MAGAZİN - 14 Eylül 2022 Çarşamba 10:51

Kaan Boşnak hakkındaki iddialarla ilgili ilk defa konuştu

A
A
A
Kaan Boşnak hakkındaki iddialarla ilgili ilk defa konuştu

Şarkıcı Kaan Boşnak eşine şiddet uyguladığın gerekçesiyle bir süredir hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak ilk defa konuştu.

Şarkıcı Kaan Boşnak eşine şiddet uyguladığın gerekçesiyle bir süredir hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak ilk defa konuştu. Avukatı aracılığı ile açıklama yapan Boşnak, “Fiziksel ve psikolojik şiddetin gerçek mağduru benim” dedi.


Son dönemin popüler müzik gruplarından Yüz yüzeyken Konuşuruz ’un solisti olan Kaan Boşnak, hakkında çıkan eşine şiddet uyguladığı iddiaları ile başı dertte. Kaan Boşnak 2020 yılında organizatör Başak Ceylan Torun ile dünya evine girmiş ve bu evlilikten bir çocuğu olmuştu. Boşanma aşamasında olan çift hakkında şiddet iddiaları ortaya çıkmıştı. Başak Ceylan Torun’un şiddete uğradığı iddiaları haberlere yansınken şarkıcı Kaan Boşnak iddialarla ilgili ilk defa konuştu. Avukatı aracılığı ile bir açıklama yapan Boşnak, “Basına yansıyan ve kamuoyuna servis edilen gerçek dışı haber ve iftiralardan, sizlerle birlikte ve eş zamanlı olarak haberdar olmuş durumdayız” dedi.


