün sonra ilk kez kendine ilk 11’de yer buldu. Son olarak ağustos ayında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor müsabakasında ilk 11 oynayan genç futbolcu, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. maçında Dinamo Zagreb karşısında 11 başlayarak 102 günlük hasretine son verdi. 

ÖZET İZLE | Fenerbahçe 0-0 Dinamo Zagreb özet izle | Fenerbahçe - Dinamo Zagreb kaç kaç?

Benzia kendini gösteremedi 

Sarı-lacivertlilerin Fransa ekibi Lille’den kiraladığı Cezayirli futbolcu Yassine Benzia, Dinamo Zagreb karşısında beklenen performansı gösteremedi. Müsabakaya ilk 11’de başlayan Benzia oyun içerisinde yaptığı pas hataları ve top kayıpları nedeniyle taraftarın tepkisine maruz kalırken futbolunu maç boyunca bir üst seviyeye taşıyamadı. 

Maçtan dakikalar (İlk yarı) 

18. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Jailson’un sert şutunda meşin yuvarlak kaleci Livakovic’te kaldı.
29. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Ademi’nin düzelterek yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Harun’da kaldı.
32. dakikada sağ taraftan Isla’nın içeri çevirdiği topa kale önünde Frey’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.
43. dakikada sol taraftan Valbuena’nın kullandığı köşe vuruşunda kale önünde Benzia’nın kafa vuruşunda

ÖZET İZLE | Fenerbahçe 0-0 Dinamo Zagreb özet izle | Fenerbahçe - Dinamo Zagreb kaç kaç?

Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 

54. dakikada sol kanattan Valbuena’nın yaptığı ortada ön direkte Frey’in yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.
74. dakikada Gojak’ın pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Petkovic’in düzeltip yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı kaleci Harun kornere çeldi.
77. dakikada sol çaprazdan Hasan Ali’nin ortasında arka direkte topla buluşan Barış’ın yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten auta gitti.
87. dakikada Ademi’nin ara pasında ceza sahası içi sağ tarafında topla buluşan Stojanovic’in dar açıdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlak direkten auta gitti.

Stat: Ülker
Hakemler: Robert Schörgenhofer xx, Markus Gutschi xx, Roland Riedel xx
Fenerbahçe: Harun xx, Isla xx, Neustadter xx, Skrtel xx, Hasan Ali xx, Barış Alıcı xx, Jailson xx, Eljif xx, Benzia xx, Valbuena xx, Frey xx
Yedekler: Erten, Mehmet Topal, İsmail, Şener, Reyes, Slimani, Yiğithan
Teknik Direktör: Erwin Koeman
Dinamo Zagreb: Livakovic xx, Stojanovic xx, Catherine xx, Emir Dilaver xx, Rahmani xx, Gojak xx, Ademi xx, Dani Olmo xx, Hajrovic xx (Kadzior dk. 90+1 ?), Orsic xx (Sunjic dk. 64 x), Gavranovic xx (Petkovic dk. 62 x)
Yedekler: Zagorac, Situm, Leovac, Peric
Teknik Direktör: Nenad Bjelica
Sarı kartlar: Frey, Isla, Neustadter, Eljif (Fenerbahçe) Ademi, Rahmani, Sunjic (Dinamo Zagreb)
Bora Akyol - Mehmet Şirin Topaloğlu
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tokat Vali Hatipoğlu: "Ampute olan yaralılarımız var ama yaralıların genel durumları iyi" Tokat Valisi Numan Hatiboğlu, el yapımı patlayıcı nedeniyle hastanede tedavileri devam eden 5’i jandarma görevlisi olmak üzere 7 kişiyi ziyaret etti. Kentteki hastanelerde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret eden Vali Hatipoğlu gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yaralılar hakkında bilgiler veren Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "Bölgede devriye ekibimize sözlü olarak ulaşan bir vatandaşımızın evinin önündeki sandıkla ilgili ihbarına devriyemiz kendisi gidiyor. Akabinde olay yerinde gerçekleşen patlamanın sonucunda 5 jandarma personelimiz ve 2 vatandaşımız yaralanıyor. Bunlardan hafif durumda olan iki vatandaşımız Erbaa Devlet Hastanesi’nde müşahede altında. 2 yaralımız Tokat Devlet Hastanesinde şu an tedavileri devam ediyor. Bir sivil vatandaşımız ve jandarma personelimizin durumları iyi. Ameliyatlı olan sivil vatandaşımız var. Yine jandarma personelimizin operasyonu da aynı şekilde devam ediyor. Diğer yandan 3 vatandaşımızın ikisi jandarma personeli, biri sivil vatandaşımız Tokat Gaziosmanpaşa Eğitim Araştırma Hastanesi’nde şu an itibariyle tedavileri devam ediyor. Bir vatandaşımızın jandarma personelimizin gözünde sıkıntımız var. Yine bir personelimiz diz kapağı altından ampute edildi. Bu arada olayla ilgili olarak gerekli araştırmayı, soruşturmayı, ekiplerimiz ivedi bir şekilde gerçekleştirdiler ve inşallah en kısa zamanda tüm failler olayın gerçekleştirenleri adaletin karşısında bulunacaklar. Gerekli cezaya çarptırılacaklar diye umut ediyoruz. Gözaltılar var. Şu an itibariyle çalışmalar devam ediyor" dedi. "Genel olarak durumları iyi" Ampute olan personellerin olduğunu söyleyen Vali Hatipoğlu, "Ameliyatta olan vatandaşlarımız var. Jandarma personelimiz var. Bunlardan ampute durumu olanlar var. Dolayısıyla da ama genel olarak durumları iyi" diye konuştu.
İzmir İzmir’de motosiklet belediye otobüsüne çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı İzmir’in Balçova ilçesinde garaja girmekte olan belediye otobüsüne çarpan motosikletin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Motosiklette yolcu konumunda bulunan kişi ise ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kaza saat 00.30 sıralarında Haydar Aliyev Bulvarı ESHOT garajı girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Balçova’dan Konak istikametine seyir halinde olan Muhammed Tevfik Sarı idaresindeki 35 BVE 287 plakalı motosiklet, ESHOT’a ait garaja girmeye çalışan 35 DA 740 plakalı belediye otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan Muhammed Tevfik Sarı ve Melih Ç., savrularak metrelerce sürüklendi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Balçova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve trafik polisi yolda güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yerde yatan 2 kişiye müdahale etti. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde motosiklet sürücüsü Muhammed Tevfik Sarı’nın kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Motosiklette yolcu konumunda bulunan Melih Ç. ise ağır yaralı olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Melih Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Meydana gelen kazada hayatını kaybeden Muhammed Tevfik Sarı’nın cenazesi yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, otobüs sürücüsü ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.