GENEL - 02 Ağustos 2021 Pazartesi 10:57

Başkan Sandal: "Yeni plan ile birlikte hiçbir vatandaşımız hak kaybına uğramayacak"

A
A
A
Başkan Sandal: "Yeni plan ile birlikte hiçbir vatandaşımız hak kaybına uğramayacak"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Adalet Mahallesi gezisi sırasında esnaf ve vatandaşları yeni revizyon imar planı hakkında bilgilendirdi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Adalet Mahallesi gezisi sırasında esnaf ve vatandaşları yeni revizyon imar planı hakkında bilgilendirdi. Eski planın iptal edildiğini belirterek, vatandaşları söylentilere inanmamaları konusunda uyaran Başkan Sandal, "Yeni plan ile birlikte hiçbir vatandaşımız hak kaybına uğramayacak. Ben sizden biriyim. Sizi asla mağdur etmem" dedi.


Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Adalet Mahallesi Muhtarı Ali Uluç ve bürokratlarıyla birlikte mahalle sokaklarını gezerek esnafla, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Sandal, esnafı tek tek ziyaret ederek, vatandaşın talep ve önerilerini dinledi. Bu kapsamda Adalet Mahallesi sokaklarında incelemelerde bulunan Sandal, atıl haldeki boş alanların düzenlenmesi, zamanla bozulan yol ve kaldırımların yenilenmesi talimatını verdi. Mahallede süren kilit parke çalışmalarını da inceleyen Başkan Sandal, ihtiyaç olan her mahallede, her sokakta çalışmaların aralıksız süreceğini kaydetti.



"Sizden biriyim"


Vatandaşlardan gelen soruları da yanıtlayan Başkan Sandal, imar durumu ile ilgili esnafa ve mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Vatandaşların yanlış bilgilere itibar etmemesi çağrısında bulunan Sandal, "Bu bölgenin sosyal tesis olduğu yönündeki bilgi yanlış. Biz zaten vatandaşların da şikayet ettiği eski planı iptal ettik. Yeni plan hazırlıyoruz. Hiçbir vatandaşımızın hak kaybına uğramadığı bir plan hazırlıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini yasalar, mevzuat ve yetkilerimiz çerçevesinde karşılamak istiyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Belli bir seviyeye gelince mahalle sakinlerimizle yine bir araya gelerek içeriğini anlatacağız. Vatandaşımızla hem fikir olduktan sonra da uygulamaya geçeceğiz. Ben sizden biriyim. Sizi asla mağdur etmem" diye konuştu.


Adalet Mahallesi ziyareti sırasında Serhat Camisi’ni de gezen Başkan Sandal, cami imamının taleplerini de dinledi. Sandal, caminin avlusunun, abdesthanelerin, tuvaletlerin, armatürlerin, oturma gruplarının, aynalarının, ayakkabılıklarının baştan aşağı yenilenerek vatandaşlara yakışır, modern hale getirilmesi talimatını verdi.


Ayrıca 1594/1 sokaktaki parkın yeniden düzenleneceğini söyleyen Başkan Sandal, vatandaşların da talepleri doğrultusunda ağaçların budanarak alanın yeşillendirilmesi için çalışma yapılmasını istedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kastamonu Emekli olan okul müdürünü öğrencileri alkışlarla uğurladı: Gözyaşlarına hakim olamadı Kastamonu’da 40 yıl önce başladığı mesleğine emekli olarak veda eden okul müdürünü öğrencileri ve meslektaşları alkışlarla uğurladı. Kastamonu’da öğretmenlik mesleğinde 40 yılını doldurarak emekli olan Darende Ortaokulu Müdürü İlhami Yılmaz (65) için öğrencileri ve meslektaşları tarafından sürpriz bir uğurlama töreni düzenlendi. Meslektaşları, okulda çalan son ders zilinin ardından Yılmaz’ı İstiklal Marşı okunması için okul bahçesine davet etti. Bu sırada merdivenlerde sıralanan çok sayıda öğrenci ve öğretmenler Yılmaz’ı alkışladı. Öğrencilerle karşılaşan Yılmaz, gözyaşlarına hakim olamadı. Yılmaz daha sonra pasta kesti. Öğrencilere ve meslektaşlarına kendisi için yaptıkları sürprizden dolayı teşekkür eden Yılmaz, "Sene 1991 yılında Darende İlköğretim Okulunda idareciliğe başladım. Allah-u Teala 30 sene sonra idareciliğe başladığım yerde emekli olmayı nasip etti. Sağlıklı bir şekilde emekliye gelebildiğim için şükrediyorum" dedi. Öğrencilere de nasihatlarda bulunan Yılmaz, "Ailenizi, öğretmenlerinizi dinleyin ve iyi insan olun. Derslerinize çalışın, başarılı olun, vatana ve millete hayırlı evlatlar olun. İnşallah bizlerin, annenizin ve babanızın arzu ettiği ölçülerde en güzel yerlere gelmenizi temenni ederim. Ama bunun tek çaresi de çalışmak. Hangi işi yaparsanız yapın çalıştıktan sonra başaramayacağınız hiçbir iş yok" diye konuştu. Yılmaz için daha sonra okul bahçesinde veda programı düzenlendi. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından yazılan şarkı Yılmaz’a dinletildi. Daha sonra Yılmaz, öğrencileriyle vedalaşarak okuldan ayrıldı.
Kastamonu Emekli olan okul müdürünü öğrencileri alkışlarla uğurladı: Duygusal anlar yaşandı Kastamonu’da 40 yıl önce başladığı mesleğine emekli olarak veda eden okul müdürünü öğrencileri ve meslektaşları alkışlayarak uğurladı. Kastamonu’da öğretmenlik mesleğinde 40 yılını doldurarak emekli olan Darende Ortaokulu Müdürü İlhami Yılmaz (65) için öğrencileri ve meslektaşları tarafından sürpriz bir uğurlama töreni düzenlendi. Meslektaşları, okulda çalan son ders zilinin ardından Yılmaz’ı İstiklal Marşı okunması için okul bahçesine davet etti. Bu sırada merdivenlerde sıralanan çok sayıda öğrenci ve öğretmenler Yılmaz’ı alkışladı. Öğrencilerle karşılaşan Yılmaz, gözyaşlarına hakim olamadı. Yılmaz daha sonra pasta kesti. Öğrencilere ve meslektaşlarına kendisi için yaptıkları sürprizden dolayı teşekkür eden Yılmaz, "Sene 1991 yılında Darende İlköğretim Okulunda idareciliğe başladım. Allah-u Teala 30 sene sonra idareciliğe başladığım yerde emekli olmayı nasip etti. Sağlıklı bir şekilde emekliye gelebildiğim için şükrediyorum" dedi. Öğrencilere de nasihatlarda bulunan Yılmaz, "Ailenizi, öğretmenlerinizi dinleyin ve iyi insan olun. Derslerinize çalışın, başarılı olun, vatana ve millete hayırlı evlatlar olun. İnşallah bizlerin, annenizin ve babanızın arzu ettiği ölçülerde en güzel yerlere gelmenizi temenni ederim. Ama bunun tek çaresi de çalışmak. Hangi işi yaparsanız yapın çalıştıktan sonra başaramayacağınız hiçbir iş yok" diye konuştu. Yılmaz için daha sonra okul bahçesinde veda programı düzenlendi. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından yazılan şarkı Yılmaz’a dinletildi. Daha sonra Yılmaz, öğrencileriyle vedalaşarak okuldan ayrıldı. (Vİ-MK-