Ayrıca Boşnak’ın avukatı Ayşegül Mermer, “Fiziksel ve psikolojik şiddetin gerçek mağdurunun müvekkilimiz Kaan Boşnak olduğu bu süreçte, kamuoyunun hassasiyetlerini suiistimal etme saiki güden ve müvekkilimizin kişilik hakları ile itibarını hedef alan gerçek dışı iddialara karşı yasal yollara ivedilikle başvurulacaktır. Bu iftiraların muhatapları ile müvekkilimiz, Yüce Türk Mahkemeleri önünde hesaplaşacaktır. Bu çerçevede Bakırköy Aile Mahkemeleri nezdinde tedbir talepli yapılan ilk başvurumuz lehimize sonuçlanmış olup bu da haklılığımızın ilk göstergesidir. Bu süreçte, özellikle müvekkilimizin oğlunun psikolojik sağlığının etkilenmemesi adına gerekli bilgi ve belgeleri yalnızca mahkemelerle paylaşmayı uygun buluyor, bu sebeple aynı objektif davranışı ve hassasiyeti siz değerli basın mensuplarından da beklemekteyiz” açıklamasında bulundu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Yılmaz’dan Örnek Proje Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep’te sosyal sorumluluk ve yerel kalkınmayı bir araya getiren örnek bir projeyi daha hayata geçirdi. Yılmaz’ın öncülüğünde kurulan ve kente yeni bir değer olarak kazandırılan "Buckslava" markası, uygun fiyata kaliteli hizmet politikasıyla dikkat çekerken, işletme gelirlerinin büyük bir bölümün her ay düzenli olarak şehit ve gazi yakınlarına aktarılacak. Gaziantep’in dünyaca ünlü ve Avrupa Birliği tescilli baklavasını daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefleyen Buckslava, yalnızca bir işletme olmanın ötesinde güçlü bir sosyal sorumluluk projesi olarak da dikkat çekiyor. Karacaahmet Mahallesi’nde hizmete sunulan işletmeden elde edilecek gelirlerin büyük bir bölümünün her ay düzenli olarak şehit ve gazi yakınlarına aktarılacak olması, girişimi anlamlı ve örnek bir model haline getiriyor. "Gelirin büyük kısmı şehit ve gazi ailelerine" İşletmeden ilk baklavayı satın alarak, ödemesini yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Buckslava açılışında yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğimiz günden beri sosyal projelerimizi her zaman ön planda tuttuk. Türkiye’de örnek bir belediye haline geldik. Bu işlere ilk olarak Gölbucks kafelerimiz ile başlamıştık. Tüm markalarımızla şehrimize değer katmaktan ve istihdam sağlamaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Buckslava’ya herkesin sahip çıkmasını istiyoruz. Aylık 40-50 ton baklava satışı öngörüyoruz. Burası sıradan bir işletme değil. Burada satılan baklavadan elde edilecek gelirin büyük bir kısmı şehit ve gazi ailelerimize aktarılacak. Şehit ve gazilerimiz bizim geçmişimiz ve en kıymetli hazinelerimizdir" dedi. "Önemli bir dayanışma köprüsü" Yılmaz, "Gaziantep baklavası sadece bir tatlı değil, bu şehrin emeği, kültürü ve mirasıdır. Biz de Buckslava ile bu değeri daha ulaşılabilir hale getirirken, aynı zamanda toplumsal dayanışmayı güçlendiren bir adım attık. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı hizmet anlayışıyla vatandaşlarımızı buluşturacağız. Burada baklavanın kilogram fiyatı sadece 660 TL. Bu girişim bizim için sadece ticari bir faaliyet değil. Şehit ve gazi ailelerimize düzenli destek sağlayacak bir dayanışma köprüsüdür. Onların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Şehit ve gazi yakınlarına sağlanacak katkı, toplumun her kesiminden büyük destek gördü.
Aydın Efeler’de mezarlıklara ücretsiz araç kaldırılacak Efeler Belediyesi, Ramazan Bayramı arifesinde Kemer ve Tellidede mezarlıklarındaki yakınlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için ücretsiz servis aracı hizmeti sağlayacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların arife günü mezarlıklara akın etmesi beklenirken, mezarlıklarda da bayram hazırlığı tamamlandı. Hayatını kaybeden yakınlarını ziyaret etmek için mezarlıkların yolunu tutan vatandaşlar için harekete geçen Efeler Belediyesi ise arife günü vatandaşların mezarlık ziyaretlerini rahatça yapabilmeleri için ücretsiz servis kaldıracak. Efeler’deki Kemer ve Tellidede mezarlıklarına yapılacak ziyaretler için hazırlanan servisler ise Bey Camii önünden saat 10.00 ile 17.00 arasında saat başı olacak şekilde kalkacak. Vatandaşların hayatını kolaylaştıran her adımın öncelikleri olduğunu belirten Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin; "Bayramlar, bir yandan sevdiklerimizle bir araya gelip kucaklaştığımız, diğer yandan kaybettiğimiz yakınlarımızı dualarla andığımız günlerdir. Efeler Belediyesi olarak halkımızın yanlarında olmayı, onlara her türlü kolaylığı sağlamayı görev biliyoruz. Arife günü Bey Camii önünden kalkacak servislerimizle, hemşehrilerimizin mezarlık ziyaretlerini ulaşım sorunu düşünmeden, sükûnet içerisinde gerçekleştirmelerini arzu ediyoruz. Bu vesileyle ebediyete uğurladığımız tüm geçmişlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli hemşehrilerime huzurlu bir bayram diliyorum" dedi.
Mersin Nusret Mayın Gemisinde Çanakkale ruhu yaşatıldı Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, Mersin’in Tarsus ilçesinde düzenlenen programlarla anıldı. Anma etkinlikleri, kentin simge değerlerinden biri olan Nusret Mayın Gemisinde başladı. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın katılım sağladığı programda; Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Garnizon Komutanı Müht. Bnb. Volkan Göçmez, İlçe Emniyet Müdürü Berat Günçiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Memet Öztürk, Muharip Gaziler Derneği ile Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği temsilcileri, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Tarsus Belediyesi tarafından bakım ve onarım çalışmaları yapılan Nusret Mayın Gemisi ile Çanakkale Zaferi Parkı, Çanakkale’de savaşın seyrini değiştiren tarihi görevin hatırasını yaşatmaya devam ediyor. Anma programı kapsamında anıta çelenk sunulurken, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Programda, Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen ’Çanakkale Destanı’ oratoryosu izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Ayrıca belediye tarafından hazırlanan resim sergisi de ziyaretçilere açıldı. Etkinlikler kapsamında Nusret Mayın Gemisi gezilerek, Çanakkale ruhu yerinde hissedildi. Anma programı, Tarsus Şehitliğinde devam etti. Şehitler için dualar okunurken, kabirlere karanfiller bırakıldı. Düzenlenen programlarla Çanakkale Zaferinin bıraktığı iz, Tarsus’ta bir kez daha saygı ve vefa ile anıldı.