YEREL HABERLER - 05 Ekim 2012 Cuma 17:45

İZMİR AK PARTİ`DE SEÇİM KUTLAMASI

A
A
A
İZMİR AK PARTİ`DE SEÇİM KUTLAMASI

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, AK Parti`nin 4. Olağan Büyük Kongresi sonucu belirlenen yeni Merkez Karar ve Yürütme Kurulu`na (MKYK) hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Kırkpınar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın önemli mesajlar verdiği kongrede AK Parti`nin A Takımı olan Merkez Karar Yönetim Kurulu`na gençleri dahil etmesinden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.
Kendinden önceki AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı ve şu anda İzmir Milletvekili olan Hamza Dağ`ın MKYK`ya alınmasını sevinçle karşıladıklarınhı belirten Kırkpınar, Prof. Dr. Nükhet Hotar`ın da yeniden seçilmesini kutladı.
Kırkpınar, yaptığı yazılı açıklamada, düşüncelerini şöyle dile getirdi: "30 Eylül 2012 tarihinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirmiş olduğumuz, AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi hem ulusal hem de uluslararası camiada büyük yankı bulmuştur. ``˜Büyük Millet Büyük Güç, Hedef 2023` vizyonuyla, hem milletimize hem de dünyaya Sayın Genel Başkanımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önemli mesajlar vermiştir. 10 yıllık iktidar dönemimiz boyunca yapılan hizmetleri aktarmanın yanında, gelecek 10 yıla dair projeler hakkında da vatandaşlarımızı bilgilendirmiş ve geleceğe dair biz gençlerden ne kadar ümitli olduğunu özellikle vurgulamıştır. Sayın Başbakanımızın gençlerle ilgili yapmış olduğu açıklamaların yalnızca sözde kalmadığını, yeni dönemde AK Parti`nin A Takımı olacak olan Merkez Karar Yönetim Kurulu`na, referansı yalnızca gençlik kolları olan birçok ismi dâhil etmiş olmasıyla bir kez daha anlamış bulunuyoruz. Bu bağlamda, benden önceki gençlik kolları başkanımız olan, İzmir İl Gençlik Kolları Eski Başkanı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Sayın Başbakanımızın 75 kişilik A Takımına girerek, biz genç kardeşlerini gururlandırmış ve geleceğe dair de umutlandırmıştır. AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı olarak, şahsım ve teşkilatım olarak Hamza Dağ vekilimizi kutluyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Ayrıca yeniden MKYK üyeliğine seçilen Sayın Prof. Dr. Nükhet Hotar Hanımefendiyi de tebrik ediyor, görevinde kolaylıklar diliyorum."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir