SPOR - 22 Ocak 2017 Pazar 21:02

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da hakem isyanı

A
A
A
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da hakem isyanı

Son dakikada penaltıdan buldukları golle Göztepe ile berabere kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Metin Diyadin, “Hakem faktörü bizi geriye doğru itti. Verdiği kararlarla bizi mağlup duruma da düşürdü” dedi.
TFF 1. Lig’in 18. hafta maçında Göztepe’ye konuk olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son dakikada penaltıdan bulduğu golle maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Metin Diyadin, oyuna oldukça iyi başladıklarını, maçın ilk yarısında da oyun ve skor anlamında üstün olduklarını söyledi. Hakem hatalarıyla mağlup duruma düştüklerini savunan Diyadin, “İkinci yarı hakem faktörü bizi geriye doğru itti. Verdiği kararlarla bizi mağlup duruma da düşürdü. Sonuçta maç berabere bitti. Maç sonunda 1 puan almadık, 2 puan kaybettik” dedi.
Bugün hayatını kaybeden Türk futbolunun duayen isimlerinden Kulüpler Birliği Onursal Başkanı ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın kendisinde büyük emeği olduğunu belirterek, “Ben Gençlerbirliği’ne 19 yaşında gittim. 30 yıllık bir beraberliğimiz vardı. Türk futbolu için çok önemli bir insandı. Ben de emeği çok olan insanlardan biridir. Onun elinde büyüyenler olarak bizim babamızdı. Allah mekanını cennet etsin. Gençlerbiliği kulübünün önüne onun adını koysalar sonuna kadar hak eder” ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası’nı Konyaaltı Belediyespor kazandı HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Final’de bugün oynanan final maçında A.P. Yalıkavak’ı 30-21 yenen Konyaaltı Belediyesi şampiyon oldu. Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanan Mehtap Şimşek ve Pınar Ünlü Hatipoğlu hakem ikilisinin yönettiği maçta ilk yarıyı da Konyaaltı Belediyesi 13-11’lik skorla önde kapattı. Karşılaşmayı da 30-21’lik skorla kazanan Konyaaltı Belediyesi, HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası’nı müzesine götürdü. Karşılaşma ve sonrasında düzenlenen törende şampiyon olan Konyaaltı Belediyesi’ne kupa ve madalyalarını THF Başkanı Uğur Kılıç ve HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan verdi. Kupa ikincisi Yalıkavak’a ise kupa ve madalyalarını THF Asbaşkanları Ediz Erkovan ve Serpil Çapar takdim etti. Dörtlü Final’in en iyi oyuncusu seçilen Sevilay İmamoğlu Öcal’a da ödülünü HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan ile THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan verdi. Hakemler: Mehtap Şimşek, Pınar Ünlü Hatipoğlu A.P. Yalıkavak: Rombescu, Buket Seven 1, Yasemin Özgür 6, Perihan Topaloğlu Acar 4, Yeliz Özel 1, Zehra Oğuz, Sude Karademir, Barbosa 1, Fatma Akgün, Tuana Akman, Ece Sözmen 4, Chebbah, Kübra Sarıkaya, Ümmügülsüm Bedel 3, İlke Yıldız, Edanur Burhan 1 Konyaaltı Belediyespor: Sevilay İmamoğlu Öcal 2, Mben Bediang, Vieira, Gakidova 4, Ceylan Aydemir 5, Diğdem Hoşgör 9, Baranik 2, İkhneva 4, Edanur Çetin 2, Oleksandra, Gjorgjijevska 2