SPOR - 13 Eylül 2022 Salı 08:55

Samet Akaydın: 'Trabzonspor muhabbetinden dolayı üzerimde büyük baskı vardı'

A
A
A
Samet Akaydın: 'Trabzonspor muhabbetinden dolayı üzerimde büyük baskı vardı'

Adana Demirspor’un Trabzonspor karşısında galibiyet golünü atan Samet Akaydın, “Trabzonspor muhabbetinden dolayı üzerimde büyük bir baskı vardı. Onu attım kafamdan. Trabzonspor’a yanlış anlaşılmasın bu, o gideceği yere gitmiştir” dedi.

Adana Demirspor, ligin 6.haftasında Trabzonspor’u evinde 3-2 mağlup etti. Maçın ardından Samet Akaydın, İhlas Haber Ajansı’na (İHA) konuştu.

“Trabzonspor’a her zaman saygım var”

Samet Akaydın, “2 takım da sahada çok iyi mücadele etti. Biz gerçekten bu maçı kazanmak istiyorduk. Kazandık, gol attığım için ayrı bir mutluyum. Trabzonspor muhabbetinden dolayı üzerimde büyük bir baskı vardı. Onu attım kafamdan. Farklı bir galibiyet sevinci oldu. Trabzonspor’a yanlış anlaşılmasın bu, o gideceği yere gitmiştir. Trabzonluyum, Trabzonspor’a her zaman saygım var. İyi oldu, güzel oldu. Taraftara da çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Umutcan İşledici - Zafer Şahin

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Manisa’da içme suyu arıtma tesislerinde yoğun mesai MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara temiz ve sağlıklı içme suyu ulaştırmak ve oluşabilecek arıza sonucu su kesintisi meydana gelmemesi amacıyla arıtma tesislerinde donanımsal kontrol çalışması yapıyor. İçme suyunu kaynağından alıp, arıttıktan sonra şehir şebekesine verildiği son noktaya kadar kontrol altında tutan Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, olabilecek kesintilere mahal vermemek için yoğun mesai yapıyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri, il geneline içme suyu ulaştıran arıtma tesislerinde genel bakım onarım çalışması yapıyor. Rutin kontroller gerçekleştirilen arıtma tesislerinde yaşanabilecek su arızalarına izin verilmiyor. Ekipler 7 gün 24 saat sahadaki görevlerini sürdürüyor İçme Suyu Arıtma Tesislerini arıza oluşmaması için sürekli kontrol eden ekipler sırasıyla pompa kontrollerini yapıyor. Klor ve demir 3 klorür eksikleri tamamlanıyor. Giriş ve çıkış sularının kimyasal ve klor ölçümleri gerçekleştiriliyor. Düzenli filtre temizliği ve kontrolleri yapılıyor. Sistemler günde en az 1 kere ters yıkama işlemi yapıyor. Ters yıkama işlemi ile filtrelere takılan, istenmeyen maddeler şebekeye verilmeden ayrıştırılmış oluyor. Tesisin donanımında herhangi bir arıza oluşması halinde sorun gideriliyor. Son olarak tesisin fiziki temizliği yapılıyor. Manisa’ya daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak için ekipler 7 gün 24 saat esasına göre çalışıyor.
Şanlıurfa Hırsızlık haberi yapan muhabirin motosikleti çalındı Şanlıurfa’da hırsızlık haberi yapan muhabirin motosikleti çalıştığı büronun önünden çalındı. Polis ekipleri, güvenlik kamerasına yansıyan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Edinilen bilgiye göre olay, geçen hafta içerisinde Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde yaşlandı. İlçede yayın yapan Urfanatik Gazetesi’nin nöbetçi muhabirleri, gece saat 03.00 sıralarında motosikletle, bir hırsızlık haberine gitti. Haberi çekip gazete bürosuna dönen muhabirler, motosikleti kapının önüne park etti. İçeri geçip hırsızlık haberini hazırlayan muhabirler, bir kaza haberine gitmek için dışarı çıktıklarında motosikletlerinin yerinde olmadığını fark etti. Güvenlik kamerası kayıtlarına bakan muhabirler, motosikletin çalındığını belirledi. Olay yerine çağrılan polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek hırsızlığı gerçekleştiren kişiyi bulmak için çalışma başlattı. Hırsızlık haberi yaparken motosikletlerinin çalındığını söyleyen muhabir Ahmet Durmuş, “Gece vardiyasında çalıştığımız saat 03.30 sıralarında hırsızlar tarafından motosikletimiz çalındı. Motosikletlerimiz 3 kameranın gördüğü güvenli bölgedeydi. Kazaya gitmek için dışarı çıktığımızda motosikleti yerinde bulamadık. Durumu emniyet ekiplerine bildirdik. Gelip güvenlik kameralarına baktılar. İncelemede motosikletin hırsızlar tarafından çalındığı tespit edildi. Motosiklet çalındığı sırada biz de şans eseri hırsızlıkla ilgili bir haber yapıyorduk, kendimiz haber olduk” diye konuştu.
Kocaeli Çayırova’da restoran ve manavlara denetim Kocaeli Ticaret İl Müdürlüğü ile Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor. Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüketicilerin haklarını korumak ve alışveriş sırasında yaşayacakları sıkıntıları önlemek adına denetim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu bağlamda ilçedeki restoran, kafe, manav, market, kasap vb. iş yerlerini düzenli aralıklarla denetleyen Çayırova Zabıtası’na, Kocaeli Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri de eşlik ediyor. Kocaeli Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri ile Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen denetimler kapsamında, bugün Çayırova’daki restoran ve manavlar kontrol edildi. Ticaret İl Müdürlüğü ile Çayırova Zabıtası ekipleri, ilk olarak ilçedeki restoranlara giderek fiyat tarifesi denetimi gerçekleştirdi. Yeni yılla birlikte yürürlüğe giren restoranların girişlerinde ürün fiyat listesini kontrol eden ekipler, bununla beraber kasa ve menü fiyat farkı denetimi de gerçekleştirdi. Restoranlarda gerçekleşen denetimlerin ardından ilçedeki manavları da gezen ekipler, ürünlerin fiyat etiketlerine, genel hijyen kurallarına, ve çalışma ruhsatlarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerin ardından Kocaeli Ticaret İl Müdürlüğü ile Çayırova Zabıtası ekipleri, tutanak hazırlarken, aksaklık tespit edilen işyerlerinde cezai işlem gerçekleştiriyor. Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Çayırovalı ilçe sakinlerinin tüketici haklarını korumak adına denetimlerin hız kesmeden devam edeceği belirtildi.