DİĞER SPORLAR - 24 Eylül 2019 Salı 12:38

Red Bull Player One şampiyonunu buldu

A
A
A
Red Bull Player One şampiyonunu buldu

Amatör esporculara profesyonel esporcu deneyimi yaşatan tek etkinlik Red Bull Player One’da 16 düellocu Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele etti. Riot Games Espor Sahnesi’nde ilk maç sonunda kaybedenler tarafına düşmesine rağmen rakiplerini bir bir geçen Helioses, Red Bull Player One 2019’un şampiyonu oldu.

Türkiye’nin en iyi amatör düellocularının yarıştığı ‘Teke Tek’ League of Legends turnuvası Red Bull Player One 2019 şampiyonunu buldu. Riot Games Espor Sahnesi’nde düzenlenen Red Bull Player One 2019’daki mücadeleleri 1000’e yakın seyirci yerinden, binlerce kişi de Twitch üzerinden takip etti.

Helioses zoru başardı
Türkiye Finali, dikkat çekici bir hikayeye sahne oldu. İlk maçı kaybeden ve kaybedenler tarafına düşen Can 'Helioses' Bozacı, rakiplerini bir bir geçerek finale çıktı. Finalde de tek mağlubiyetini aldığı rakibi Retyx ile tekrar eşleşti. Kaybedenler tarafından gelmesine ve düelloya 1-0 yenik başlamasına rağmen Helioses, üst üste 3 eşleşmede de galip geldi ve şampiyon olmayı başardı. Başarılı düellocu, kaybedenler yarı finali öncesinde "Herkes ile ilgili notlar alıyorum ve teknik oynamaya çalışıyorum" demişti.

Maç sonrasında ise Helioses, "Çok mutluyum. Şu an her duyguyu aynı anda yaşıyorum. İlk maçı kaybetmek moralimi bozmuştu, finale çıkabileceğimi ummuyordum ama iyi oynadım ve başardım" açıklamasını yaptı.
Helioses, büyük başarısının ardından Türkiye’yi Dünya Finali’nde de temsil etme hakkı kazandı. Helioses, Brezilya’nın Sao Paula şehrinde Dünya Şampiyonu olmak için mücadele edecek.

Ünlü yayıncılar gösteri maçı yaptı
Oyun bitmesin isteyen oyunseverler hem Berke ‘Thaldrin’ Demirci, Furkan ‘Immortoru’ Tekeş, Aziz ‘Zedxsmurf’ Bozkurt ve Arda ‘LinusTheAfro’ Barış gibi ünlü yayıncılar ile tanışma fırsatı buldu hem de sahnede yayıncılara karşı meydan okuma şansına sahip oldu. Gösteri maçları ilgiyle izlendi.

Red Bull Player One profesyonel esporcu deneyimi sunuyor
Dünya Şampiyonluğuna giden yolda, Türkiye’nin şampiyonu, profesyonel espor koçundan ‘Teke Tek’ yarışmanın püf noktalarını öğrenebileceği özel bir eğitim alacak. Şampiyon, profesyonel esporcu deneyimi yaşayacağı bu eşsiz süreçte, ülkemizi de en iyi şekilde temsil etmeye çalışacak. Red Bull Player One ile ilgili detaylı bilgiye RedBull.com.tr/playerone adresinden ulaşmak mümkün.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Zonguldak’ta şoförler odası seçimlerinde gergin anlar Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 40. Olağan Genel Kurulu’nda delege kartları yüzünden çıkan kavgaya çevik kuvvet ekipleri müdahale etti. Gergin geçen kongrede 529 oy alan Tunay Keskin başkan seçildi. Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın bir otelde gerçekleştirilen olağan genel kurulunda oy verme işlemi sırasında tansiyon bir anda yükseldi. İddiaya göre delege kartları nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek yerini arbedeye bıraktı. Salonda ortalığın karışması üzerine bölgeye sevk edilen çevik kuvvet polisleri olaya müdahale ederek tarafları ayırdı. Takviye ekiplerinin de sevk edildiği kongre salonunda oy verme işlemi süresince geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı. Sandıktan değişim çıktı Divan başkanlığını Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’un üstlendiği genel kurulda, mevcut Başkan Osman Bahar, Ersin Öztürk ve Tunay Keskin aday oldu. Saat 17.00 itibarıyla sandıkların açılmasıyla sayım işlemine geçildi. 15 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Ersin Öztürk 78, mevcut başkan Osman Bahar ise 355 oy aldı. Rakiplerini geride bırakarak 529 oy alan Tunay Keskin, Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yeni başkanı seçildi. Sonuçların açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan ve tebrikleri kabul eden Tunay Keskin, sorunları yakından bildiğini ifade ederek, "Şoför esnafımız kazandı. Hizmetlerimiz çok iyi olacak ve bunu herkes görecek. Herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.