ASAYİŞ - 10 Eylül 2025 Çarşamba 11:56

Şişli’de kamyonetten indirdiği atık eşyaları sokağa böyle bıraktılar

A
A
A

Şişli’de kamyonetten indirdiği atık eşyaları sokağa bırakan 2 kişi güvenlik kamelarına yakalandı. Bu iki kamyonet şoförüne toplamda 20 bin lira idari para cezası kesilirken, 1 Ocak-9 Eylül tarihleri arasında yapılan uygulamalarda ise çevreye atık eşya bıraktığı tespit edilen 586 kişiye yaklaşık 3 milyon lira para cezası uygulandı.

Şişli Gülbahar Mahallesi Şekerciler Sokak’ta 3 Eylül’de saat 17.00 sıralarında bir kamyonetten kaldırıma uygunsuz şekilde atık eşya bırakıldığı tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen belediye ekipleri kamyonet şoförüne "inşaat atık ve artıklarını bunların toplanmasına veya depolanmasına özgü yerler dışına atıldığı" gerekçeksiyle 8 bin lira idari para cezası kesti. 8 Eylül saat 12.30 sıralarında ise Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Odesa Bulvarı’nda bir kamyonetin kasasından caddeye uygunsuz şekilde atık eşya bırakıldığı belirlendi. Bunun üzerine kamyonet şoförüne ise 12 bin lira idari para cezası uygulandı. Öte yandan kamyonetten indirdiği atık eşyaları sokağa bırakan 2 kişi güvenlik kameralarına yakalandı.

Çevreyi kirletenler tek tek tespit edildi

Ayrıca 1 Ocak -9 Eylül tarihleri arasında çevreyi kirletenlere yönelik yapılan uygulamalarda 586 kişiye, yaklaşık 3 milyon lira idari para cezası kesildiği öğrenildi.

 

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Osman Zeki Korkmaz: "Böyle duyarlı oyuncu grubu ile çalıştığım için çok şanslı hissediyorum" Vanspor FK Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, İstanbulspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, oyuncularının performansından memnun olduğunu ve artık kendi taktiğiyle sahaya çıkan bir takım olduğunu söyledi. Trendyol 1. Lig’in 18. haftasında Vanspor, FK, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor’u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Vanspor FK Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz gün annesi vefat eden İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’na baş sağlığı dileyerek sözlerine başlayan Korkmaz, "Maç özelinde çok fazla konuşmak istemiyorum. İstanbulspor benim için özel bir camia. Futbol açısından bakarsak iki haftadır geliştirdiğimiz bir oyun var. Geçen hafta oynadığımız Ümraniyespor maçının mantıksal galibiydik. Fakat maç sonunda istenmeyen bir sonuç oldu. Bu oyunu analiz ederek bu hafta maçın geneline nasıl yayacağımız üzerine çalıştık. Bugün 90 dakika bu şekilde oynadık. Bundan sonraki süreçte de Vanspor kendi taktiği ile maçlara hazırlanacak ve o şekilde sahaya çıkacaktır. Sakatlık sıkıntımız var. Eldeki oyuncularımızdan yararlanmaya çalışıyoruz. Oyucularım burada ortaya çok büyük karakter koyuyor. Böyle duyarlı oyuncu grubu ile çalıştığım için çok şanslı hissediyorum" diye konuştu. "Maça gelen tüm Vanlılar, yanında en az bir kişi daha getirsin" İç sahada oynanan maçlara taraftarları davet eden Osman Zeki Korkmaz, "Devreyi olabildiğince iyi bir yerde bitirmemiz gerekiyor. En az geçen haftadaki atmosfer gibi bir atmosfer yakalamamız gerekiyor stadyumumuzda. Ben de arkadaşlarımı maçımıza davet edeceğim. Maça gelen tüm Vanlılar da yanında en az bir kişi getirsin. Bir önce ikinci devrenin hazırlığını yapmamız gerekiyor. Kritik bir maç oynayacağız" şeklinde konuştu. İstanbulspor’a rakip olmanın duygusal yönüne değinen Korkmaz, "İstanbulspor benim eski takımım değil, ailem. Şu anda ülkenin köklü kulüplerinden bir tanesinin teknik direktörlüğünü yapıyorum. Benim de Türk futbolunun da yeni hikayelere ihtiyacı var" açıklamalarında bulundu.