YEREL HABERLER - 05 Mart 2012 Pazartesi 13:48

YÜKSEK VERGİ ÖDEYEN ÖDEMİŞ`Lİ İŞADAMLARINA GELİR İDARESİNDEN PLAKET

A
A
A
YÜKSEK VERGİ ÖDEYEN ÖDEMİŞ`Lİ İŞADAMLARINA GELİR İDARESİNDEN PLAKET

Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner, beraberindeki personel ile birlikte vergi mükelleflerinden İclal Çağlayan’ı evinde ziyaret etti.
Ziyarette yıllardır vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getirdiği için Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından gönderilen gümüş tabak Çağlayan’a takdim edildi. Cihaner ve beraberindekiler rahatsız olduğu için evinde istirahat eden İclal Çağlayan’a geçmiş olsun dileklerinde de bulundular.
İclal Çağlayan da yapılan ziyaretten memnun olduğunu ve bugüne kadar ilk kez böyle anlamlı bir hediyenin devlet tarafındankendisine gönderilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.
Ödemiş’in en eski vergi mükelleflerinden olan Şamil Girgin’i de ziyaret eden Vergi Dairesi müdürü Cihaner burada da gümüş tabak takdim etti.
İşadamı Şamil Girgin, "Yaklaşık 40 yıldır devletime vergi ödüyorum. Ancak ilk kez vergi dairesi yetkilileri tarafından böyle bir ziyaret ve hediye ile ödüllendirildim. Bundan dolayı da çok mutluyum" dedi.
Ziyaretlerini sürdüren Cihaner, Ödemiş’in ilk sanayici esnafından olan ve üç nesildir mesleğini sürdüren sanayici ve dökümcü Yılmaz Pakkanlılar’ı da ziyaret etti. Vergi ödemek herkesin borcu diyen Yılmaz Pakkanlılar da "Eğer kazanç sağlıyorsanız ve bunun vergisini ödüyorsanız devlete olan borcunuzu ödeyerek huzurlu olursunuz. Herkes vergisini ödediğinde bu ülke kalkınır. Kalkınmanın temeli vergidir. Ülkedeki her birey kazancından vergisini ödediğinde yaşadığınız kente, bölgeye de yatırımlar ve hizmetler gelir ve hizmet kalitesi de artar" şeklinde konuştu
Bunlar Da İlginizi Çekebilir