YEREL HABERLER - 05 Mart 2014 Çarşamba 18:04

Le Dıv4s Türkiye’de

A
A
A
Le Dıv4s Türkiye’de

KAMİL SELVİ
Dünyaca ünlü 4 İtalyan sopranodan oluşan Le Div4s, Aile İçi Şiddete Son Kampanyası'nın 10. Yıl Konseri'nde sahneye çıkmak üzere Türkiye'ye geldi.
Grup, Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağıyla Düsseldorf’tan İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı’nda üzerlerinde ‘Aile içi şiddete son’ yazılı tişörtleri ile poz veren grup üyeleri burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aile içi şiddetin sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada büyük bir problem olduğunun vurgulayan grup üyeleri, “Böyle bir kampanya dahilinde Türkiye’de olmaktan çok mutluyuz. Burada bir yardımımız olabilecekse büyük bir onur duyacağız” dedi. İstanbul’a ilk kez geldiklerini söyleyen grup üyeleri, “İtalya’da meşhur olan Leyla Gencer’i tanıyoruz. Onun müziğini çok iyi biliyoruz. İstanbul’un tarihini ve sihrini görmeyi dört gözle bekliyoruz” dedi.
Gazetecilerin isteği üzerine kısa bir parça söyleyen grup üyeleri daha sonra havalimanından ayrıldılar. Klasik müzik eğitimi alan Denise, Isabella, Vittoria ve Sofia’dan oluşan Le Div4s 7 Mart akşamı vereceği konserin tüm geliri şiddet mağdurlarına destek veren Acil Yardım Hattı'na aktarılacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir