DİĞER SPORLAR - 12 Mayıs 2017 Cuma 16:23

Schumacher'den heyecanlandıran haber! 'Toplum önüne...'

A
A
A
Schumacher'den heyecanlandıran haber! 'Toplum önüne...'

Geçirdiği kayak kazasının ardından komaya giren ve sonrasında bitkisel hayata girdiği tahmin edilen Schumacher'le ilgili heyecanlandıran bir haber geldi...

Schumacher'in arkadaşlarından eski F1 pilotu Berger, yakın zamanda iyi haberler geleceğine dönük umudu olduğunu belirtti. Michael Schumacher'in ailesiyle kontak halinde olan eski Formula 1 yıldızı Gerhard Berger, sağlık durumu sır gibi saklanan efsane pilotla ilgili heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. 

Berger, "Yakın bir zamanda Schumi'den iyi haberler alacağımıza yönelik büyük umudum var. Eşi Corinna ve oğlu Mick'in bu zor dönemde verdikleri mücadele takdire değer" dedi.

'Geçen zaman iyileşmeyi güçleştiriyor'

​2013'ün sonunda geçirdiği kayak kazasının ardından komaya giren ve sonrasında bitkisel hayata girdiği tahmin edilen Schumacher'in iyileşmesinin ancak kısmi olabileceği belirtiliyor. Bu konuyla ilgili açıklamada bulunan başka bir eski F1 pilotu Philippe Streiff, aradan geçen zamanın iyileşmede önemli bir faktör olduğunu belirtti.

'Toplum önüne çıkacağına inanıyorum'

Streiff, "Nörolojik hasarların ardından umut hep vardır. Ancak üç yıldan fazla bir zaman geçti. O yüzden artık daha zor. \%100 bir iyileşme muhtemelen olmayacak. Ancak yine de toplumun önüne, hayranlarının karşısına çıkacağına inanıyorum." dedi.

Onur Dinçer - Skorer

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldırıldı İstanbul Havalimanı’nda gövdesi üzerine inen kargo uçağı, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. İstanbul Havalimanı’nda Fedex Havayolları’na ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine piste iniş yaptı. İniş sırasında sürtünmenin etkisiyle kısa süreliğine alevlere teslim olan uçak ekiplerin müdahalesi ile söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza kırım ve İGA İstanbul Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekibi (ARFF) yaptığı çalışmalarının ardından, önce uçakta bulunan yükler boşaltıldı ardından da kargo uçağı, çekici araçlarla bulunduğu yerden kaldırıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "İstanbul Havalimanı’mızda gövdesi üzerine inen kargo uçağının ekiplerimiz tarafından kaldırılma çalışmaları başarıyla tamamlandı. Pistimiz, uçağın çekilmesinin ardından hassasiyetle temizlendi. Gerçekten işinin ehli olan ekiplerimiz, pist alanında saatler süren, organize ve çok titiz bir çalışmaya imza attı. Elim sonuçlara varabilecek bu tarz durumların önlenmesine örnek teşkil edecek bir müdahale ve çalışma performansı sergilediler. Olayın yaşanmaya başladığı ilk dakikadan itibaren soğukkanlı bir şekilde, strateji ve eylem planı oluşturarak hareket eden her bir görevlimizi kutluyorum. Kargo uçağının personeline ve İstanbul Havalimanı çalışanlarımıza yeniden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim; her türlü kaza ve beladan ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" ifadelerine yer verdi.