SPOR - 12 Ocak 2018 Cuma 23:50

Sarıyer Spor Kulübü’nde yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı

A
A
A
Sarıyer Spor Kulübü’nde yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı

TFF 2. Lig ekiplerinden Sarıyer’de yeni oluşan yönetim kurulunun görev dağılımı yapıldı.

7 Ocak Pazar günü Sarıyer Spor Kulübü’nde Gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul’da seçilen Saffet Akkoyun başkanlığındaki yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı.

Yapılan ilk toplantıda yönetim kurulundaki görev dağılımı şu şekilde oluştu:

Saffet Akkoyun - Yönetim Kurulu Başkanı
Ferhat Göçer - Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Atilla Günorta - As Başkan (Tesis, Sosyal ve Proje Geliştirme)
Ünal Kaya - As Başkan (İdari)
Ahmet Derviş - As Başkan (Mali)
Hüseyin Kızıltuğ - Genel Sekreter
Ali Büyükasar - Basın Sorumlusu
Mustafa Sahlepcioğlu - Genel Kaptan
Arif Odabaşı - Sayman
Zafer Öztürk - Federasyon Temsilcisi
Cem Aydın - Sağlık İşleri Sorumlusu
İsmail Geçim - Amatör Şube ve Altyapı Sorumlusu
Oğün Kargın - İl Spor Müdürlüğü Temsilciliği
Erol Sucu - Dış İlişkiler Sorumlusu
Sinan Demirci - Taraftar Sorumlusu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Başkan Büyükkılıç: "El vicdan" Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medyadaki eleştirilere cevap vererek, "Sahada gece gündüz emek veren değerli kardeşlerimizin emeklerine saygısızlık yapılması bizleri derinden üzüyor. El vicdan diyorum" dedi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentte kar yağışı sonrası bazı sosyal medya sayfalarında yapılan eleştirilere şu şekilde cevap verdi: "Biz bu şehirde her daim birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptık. Çalışmalarımızı bu şekilde sürdürdük. Fakat bugün haber sitelerinde ve sosyal medyada yapılan çalışmaları adeta görmezden gelerek kendi cenahlarından 3-5 beğeni almak için aslı astarı olmayan açıklamalar yapıldı. Sahada gece gündüz emek veren değerli kardeşlerimizin emeklerine saygısızlık yapılması bizleri derinden üzüyor. El vicdan diyorum. Sabahın ilk saatlerinden itibaren etkisini artıran yoğun kar yağışına rağmen ekiplerimiz sahada hem makine gücüyle hem de insan emeğiyle büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışından önce hazırlıklarımızı tamamladık, koordinasyonu sağladık. Sabahtan bu yana da yürüttüğümüz tüm çalışmaları, şeffaflık gereği sosyal medya hesaplarımızdan anlık olarak paylaşıyoruz. Görmek isteyene hizmet de ortada, emek de Bu zorlu süreçte gece gündüz demeden emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma ve sabırla, anlayışla bizlere destek olan kıymetli hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum."
Denizli Denizli’de narkotik operasyonlarında 11 zehir taciri tutuklandı Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde ticaretine önlemeye yönelik çalışmalar sürdürülüyor. 28 ve 31 Aralık 2025 tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda 11 kişi tutuklandı. 28-31 Aralık 2025 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Denizli genelinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan ve "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcıları ile organizasyonların yakalanmasına yönelik planlı çalışmalar ve operasyonlar gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonlar kapsamında 14 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli şahısların üzerlerinde ve adreslerinde gerçekleştirilen aramalarda; 33 parça halinde toplam 21 bin 540 kullanımlık kağıda emdirilmiş sentetik kannabinoid (bonzai), 3 bin 155 adet sentetik ecza hap, 19 adet ecstasy hap, 8,5 gram metamfetamin, 6,5 gram esrar, 2,6 gram kokain, 1 adet ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin TL nakit para ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak" suçundan gözaltına alınan 14 şüpheli şahıstan karakoldaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Adli makama çıkartılan 14 şüpheliden 3’ü hakkında adli kontrol kararı verilirken, 11 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.