ASAYİŞ - 05 Mayıs 2025 Pazartesi 23:59

Bağcılar’da tartıştığı husumetlisi tarafından silahla öldürüldü

A
A
A
Bağcılar’da tartıştığı husumetlisi tarafından silahla öldürüldü

İstanbul Bağcılar’da bir şahıs, tartıştığı husumetlisini silahla vurarak kaçtı. Yaralanan adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


Olay, saat 22.00 sıralarında Bağcılar Güneşli Mahallesi Üsküp Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yaşadığı sitenin önünde yürüyen Muharrem Yılmaz, kaldırımda husumetli olduğu şahıs ile karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışma büyürken, şahıs yanındaki silahla Muharrem Yılmaz’ı vurdu. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Yılmaz yere yığılırken, saldırgan motosiklete binerek olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yılmaz, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri bölgeyi şerit çekerek kapatırken, olay yeri inceleme ekipleri ise bölgede çalışma yaptı. Saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.



Bağcılar’da tartıştığı husumetlisi tarafından silahla öldürüldü

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.