- 13 Nisan 2020 Pazartesi 12:45

Ateş Ahlatçı, geleceğe dönük yatırımları ile ilgili hedeflerini anlattı

A
A
A
Ateş Ahlatçı, geleceğe dönük yatırımları ile ilgili hedeflerini anlattı

Ahlatcı Holding’te 2017 yılında yönetim kuruluna giren Ateş Ahlatçı, holdingin yükünü aldı.

Ahlatcı Holding’te 2017 yılında yönetim kuruluna giren Ateş Ahlatçı, holdingin yükünü aldı. Ahlatcı Holding yıllık 75 milyar TL’yi geçen cirosu ile Anadolu sermayesinin en önemli kuruluşlarından biri oldu.


Ekonomide güven veren bir firma olmasının yanında genç yeteneklerin de yönetimde olması, firmanın da ufkunu açıyor. Ahlatçı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ahlatçı, firmanın geleceğe dönük yatırımları ile ilgili bilgi verdi.


2020 yılında da ülke ekonomisinin büyümesi için ellerinden gelen katkıyı sağlayacaklarını ifade eden Ahlatcı “Otomotiv ve sağlık alanındaki yatırımlarımızdan şartların uygun olmasıyla çıkmayı planlıyoruz.” dedi.



Ateş Ahlatçı kimdir?


1997 Temmuz ayının 18’inde Çankaya Amerikan Hastanesi’nde dünyaya gelen Ateş Ahlatcı Çorumda ilk öğretim ve lise hayatını tamamladıktan sonra Bahceşehir Üniversitesini kazanmıştır. Çalışma hayatına ise Ahlatcı Grubu’nda yer alan kuyumculuk ve döviz şirketlerinde görev alarak başlayan Ateş Ahlatcı, daha sonra yönetim kurulu üyesi olduğu aracı kurum olan Ahlatcı Yatırım Menkul Değerler’de devam etmektedir


İlk ve orta öğretimi Çorum’da bulunan 23 Nisan ilk ve ortaokulunda tamamladıktan sonra yine Çorum’da bulunan özel pınar kolejinde ise liseye devam etmiştir.


Bahçehir Üniversitesi Uluslararası Ticaret Ve İşletmecilik bölümünde 3.sınıfta okumaya devam etmekte olan Ateş Ahlatcı 2017 yazında USA gitmiş ve Washington da Mentore Collegge’de 3 aylık dil eğitimini tamamlamıştır. Ardından 2019 yazında İtalya’nın Milano şehrinde bulunan Bocconi Üniversitesi Digital Marketting ders almış ve başarıyla vermiştir.


2014 yılında Ahlatcı Holding A.Ş bünyesinde yer alan kuyumculuk ve döviz sektöründe göreve başlayan Ateş Ahlatcı, kanuni uyum sürecinin oluşturulmasında etkin ve verimli olarak görev üstlenmiş. Ayrıca müşteri ve pazar seçim stratejilerinin belirlenmesi süreçlerini yönetmiştir.


Ateş Ahltacı, Ahlatcı Yatırım ve Menkul Değerler A.Ş’de 2017 yılında yönetim kurulu üyesi olarak başladığı görevine 2018 yılından bu yana Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama, operasyon müdürü olarak devam etmektedir. Aynı zamanda Ahlatcı Holding’in tüm reklam ve sosyal medya yönetimi sürecini üstlenmiştir.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çanakkale Başkan Elbi’den Yeni Yıla Anlamlı Ziyaretler Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ve Belediye Meclis Üyeleri, yeni yıla görevlerinin başında giren 112 ve Jandarma’yı ziyaret ederken, özel bireyleri de unutmadı. 2026 yılına görevlerinin başında giren Karabiga 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Jandarma ekipleri ziyaret edilerek yeni yılları kutlandı. Gerçekleştirilen ziyarette, vatandaşların sağlık, huzur ve güvenliği için gece gündüz fedakarca görev yapan personele tatlı ikramında bulunuldu. Ziyaretler sırasında konuşan Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, "Karabiga’mızın sağlık, huzur ve güvenliği için büyük bir özveriyle çalışan tüm kardeşlerimize şahsım ve hemşehrilerim adına gönülden teşekkür ediyorum. Görevlerinin başında yeni yıla giren tüm personelimize sağlık, mutluluk ve kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı. Program kapsamında ayrıca Karabiga Özel Bakım Merkezi de ziyaret edildi. Özel bireylerle bir araya gelinerek yeni yıl sevinci paylaşıldı. Samimi anların yaşandığı ziyarette, merkez sakinlerinin yüzlerindeki tebessüm duygusal anlara sahne oldu. Başkan Elbi, "Kardeşlerimizin mutluluğu bizim en kıymetli yeni yıl hediyemizdir. Onların yüzlerindeki gülümseme, yarınlara dair umudumuzu güçlendiriyor" diyerek duygularını dile getirdi. Karabiga’da gerçekleştirilen ziyaretler ile yeni yılın ilk dakikaları birlik, dayanışma ve gönül bağları ile güçlendirildi.