POLİTİKA - 08 Haziran 2022 Çarşamba 19:07

AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığına Bedrettin Yaşar Demir atandı

A
A
A
AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığına Bedrettin Yaşar Demir atandı

AK Parti Aliağa’da geçtiğimiz aylarda istifası alınan ilçe başkanı Hamdi Erdem’in yerine Bedrettin Yaşar Demir atandı.

AK Parti Aliağa’da geçtiğimiz aylarda istifası alınan ilçe başkanı Hamdi Erdem’in yerine Bedrettin Yaşar Demir atandı.



AK Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlenen törenle Bedrettin Yaşar Demir’e yetki belgesi takdim edildi. Törene AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İl Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş, AKP Aliağa Belediye Meclis Üyesi İbrahim Halil Özer, Siyasi ve Hukuk İşleri İl Başkan Yardımcısı Ali Arslan ve eski başkan Hamdi Erdem katıldı.


AK Parti İzmir İl Başkanlığından atamaya ilişkin şu açıklama yapıldı: "Aliağa İlçe Başkanlığına Yaşar Demir atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Hamdi Erdem’e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz.”



“Kapımız herkese açık”


Yetki belgesini almasının ardından partililerin yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Demir’e çiçek takdim edildi. Tebrikleri kabul eden AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir yapmış olduğu açıklamada, "Rabbime hamd olsun böyle bir görevi bize nasip etti. Büyüklerimize de çok teşekkür ediyoruz böyle yüce bir görevi bize verdiler. Onların takdirleriyle buraya geldik. Yaklaşık 3 veya 4 aylık bir süre geçti. Bu süreçte sıkıntılar yaşandı, isimler geldi geçti. Fark etmez, biz AK Partiliyiz. Ben 20 yıldır bu davaya hizmet ediyorum. Bundan sonrada kapımız herkese açık. Elimizden geldiğince toparlayıcı olacağız. Herkese kucak açacağız. Burada görevimizin başındayız. Rabbim layığı ile yapmayı nasip etsin inşallah" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Kocaelispor’dan Filistin’e destek Filistin’deki katliamların durdurulması amacıyla İstanbul Galata Köprüsü’nde düzenlenen "Sinmiyoruz, susmuyoruz, Filistin’i unutmuyoruz" mitingine katılan Kocaelispor Kulübü, Gazze halkına destek verdi. Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve katliamların durdurulması çağrısında bulunmak amacıyla düzenlenen "Sinmiyoruz, susmuyoruz, Filistin’i unutmuyoruz" mitingine Kocaelispor Kulübü de katılarak destek verdi. İstanbul Galata Köprüsü üzerinde gerçekleştirilen mitingde, 400’ün üzerinde sivil toplum kuruluşu ile çok sayıda futbol kulübü yer aldı. Yoğun katılımın olduğu mitingde, Filistin halkına yönelik saldırıların sona erdirilmesi, sivillerin korunması ve uluslararası kamuoyunun harekete geçmesi yönünde mesajlar verildi. Ellerinde Filistin bayrakları ve pankartlarla bir araya gelen vatandaşlar, İsrail’in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarında sürdürdüğü saldırılara tepki gösterdi. Mitinge katılan Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile birlikte Galata Köprüsü üzerinde yerini aldı. Kocaelispor camiası adına mitinge katıldıklarını belirten Durul, Filistin’de yaşananların yalnızca bölgesel sorun değil, tüm insanlığın vicdanını ilgilendiren mesele olduğunu vurguladı. Sporun birleştirici gücüne dikkat çeken Durul, Kocaelispor olarak mazlumun yanında, zulmün karşısında durmaya devam edeceklerini ifade etti.