SPOR - 20 Kasım 2017 Pazartesi 08:25

Şumudica: 'Bugün kazanmayı hak ettik'

A
A
A
Şumudica: 'Bugün kazanmayı hak ettik'

Kayserispor Teknik Direktörü Mariusi Ninel Şumudica, Gençlerbirliği galibiyetini hak ettiklerini ifade ederek, “Gelecek hafta Başakşehir’i konuk edeceğiz. Kazanmak için her şeyi yapacağız. İzleyiciler kaliteli bir maç izleyecek” dedi.

Kayserispor, Süper Lig’in 12. haftasında konuk olduğu Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Şumudica, beklemedikleri bir rakibe, sadece 8 puanı olan bir rakibe karşı oynadıklarını söyledi. Oyuncularını tebrik ettiğini belirten Şumudica, futbolcularının kendisinin oyun felsefesini anladığını aktardı. Şumudica, bu yıl güzel oyun oynadıklarını vurgulayarak, “Bugün kazanmayı hak ettik. 3 puanı kazanmak istiyordum. Futbolcularıma öz güvenler aşılıyorum. Normal bir takımdan büyük takıma gitmenin yolu böyle başlar. Kazandık, çok önemli bir 3 puan kazandık. Geçen senenin şampiyonu Beşiktaş ile aynı puana sahibiz” diye konuştu.

Şumudica, gelecek hafta Başakşehir’i konuk edeceklerini hatırlatarak, “Kazanmak için her şeyi yapacağız. Oyun seviyemizi de Başakşehir’e karşı arttıracağız. İzleyiciler kaliteli bir maç izleyecek” ifadelerini kullandı. 

Abdullah Sarica - Cem Geçim

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tokat Tokat’taki patlamada bir kişi hayatını kaybetti Tokat’ın Erbaa ilçesindeki bir bağ evine bırakılan sandığın açılması sırasında içine tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 5’i jandarma 7 kişinin yaralandığı olayda yaralılardan bağ evi sahibinin oğlu Muhammet Sefa Can Karaçoban (29), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Olay, 18 Mayıs günü saat 21.00 sıralarında ilçeye bağlı Karayaka Beldesi Hürmüzlü Mahallesi’nde meydana geldi. Ahmet Karaçoban (63) ile oğlu Muhammet Sefa Can Karaçoban, cep telefonuyla beldede devriye görevi yürüten jandarmaların komutanını arayıp, bağ evlerine zorla girilmeye çalışıldığını, ayrıca içeride kendilerine ait olmayan kilitli bir sandık bulunduğunu belirtti. İhbar üzerine jandarma ekipleri, belirtilen adrese gitti. Ahşap sandığın kapağı açıldığında, içinde piknik tüpüne bağlı, 8 ila 10 santimetrelik inşaat demirleri ve 10’luk çivilerle parça tesirli hale getirilen el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada, bağ evi sahibi Ahmet Karaçoban ve oğlu Muhammet Sefa Can Karaçoban ile askerler Uzman Çavuş Muhammed Avcı (25), Jandarma Astsubay Mustafa Evkay (32), Uzman Çavuş Burak Muslurget (30), Uzman Çavuş Alperen Songül (28) ve Uzman Çavuş Sezer Ertürk (28) yaralandı. Yaralılardan Sefa Can Karaçoban, tedavi gördüğü Tokat Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Olay sonrası aralarında eşiyle yasak ilişki yaşadığı için husumet bulunan İsmail G. ve ona yardım ettiği düşünülen Turgay Ö. şüpheli olarak yakalanarak adliyeye çıkarılmıştı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemede iddiaları reddetmişti. Olayla ilgili inceleme devan ediyor.