MAGAZİN - 17 Ekim 2017 Salı 09:30

Tuğba Yurt: 'Şarkı söylemekten bihaber insanlar göz önüne sokuluyor'

A
A
A
Tuğba Yurt: 'Şarkı söylemekten bihaber insanlar göz önüne sokuluyor'

Şarkıcı Tuğba Yurt katıldığı radyo programında yaptığı açıklamalarda şarkı söylemeyi bilmeyen insanların göz önüne getirtilerek müzik sektörünün kirletildiğini belirtti.

‘İnceden İnceden’ adlı yeni teklisini müzik marketlere sunarak kariyerindeki yükselişini sürdüren Tuğba Yurt CRI TÜRK’te Michael Kuyucu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Müzik Borsası’ adlı programa konuk oldu. Müzik dünyasına yaklaşık üç buçuk yıldır başarılı işlere imza atan, ortaokuldan başlayan ve bugün yüksek lisans seviyesinde devam ettirdiği müzik eğitimini sektöre de yansıtarak kaliteli ve senfonik işlere imza atmak istediğini söyleyen Tuğba Yurt, müzik dünyasında ön plana getirilmeye çalışılan sahte sanatçılarla ilgili sitemde bulundu.

“Şarkı söylemekten bihaber insanlar göz önüne sokuluyor”

Michael Kuyucu’ya açıklamalarda bulunan Tuğba Yurt şarkı söylemeyi bilmeyen insanların göz önüne getirtilerek müzik sektörünün kirletildiğini savundu. Tuğba Yurt: “Çok daha farklı noktalarda olması gereken, çok daha iyi seslere sahip birçok insan varken; şarkı söylemekten bir haber insanların bu kadar göz önünde olmasını bazen anlamlandıramıyorum. Bunların bizim gözümüze zorla sokuluyormuş hissiyatı insanları rahatsız ediyor” diye konuştu.

“Çoğu popçu aylık veya senelik”

Tuğba Yurt, piyasadaki çoğu popçunun anlık olduğunu söylerken “Ben gerçekten yorumculuğuma çok inanıyorum ve kendimi çok çok daha farklı noktalarda görüyorum. Kendimle alakalı güvenim sonsuz. O yüzden de bu tarz adaletsizliklere bazen ‘Of ya’ dediğim oluyor. Zamanı gelince, doğru olan zaten kalıcı oluyor, ben onun için uğraşıyorum. O popüler olan, aylık belki senelik çıkan insanların bir zaman sonra zaten çok fazla tercih edilmediğini de görüyoruz. Umarım ben kalıcı olurum, umarım beni dinleyen belli bir kitle oluşur, yorumculuğumu takdir ederler. En önemlisi benim için o ve göz önüne çıkmak istediğim taraf da bu” dedi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Vali Akbıyık: "Şüphelenilen şahıslar var" Muğla’nın Fethiye ilçesinde Belediye Başkanı Alim Karaca’nın silahlı saldırıda yaralanmasının ardından ilçeye gelen Vali Dr. İdris Akbıyık, olayın çok yönlü soruşturulduğunu belirterek "Kısa sürede çözeceğimiz kanaatindeyiz. Şüphelenilen şahıslar var" dedi. Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın silahlı saldırıya uğramasının ardından ilçeye geldi. İlk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Akbıyık, yetkililerden şüphelinin yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alırken, ardından Başkan Karaca’nın kaldırıldığı hastaneyi ziyaret etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ’geçmiş olsun’ dileklerini ileten Vali Akbıyık, daha sonra yürütülen sürece ilişkin açıklamalarda bulundu. Saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin en kısa sürede yakalanacağını vurgulayan Vali Akbıyık, "Bugün maalesef Fethiye ilçemiz saat 16.00 sıralarında belediye başkanımıza karşı menfur bir saldırı oldu. Öncelikle bu saldırıyı yapanları, yaptıranları şiddetle kınıyoruz. Belediye Başkanımız Alim KAraca’nın hayati tehlikesi yok. Diz kısmından bir el ateş edilmesi sonucunda yaralanmış. Konutu civarında dolaşan genç bir şahıs tarafından saldırı yapılıyor. Önce arbade oluyor. Başkanımız, silahın doğrultuğu anda müdahale ediyor ve sol diz kısmından yaralanıyor. Şu anda araştırmalarımız devam ediyor. İl emniyet müdürümüz olayın bizzat başında. Yine kaymakamımız, Muğla’dan gelen Kaçakçılık, Organize Suçlar şube müdürümüz, istihbarat müdürümüz, Siber Suçlarla Mücadele müdürümüz Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ile beraber çok yönlü bir araştırma içerisindeler. Kısa sürede çözeceğimiz kanaatindeyiz. Şüphelenilen şahıslar var. Olayı, 2 günü bulmadan inşallah çözeceğiz. İfadesine başvurulan bir kişi var. Soruşturma devam ediyor. Detayları söylemem çok doğru olmaz. Olay çözüldüğünde zaten bilgilendireceğiz. Kısa sürede çözüleceğine inanıyoruz. Çok yönlü olarak hem buradan hem farklı illerden farklı kurumlarla beraber konuyu çözmeye çalışıyoruz. Başkanımıza, Fethiye’ye geçmiş olsun. Huzurumuz, Fethiye’nin huzuru, Muğla’nın huzuru her şeyden önemli. Huzur olmadan hiç bir şey olmaz. Dolayısıyla memleketin, milletin huzurunu bozmak isteyen kim varsa Türkiye Cumhuriyeti devleti büyüktür, güvenlik güçlerimiz, devletimiz gereğini yapar" dedi.