GÜNDEM - 31 Ocak 2016 Pazar 13:00

Şahin nikah kıydı, Özdağ şahitlik yaptı

A
A
A
Şahin nikah kıydı, Özdağ şahitlik yaptı

Şehitkamil Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle hayatlarını birleştiren Betül-Buğrahan Aksoy çiftinin nikahlarını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıyarken, çiftin nikah şahitliklerini ise Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Gaziantep Milletvekili Prof. Ümit Özdağ yaptı.

Hafta sonunu Gaziantep’te, bir dizi gezi inceleme ve ziyaretlerde bulunarak geçiren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Ümit Özdağ, 8 Mayıs 2015’te geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı merhum Doç. Dr. Numan Durak Aksoy’un oğlu Buğrahan Aksoy’un nikah törenine katıldı. 

Çok sayıda davetlinin katıldığı törenle hayatlarını birleştiren Betül - Buğrahan Aksoy çiftinin nikahlarını Gaizantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıyarken, çiftin nikah şahitliklerini ise Özdağ yaptı.
Nikah töreni sonrası evlilik cüzdanını,”Her ailenin bir reisi vardır ancak evin reisi hanımdır” diyerek Betül Aksoy’a veren Özdağ, çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Şehitkamil’de hayat aksamadı Gaziantep’i etkisi altına alan yoğun kar yağışına karşı Şehitkamil Belediyesi, güçlü ekipman altyapısı ve özverili personeliyle kapsamlı bir karla mücadele çalışması yürüttü. Geceden itibaren sahaya inen ekiplerin titiz çalışmaları sayesinde ilçe genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı, günlük yaşam kesintiye uğramadı. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kar yağışının başladığı ilk andan itibaren adeta mahallelere konuşlandı. Ana arterler, cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürdürülürken; hastane, kamu kurumları, okul ve yoğun kullanılan alanlarda öncelikli müdahaleler gerçekleştirildi. Ekipler, olası buzlanma ve ulaşım aksaklıklarına karşı sürekli teyakkuz halinde görev yaptı. Kar sosyal hayata engel olmadı Yoğun ve planlı çalışmalar sayesinde kar yağışı, ilçe genelinde sosyal hayatı olumsuz etkilemedi. Ulaşım güvenli bir şekilde sağlanırken, cadde ve sokaklar açık tutuldu. Vatandaşlar günlük işlerini sorunsuz şekilde sürdürürken, belediye ekipleri sahadaki çalışmalarını gece gündüz demeden devam ettirdi. Kurumlar arası koordinasyon sağlandı Şehitkamil Belediyesi, karla mücadele sürecinde ilgili tüm kurumlarla koordineli bir çalışma yürüttü. Ekipler, gelen ihbar ve taleplere hızlı bir şekilde müdahale ederek vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçti. Özellikle riskli bölgelerde önleyici tedbirler artırıldı. Vatandaşlar kar yağışı başlamadan çalışmalarına başlayan Başkan Umut Yılmaz ve ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. "Sahadayız, sahada olmaya devam edeceğiz" Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, karla mücadele çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, "Gaziantep’i etkisi altına alan kar yağışına karşı tüm ekiplerimizle sahadayız. Hemşehrilerimizin güvenliği ve günlük yaşamın aksamaması için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalıştı. Çok şükür ilçe genelinde olumsuz bir durum yaşanmadı. Çalışmalarımız durmadan devam edecek" dedi.