GENEL - 11 Nisan 2010 Pazar 15:54

Sevdiği kız için 72 kilo verdi

A
A
A
Sevdiği kız için 72 kilo verdi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, sevdiği kız, nikah masasına oturmak için zayıflamasını şart koşunca 6 ayda 72 kilo zayıflayan AK Parti Manisa İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Polat'ın nikah şahitliğini yaptı.

Taylan Düğün Salonu'nda düzenlenen nikah törenine Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanı sıra Vali Celalettin Güvenç, AK Parti Manisa milletvekilleri Mehmet Çerçi, Recai Berber, çiftin yakınları, AK Parti teşkilatlarından yöneticiler ile çok sayıda davetli katıldı. 

Haremlik selamlık nikah töreninin el ilginç detayı, 6 ayda 72 kilo gram veren damat Abdullah Polat oldu. Sevdiği kız Zümrete Timur, nikah masasına oturmak için zayıflamasını şart koşunca 6 ayda 160 kilo gramdan 88 kilo grama inen AK Parti Manisa İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Polat'ın zayıflamış hali, kendisini görenleri şaşkına çevirdi. Spor yaparak azimle zayıfladığını anlatan Polat, formülünü "Aşk" olarak açıkladı. Gelin ise "Her şeyine hayranım. Bana aşkından 6 ayda zayıfladı" dedi. 

Genç çiftin nikah şahitliğini Arınç'ın yanı sıra Manisa Valisi Celalettin Güvenç ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Öğretim Üyesi Ahmet Ataç yaptı. Genç çifte mutluluklar dileyen Arınç, birbirlerine çok çok yakıştıklarını söyledi. Arınç daha sonra evlilik cüzdanını gelin Zümrete Timur'a teslim etti.

ÖZCAN AYDIN - ÖNDER AYDIN -MANİSA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.