ASAYİŞ - 07 Kasım 2024 Perşembe 10:29

Isparta’da şarampole yuvarlanıp takla atan araçtan yaralanmadan çıktılar

A
A
A
Isparta’da şarampole yuvarlanıp takla atan araçtan yaralanmadan çıktılar

Isparta’da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, sürücü ve yolcular şans eseri yara almadı.


Kaza, sabah saatlerinde Isparta Eğirdir Karayolu Gökçeli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Melahat Ö. idaresindeki 32 ADE 121 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetinin kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı ve ve ters döndükten sonra burada bulunan ağaca çarparak durabildi. Olayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, sürücü Melahat Ö. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Gülcan Ö. ve Çiğdem Ö.’nün kazayı yara almadan atlattığı belirlendi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



Isparta’da şarampole yuvarlanıp takla atan araçtan yaralanmadan çıktılar

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Isınmak için arabaya girdi araç yanınca feci şekilde can verdi Kağıthane’de ısınmak için tamirhanenin önünde tamir için otomobile giren evsiz şahıs, otomobilde çıkan yangın sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Olay 03.00 sıralarında Kağıthane Seyrantepe Mahallesi Çavdar Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre sokakta yaşayan evsiz bir kişi soğuk havada ısınmak için tamirhane önünde tamir edilmesi için bırakılan otomobilin kırık camından içeri girdi. Bir süre sonra araçta henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu bilincini kaybeden şahıs yanan otomobilin içinde feci şekilde hayatını kaybettiği öğrenildi. Yangını gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye sevk edildi. Yangını söndüren itfaiye otomobilin içindeki cansız bedeni görünce polis ekiplerine haber verdi. Yanan aracın olduğu yere çok sayıda polis, sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Yanan otomobilin sahibi ve tamirhanede çalışan tamirci çağrıldı. Olay yerinde alınan ilk ifadelere göre otomobilin 1 aydan fazla süredir tamirhanede beklediği, camının kırık olduğu öğrenildi. Isınmak için araca girdi yanarak hayatını kaybetti Olay yeri inceleme ekipleri yangının neden çıktığını ve hayatını kaybeden sokakta yaşayan kişinin hayatını neden kaybettiği üzerine incelemede bulundu. Yapılan ilk incelemelerin ardından hayatını kaybeden şahsın bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otomobilin içinde cenin pozisyonunda bulunan evsiz şahsın civarda sokakta yaşadığı ısınmak için daha önce başka arabaların da içine girdiği öğrenilirken yanan aracın içine de soğuk havadan korunmak için girdiği tahmin ediliyor. Yetkililer hem yangın hem de hayatını kaybeden şahıs için inceleme başlattı.