RAMAZAN - 08 Mayıs 2019 Çarşamba 11:58

Şeftali kebabı Nasıl yapılır? Şeftali kebabı tarifi

A
A
A
Şeftali kebabı Nasıl yapılır? Şeftali kebabı tarifi

Şeftali kebabı tarifi...

Malzemesi:

250 gram kuzu kıyması 
250 gram dana kıyması 
250 gram soğan 
Yarım demet maydanoz 
1 çay kaşığı karabiber 
1 kg. içyağı (kuzu)

Hazırlanışı:

Soğan ve maydanoz ince kıyılır. Kıymanın içine kenarda bekletilen bütün malzeme ilave edilerek yoğrulur. İç yağına başparmak kalınlığında ve uzunluğunda sıkıca köfte formunda sarılan kebap, hafif ateşle yanan kömürde pişirilir ve sıcak servis yapılır.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir