ASAYİŞ - 22 Ocak 2019 Salı 14:19

Ünlü Sanatçı Ferdi Tayfur İstanbul Adliyesinde

A
A
A
Ünlü Sanatçı Ferdi Tayfur İstanbul Adliyesinde

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, Habibe Ümyani Demir’den olan oğlu Ferdi Taha’yla daha fazla görüşmek için açtığı davada ifade verdi. Tayfur, duruşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlamaktan kaçınırken Ferdi Taha’nın önümüzdeki günlerde pedagog eşliğinde ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, 10 yaşındaki Ferdi Taha Tayfur’la daha fazla görüşmek için şahsi ilişki davası açtı. İstanbul 13. Aile Mahkemesinde görülen ilk duruşmaya davacı Tayfur ve ile davalı Demir ile taraf avukatları katıldı. Alınan gizlilik kararı gereği kapalı oturumda görülen duruşma, yaklaşık bir dakika sürdü.
Basına görünmemek için arka kapıdan çıkan Tayfur, basın mensuplarının soruları karşısında “Gizlilik ve yayın yasağı var” demekle yetindi. Duruşmada mahkemenin Ferdi Taha Tayfur’un pedagog eşliğinde ifadesinin alınmasına karar verdiği iddia edildi.

Melike İnal - Yusuf Melikoğlu 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Çaldığı motosikletle kaçan şüpheli kovalamacayla yakalandı Aksaray’da çaldığı motosikletle giderken "dur" ihtarına uymayan şüpheli ile polisin kovalamacası kameralara yansıdı. Kovalamaca sonucu yakalanan şüpheli gözaltına alınırken motosikletin çalıntı olduğu belirlendi. Olay gece yarısı Hassas Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, mahallede devriye atan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekibi şüpheli olarak gördüğü bir motosiklet sürücüsüne ‘dur’ ihtarında bulundu. Motosiklet sürücüsü polisin ihtarına uymayarak kaçmaya başlarken polis ile motosiklet sürücüsü arasında kovalamaca başladı. Ekiplerin şahsın kaçtığını telsizden anons etmesi üzerine şüphelinin kaçtığı bölge abluka altına alındı. Kameralara da yansıyan kovalamacada şüpheli kaçtığı motosikletle birlikte Nakkaş Mahallesi 2817 Sokak’ta kıskıvrak yakalandı. Yakalanan motosiklet sürücüsü Y.E.G. (18) gözaltına alınarak polis aracına bindirilirken yapılan sorgulamasında daha önceden de 2 ayrı hırsızlık kaydı bulunduğu belirlendi. Motosiklet üzerinde inceleme yapan polis ekipleri şasenin kazınmış olduğunu tespit ederken motosikletin tescilinin bulunmadığı ve çalıntı olduğu ortaya çıktı. Motosiklet incelemelerin ardından çekici marifeti ile otoparka çektirilirken gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere Polis Merkezine götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.