YEREL HABERLER - 11 Şubat 2014 Salı 16:18

Ödemiş Emniyet’in Voleybol Atılımı Sürüyor

A
A
A
Ödemiş Emniyet’in Voleybol Atılımı Sürüyor

Geçtiğimiz günlerde küçük kız voleybol takımından iki sporcusu milli takıma seçilen Ödemiş Emniyetspor, erkeklerde de voleybol liglerine katılıyor. Yıldız erkekler kategorisinde lige katılan Ödemiş Emniyetspor, ilçede voleybolun gelişimi için çalışmalarını sürdürüyor.
Antrenör Adnan Büyükkırlı yönetiminde çalışmalarını gerçekleştiren Ödemiş Emniyetspor’un yıldız erkek voleybolcuları önceki gün Konak Belediyespor ile İzmir’de karşı karşıya geldi. Grupta Arkas, Özateş, Konak Belediye, Menderes Belediye, Bornova Anadolu, Gediz Üniversitesi gibi güçlü ekiplerle mücadele eden Ödemiş Emniyetspor bu sezon tecrübe kazanıp gelecek yıllarda iddialı hale gelmeyi hedefliyor.
Mavi-beyazlı ekibin başarılı oyuncuları Aleyna Temizler ve Gizem Kasap, Küçük Kız Voleybol Milli Takımı hazırlık kampına davet edildiğini hatırlatan Ödemiş Emniyetspor antrenörlerinden Mehmet Kabakoz, “Voleybola yönelik yatırımımız sürüyor. Bizim hedefimiz sporun farklı dallarında Ödemişli gençlerimizin enerjilerini değerlendirmeleri. Takımlarımızda yetenekli gençlerimiz var. Onlara fırsat sunarak Türk sporuna hizmet etmelerini istiyoruz. İki kızımızla Milli Takım gururunu yaşadık. Erkeklerde de daha iyi yerlere gelerek kızlarda olduğu gibi İzmir’in sayılı ekipleri arasına girmek istiyoruz. Yıldız erkek voleybol takımımız alttan gelen oyuncularla birlikte daha iyi yerlere ulaşacaktır. Voleybola desteğimiz sürecek” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir