YEREL HABERLER - 09 Kasım 2013 Cumartesi 16:27

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Halil Düztaş

A
A
A
Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Halil Düztaş

Yeni bir vizyon, yeni bir yönetim, yeni bir Selçuk için çıktıkları yolda değişimin tam zamanı olduğunu söyleyen Ak Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Halil Düztaş; ilçesi için hazırladı çok özel projelerini başlıklar halinde açıkladı.
Yalnızca Türkiye’nin değil, Dünya’nın incisi olan turizm kenti Selçuk'un şu anki yönetim biçimini hak etmediğini düşündüğünü ifade eden Düztaş, Selçuk halkının ve esnafının yıllardır turizmden yeteri kadar pay alamadığını, tarihi, doğası ve kültürel varlıkları ile ülkenin göz bebeği olan Selçuk’un yıllardır gelişemeyen büyük bir köy görünümünde olduğunu söyledi.
İlçenin yanlış ellerdeki yönetimi ile hak etmediği bir şekilde yönetildiğini ileri süren Düztaş, "Halkımız gibi üzülerek izlemekteydim. Bu yüzden inşaat mühendisi kimliğimden doğan teknik bilgime ve belediyecilik deneyimime güvenerek elimi taşın altına sokmaya karar verdim. Zaman değişim zamanıdır. Artık zaman Selçuk’un, Selçuk’lunun geleceğini kurtarma zamanıdır. Halkımızın işini, aşını arttıracak projelerimiz hazırdır. Selçuk’un kaderini değiştirmek, Selçuk’un makus talihini yenmek ve Selçuk’un geleceğini kurtarmak için 'Şimdi tam zamanı'" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir