ASAYİŞ - 21 Haziran 2023 Çarşamba 07:01

Siirt'te iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1’i ağır 3 yaralı

A
A
A
Siirt'te iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1’i ağır 3 yaralı

Siirt'te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Siirt Çevre Yolu Kavşağı'nda meydana geldi. 06 S 5757 plakalı otomobil ile 34 EJ 1987 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle takla atan otomobillerden bir tanesi ters döndü.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye, UMKE ve polis ekipleri sevk edildi. Ters dönen otomobilde bulunan yaralılar, itfaiye ve UMKE ekiplerince araçtan çıkarıldı.
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Abdulaziz Karataş - Selami Deniz
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Yurtta hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Trakya Kesimi, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile Toroslar Mevkii, İç Anadolu (Eskişehir dışında), Orta Karadeniz, Kastamonu, Artvin, Ardahan, Kars ve Hakkari çevreleri ile Rize ve Trabzon’un iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının batı ve iç kesimlerde mevsim normalleri civarında, doğu kesimlerde ise normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı, yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23 İstanbul: Parçalı, yer yer çok bulutlu 24 İzmir: Parçalı ve az bulutlu 27 Adana: Parçalı, yer yer çok bulutlu, kuzey çevreleri öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29 Antalya: Parçalı, yer yer çok bulutlu, iç kesimleri öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25 Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yerel sağnak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22 Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21 Erzurum: Parçalı, yer yer çok bulutlu 24 Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 35