SPOR - 27 Aralık 2015 Pazar 15:32

Selçuk'un frikiği en iyi gol oylamasında

A
A
A
Selçuk'un frikiği en iyi gol oylamasında

UEFA, 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşması olan Türkiye - İzlanda maçında Selçuk İnan'ın frikikten attığı gol, "yılın golleri" oylamasında aday gösterildi.

UEFA, "ChampionsLeague" isimli resmi Twitter hesabından bu yıl milli takım ve kulüpler düzeyinde atılan en güzel gol anketi yaptı. Oylamada 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşması olan Türkiye - İzlanda maçında Selçuk İnan'ın 89. dakikada frikikten attığı ve milli takımın Fransa'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na direkt gitmesini sağlayan gol de listede kendine yer buldu.

İLKAY'IN GOLÜ DE ADAY
Ankette Selçuk İnan'ın İzlanda'ya frikikten attığı golünün yanı sıra Romalı Alessandro Florenzi'nin Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Barcelona'ya attığı gol, Barcelona'nın Arjantinli yıldız oyuncusu Lionel Messi'nin 2014-15 Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih'e attığı gol ve Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'ın EURO 2016 Elemeleri D Grubu'nun İskoçya'ya attığı gol de oylamaya sunuldu. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.