POLİTİKA - 07 Mayıs 2025 Çarşamba 19:56

CHP Genel Başkanı Özel, İstanbul Sanayi Odası’nı ziyaret etti

A
A
A
CHP Genel Başkanı Özel, İstanbul Sanayi Odası’nı ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Sanayi Odası’nı ziyaret etti.


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarete Özel’in yanı sıra CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanvekili Nuri Aslan, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de katıldı. Özel, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Bugün İstanbul Sanayi Odası’na 22 binin üzerindeki üyesiyle, 80 yılı bulan tarihiyle, Türkiye ekonomisini adeta sırtında taşıyan KOBİ’lerin üyelerinin yüzde 90’ını oluşturduğu bu güçlü yapının temsilcilerine ziyarette bulunduk" dedi.



"Sokakta yürüyemeyenlerden değiliz"


Kendisine yönelik saldırının ardından güvenlik önlemlerinin artırılıp artırılmadığı sorusuna Özel, "Arkadaşlar aynı ekiple çalışıyoruz, bir artış söz konusu değil. TÜSİAD’dan buraya da ayıptır söylemesi her siyasetçiye bu aralar nasip olmuyor olabilir, yoldaki öz çekim taleplerinin buradaki randevuyu aksatacak olmasından dolayı, çok sayıda genç arkadaşımız, vatandaşımız fotoğraf çektirmek istiyor, desteklerini iletmek istiyorlar. 16’daki randevuya 16’yı 8 geçe gelebildik zaten. O yüzden yürüdük. Biz sokakta yürüyemeyenlerden değiliz arkadaşlar" yanıtını verdi.


İSO Başkanı Erdal Bahçıvan da Özel’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.