DİĞER SPORLAR - 30 Ekim 2015 Cuma 12:40

Selahattin Şahin, Singen'de ringe çıkacak

A
A
A
Selahattin Şahin, Singen'de ringe çıkacak

Bodensee-Gym Taiboks kulübünde dövüşen sporcumuz Selahattin Şahin, 7 Kasım gecesi Baden-Württemberg eyaletinin Singen kentinde düzenlenecek olan galada ringe çıkacak.

Bugüne kadar birçok başarılara imza atmış olan boksör yoğun antrenman temposunun sonuna doğru yaklaşırken, maç gününü beklemeye koyulacak. Aynı gecede başarılı dövüşçü Sinan Çoban da maç yapacak. Sporcularımızın antrenörü Roman Caravic, şu ana kadar her şeyin yolunda gittiğini belirterek, "Mükemmel bir antrenman dönemini geride bıraktık. Hedefimiz önümüzdeki maçları kazanarak şampiyonluklara ulaşmaktır" dedi.

Singen kentinde Thaiboxclub Singen tarafından düzenlenen galanın bu yıl ikincisi gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıl salonu dolduran seyircilerin bir kısmı salona sığmayınca geriye dönmek zorunda kalmışlardı. Bu yıl bir dünya ve bir de Avrupa şampiyonluk kemeri için maçlar yapılacak. Galanın organizatörü ve Avrupa’nın en iyi antrenörleri arasında yer alan Türk dostu olarak bilinen Ralf Hasenohr, bu önemli galada Türk sporcuları görmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Benim okulumda da çok sayıda Türk sporcu var ve gerçekten büyük başarılar gösteriyorlar. Bunlar arasında Dilara Yıldız, Dünya ve Avrupa şampiyonluklarının yanı sıra birçok şampiyonluğa imza attı. Selahattin Şahin de geleceğin sporcuları arasında gördüğüm bir isim ve galamda ringe çıkmasından büyük bir memnuniyet duyuyorum. Geçtiğimiz yıl Vincent Foschiani’nin yapmış olduğu dünya şampiyonluk maçı mükemmel olmuş ve izleyicilere keyifli bir seyir sunmuştu. Özellikle de Saskia D'Effremo’nun mücadelesi yılın mücadelesi olarak tarihe geçmişti. Bu yıl da harika maçlarla galaya katılanları büyülemeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bahçelievler’de uyuşturucu satıcılarına operasyon: Jandarmaya ateş açıldı Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanlığınca yürütülen planlı operasyonda, Bahçelievler’de uyuşturucu sattıkları tespit edilen kişiler ile bölgede konuşlanan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekipleri arasında sıcak çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2 Jandarma personeli yaralandı. Yürütülen çalışmada H.K.(17) ve O.I. isimli şüpheliler yakalandı. Olay, saat 22:00 sıralarında Bahçelievler ilçesi Metin Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanlığınca yürütülen planlı operasyonda, Bahçelievler’de 3 şüpheli kişinin uyuşturucu madde alışverişi yaptığı tespit edildi. Bölgede konuşlanan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekiplerini gören 3 şüpheli, silahlarına davranarak ateş açtı. Çıkan sıcak çatışmada 2 Jandarma personeli yaralandı. Kaçtıkları araca çok sayıda kurşun isabet etti Çıkan sıcak çatışma sonrası, 3 şüpheli 34 PT 598 plakalı araçla olay yerinden kaçmaya çalıştı. Jandarma ekipleri aracı sıcak takibe aldı. Şüphelilerin kaçmaya çalıştığı araca çok sayıda kurşun isabet etti. Şüpheli 3 kişi Bağcılar, Kıbrıs Caddesi’nde kaçtıkları araçla kaza yaptı. Şüpheli H.K (17) ve O.I. Bağcılar İlçe Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından yakalanırken, üçüncü şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yakalanan 2 şüpheli, hakkında "Görevli Memura Mukavemet", "6136 sayılı Kanuna Muhalefet" ve "Kasten Öldürmeye Teşebbüs" suçlarından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.