EKONOMİ - 01 Eylül 2015 Salı 11:36

Erkunt Traktör Ailesi Başkent'te Buluştu

A
A
A
Erkunt Traktör Ailesi Başkent'te Buluştu

Erkunt Traktör’ün bayileri, Ankara’da düzenlenen 21. Erkunt Traktör Yetkili Satıcı Toplantısında bir araya geldi.
Türkiye’de sektörün en büyük markalarından biri olan Erkunt Traktör, 2015 yılının ilk 7 ayını Ankara’da yapılan toplantıda değerlendi. Toplantıda bayiler, Erkunt Traktör’ün büyük bir değişim yılı olarak belirlediği 2015’te yaptığı reklamlar, logo değişimi, Türkiye’nin ilk özel üretim traktörü olan Siyah Haşmet 110 Lüks’ün lansmanı ve yeni model Servet 85E+’nın piyasaya çıkarılması gibi çalışmalar konusunda bilgilendirildi.
Türkiye’nin farklı noktalarında hizmet veren 103 yetkili satıcı ve bölge müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, ülke ekonomisinin son durumunun traktör pazarına etkisi ve çiftçinin bu gelişmelerden nasıl etkilendiği konularına değinildi.
Çiftçinin talep ve önerilerine kulak vermeyi ilke edindiklerini söyleyen Erkunt Traktör Genel Müdür Yardımcısı Tolga Saylan, “Düzenli şekilde bayilerimiz ve servislerimizle yaptığımız bu tür toplantılarda tek amacımız güncel sorunları çözüme kavuşturmak olmuyor. Biz bu toplantılar sayesinde büyük bir aile olduğumuzu tekrar hatırlıyoruz. Sorunlarımızı ve sevinçlerimizi paylaştıkça, Türkiye çiftçisine daha iyi hizmet sağlamanın temellerini atıyor ve yeni sezon öncesi daha yüksek motivasyona sahip oluyoruz” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir