DÜNYA - 24 Mart 2012 Cumartesi 12:20

GALATASARAYLI FUTBOLCULARDAN TRABZONSPOR MAÇI YORUMU

A
A
A
GALATASARAYLI FUTBOLCULARDAN TRABZONSPOR MAÇI YORUMU

Galatasaraylı futbolcular Tomas Ujfalusi, Milan Baros ve Emmanuel Eboue, Spor Toto Süper Lig`in 32. haftasında oynanacak Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray Televizyonu`na açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor mücadelesinin zorlu geçeceğini söyleyen Ujfalusi, "Çok dikkatli olmalı, son karşılaşmada olduğu gibi çok iyi hazırlanmalıyız. Sivasspor karşılaşmasında da iyi oynamamıza rağmen ne yazık ki mağlup olduk. Özellikle 45 dakika çok iyi bir performans sergiledik. Ama Trabzonspor karşılaşmasında hücumda daha yaratıcı olmalıyız. Savunmada da çok dikkatli olmalıyız. Trabzonspor`da Burak ve Alanzinho gibi önemli gol ayakları var. Takım olarak çok iyi oynamalı, savunmayı da hücumu da takım halinde
yapmalıyız. Son Fenerbahçe karşılaşmasına baktığımızda ilk 25 dakika istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. 2-0`dan sonra oyunun kontrolünü elimize geçirdik. Oyunun tek hakimi olduk ve birçok gol pozisyonu ürettik. Galibiyeti kaçıran taraf olduk. Tabi ki böyle karşılaşmalarda 1 puan da önemlidir. Fenerbahçe`yle olan 9 puanlık farkı koruduk. Sezon sonuna kadar bu puan farkını korumak hatta daha da açmak istiyoruz " dedi.
BAROS: "PLAY-OFF`A KADAR AVANTAJIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"
Baros, Trabzonspor`u yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtirken, "Geçtiğimiz sezonki uygulama olsaydı geride bıraktığımız hafta şampiyonluğumuzu ilan etmiştik. Şimdi Trabzonspor karşılaşmasına odaklanmamız gerekiyor. Bundan sonra son ana kadar her maç çok ayrı önem taşıyor. Play-off`a kadar bu avantajımızı sürdürmek hatta puan farkını daha da açmak istiyoruz. Trabzonspor`u yenmek için elimizden geleni yapacağız. Bugüne kadar derbilerde yenilgi yüzü görmedik. Bu bizim için çok önemli. Çok iyi
hazırlanıyoruz ve elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. En önemli olan şey her zaman üç puanla ayrılabilmek" ifadelerini kullandı.
EBOUE: "TRABZONSPOR KARŞILAŞMASINA ODAKLANMIŞ DURUMDAYIZ"
Eboue, Galatasaray için her derbinin çok önemli olduğunu söylerken, "Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor`a karşı oynanan karşılaşmalar bizim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Trabzonspor karşılaşmasına odaklanmış durumdayız. Bizim için zor bir karşılaşma olacak. Kendi futbolumuzu sahaya yansıtırsak, sabırlı olursak ve iyi konsantre olursak kazanacağımıza inanıyorum. Takım arkadaşlarıma ve kendime olan güvenim tam. Derbiler Galatasaray gibi büyük bir camia için çok önemli. Bu nedenle bu karşılaşmalara çok
ayrı konsantre oluyoruz ve kaybetmemek için elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtıyoruz. Her maçı ayrı ayrı düşünüp, o şekilde konsantre olmamız gerekiyor. Aslında lig bizim için bundan sonra başlıyor. Her maça çok iyi konsantre olmalı ve sahaya elimizden gelenin en iyisini yansıtmalıyız. Bizi çok önemli üç karşılaşma bekliyor. Trabzonspor maçının ardından Orduspor ve Manisaspor`la oynayacağız. Bu karşılaşmalara çok iyi hazırlanmalı ve odaklanmalıyız. Takım olarak bunu başarabilecek güçteyiz" dedi.
Sahada ellerinden geldiğince kazanmak için mücadele ettiklerini belirten Eboue, "Şu anda ligin zirvesindeyiz ve çok önemli bir avantaja sahibiz. Bu avantajımızı korumak için çok daha iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Her zaman bir sonraki karşılaşmayı düşünmemiz gerekiyor. Bu nedenle şampiyon olmak için öncelikle Trabzonspor maçını kayıpsız atlatmalıyız. Buradan taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Bize her zaman müthiş bir destek veriyorlar. Bundan sonraki süreçte de onlara çok ihtiyacımız
olacak. Onlar olmadan bunu başaramayız. Bir taraftarımızla bir bütünüz" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Cezaevinden izinli çıkan şahıs iki saat içerisinde 2 kez alkollü yakalandı Kayseri’nin Talas ilçesinde cezaevinden izinli çıkan şahıs, iki saat içerisinde 2 kez alkollü yakalandı. Üst üste alkollü yakalanan şahsa 275 bin TL idari para cezası yazılarak ehliyetine 2 yıl 6 ay süreyle el konuldu. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Atatürk Bulvarı üzerinde uygulama yapan ekipler plakası öğrenilemeyen U.E. yönetimindeki aracı durdurdu. Ekipler tarafından yapılan kontrollerde cezaevinden izinli çıktığı öğrenilen U.E.’nin alkollü olduğu belirlendi. Şahsa ‘alkollü araç kullanmak’ suçundan 25 bin TL para cezası uygulanırken, ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. Öte yandan, yine Talas ilçesine bağlı Han Mahallesi Erhan Caddesi üzerinde polis ekiplerin şüphesi üzerine 38 HD 678 plakalı otomobil durduruldu. Kontrollerde sürücünün iki saat önce ‘alkollü araç kullanmak’ suçundan işlem yapılan U.E. olduğu belirlendi. Trafik ekipleri tarafından yapılan incelemelerde alkollü olduğu anlaşılan U.E.’ye ikinci kez ‘alkollü araç kullanmak’ suçundan 50 bin TL, ‘sürücü belgesine el konulduğu halde araç kullanmak’ suçundan 200 bin TL olmak üzere toplamda 250 bin TL para cezası yazılarak, ehliyetine 2 yıl daha el konuldu. İki kez alkollü yakalanan U.E.’ye toplamda 275 bin TL idari para cezası uygulanarak, ehliyetine 2 yıl 6 ay süreyle el konuldu. Ayrıca U.E. hakkında ‘trafiğin güvenliğini tehlikeye sokmak’ suçundan adli işlem başlatıldı.