EKONOMİ - 09 Mart 2018 Cuma 03:23

Türkiye'de genelinde lastik ve araç bakım ağı genişleyecek

A
A
A
Türkiye'de genelinde lastik ve araç bakım ağı genişleyecek

Profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, yeni servis noktaları için franchiselerini aradığını duyurdu. 2018 yılında 25 yeni servis noktasına ulaşma hedefi olan Euromaster, ilk iki ayda 9 yeni servis noktası açarak servis ağını genişletti.

Michelin Grubu çatısı altında profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, yeni franchiselerini aradığını duyurdu. Geçtiğimiz yıl 19 yeni servis noktası daha açarak Türkiye’nin 52 ilinde 190 servis noktasına ulaşan şirket, servis noktalarını artırarak büyümeyi hedefliyor. Yapılan açıklamaya göre; referans tedarikçileriyle yaptığı satın alma anlaşmalarıyla franchiselerine daha iyi koşullarda hizmet ve ürün alabilme imkanı sağlayamayı hedefleyen şirket, lastikte Michelin, BFGoodrich ve Tigar gibi Michelin Grubu Markaları başta olmak üzere, Hankook ve Tatko Grubu ile gerçekleştirmiş olduğu iş birliği sayesinde müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Araç bakımı tarafında ise Euromaster’ın yedek parçada Bosch, motor yağında Exxon Mobil ile işblirliği bulunuyor.

Hedef 25 yeni franchise

2018 yılında 25 yeni servis noktasına ulaşma hedefi olan Euromaster, bu yıl şimdiden 9 yeni servis noktası açarak servis ağını genişletti. Açıklamaya göre, Euromaster konseptinde sunulan lastik ve araç bakım hizmetlerini sağlayacak olan yeni servis noktalarının, yaklaşık 200 metrekare büyüklükte, park alanı olan, yerleşim yerleri ve iş merkezlerine yakın yerlerde bulunması gerekiyor. Franchise koşullarını görüşmek için yatırımcıların, euromaster.com.tr adresinden başvurularını yapabilecekleri bildirildi.  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Efeler’de 1 Mayıs kutlamaları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, tüm ülkede olduğu gibi Efeler’de de emekçilerin yoğun katılımıyla kutlandı. Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekilleri Evrim Karakoz ve Hüseyin Yıldız, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı, CHP Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve üyeleri, işçi sendikaları ve yüzlerce işçiyle birlikte 1 Mayıs kortejinin başlayacağı Aydın Büyükşehir Belediyesi önünde buluştu. Belediye önünde başlayan yürüyüş Zafer Meydanı, Doğu Gazi Bulvarı, Ramazanpaşa Kavşağı ve Hükümet Bulvarı’nda devam etti. Sivil toplum kuruluşlarının, odaların, derneklerin ve siyasi partilerin temsilcileri ile binlerce işçi ellerinde Türk Bayrakları ve sloganlarla yürüdü. Atatürk Kent Meydanı’nda son bulan yürüyüşün ardından kutlamalar başladı. İşçi sendikası temsilcilerinin sloganlar eşliğinde konuşmalar yaptığı alanı dolduran emekçiler, kutlamalarına yöresel oyunlarla devam etti. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, “Bugün 1 Mayıs; işçi ve emekçilerin bayramı. Biz de onlara destek olmak, hakkın, hukukun, adaletin yanında olmak amacıyla tüm partili arkadaşlarımızla birlikte korteje katıldık. Bayramımızı hep birlikte mutluluk ve huzur içinde kutluyoruz. Burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Yaşasın 1 Mayıs" dedi.