GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON
Teknik direktör Şenol Güneş'in, Pazar günü oynayacak olan maçta, sarı kart cezası biten Burak Yılmaz ile son haftalardaki performansıyla dikkat çeken İbrahima Yattara arasında karar vermekte zorlandığı öğrenildi.
Gaziantepspor maçında son yarım saatte şans verdiği Burak Yılmaz'ın sarı kart cezalası olması nedeniyle Bucaspor maçında ilk 11'de sahaya sürdüğü Yattara'nın performansını beğenen Şenol Güneş'in, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında iki oyuncu arasında tercih yapacak. Oyuncularının antrenman ve maç performanslarından memnun olan deneyimli teknik adamın İbrahima Yattara ve Burak Yılmaz hakkındaki kararını maç günü vermesi bekleniyor. İyi form tutan ve son haftalarda attığı gollerle dikkat çeken Burak Yılmaz'ın formaya daha yakın olduğu belirtiliyor.
Teknik Direktör Şenol Güneş'in Bucaspor maçının ilk yarısının bitiş düdüğü ile birlikte oyundan aldığı Brezilyalı oyuncu Alanzinho'nun yerine ise Engin Baytar'a forma vermesi bekleniyor. Bordo-mavili takımda sezon başından bu yana sakatlıktan başı dertte olan Glowacki dışında eksik futbolcu bulunmuyor.
CİDDİYET UYARISI
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde oyuncularına bir dizi uyarı yaptı.
Büyük bir taraftar topluluğu önünde oynayacakları maçta rakiplerinin sürpriz yapmak isteyeceğini belirten Şenol Güneş, oyuncularından kendi oyun kimliklerini sahaya yansıtmalarını istedi. Oyuncularına rakiplerinin büyük takımlara karşı iyi sonuçlar aldığını hatırlatan deneyimli teknik adam, "İlk yarıyı lider bitirmek istiyorsak bu maçı kazanmalıyız. Büyük bir taraftar kitlesi önünde oynayacağımız ve tüm spor kamuoyunun gözü olacağı maçta hepinizden iyi oyun ve iyi skor bekliyorum. Kamuoyunun beklentisi
de bizden bu yönde" dediği öğrenildi.








